Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Waterman man maagd vrouw verenigbaarheid

De waterdrager en de maagd vormen een interessante, zij het gecompliceerde, match. Een deel van het probleem is dat Maagd-vrouwen hun veilige wereld van welomschreven grenzen koesteren, terwijl Waterman-mannen buiten de lijntjes kleuren. De reis naar het vormen van een langdurige relatie zal zwaar zijn en niet voor de zwakke van hart. De kernbehoeften van de Maagd staan tegenover die van de Waterman en hij voelt gewoon niet de constante aantrekkingskracht om haar van haar onzekerheden te verlossen. Terwijl de waterbeer zich nooit zal neerleggen bij haar geaarde, aardse positie, zal hij haar graag meenemen op zijn luchtige avonturen, als zij zichzelf maar toestaat om plezier te hebben. Gelukkig is duidelijke en directe communicatie gemakkelijk voor dit koppel, en komt de Waterman zijn afspraken na. Lees verder in onze gids over compatibiliteit om meer te weten te komen over de tekens Waterman en Maagd.

Basiscompatibiliteit

Waterman-geborenen zijn meelevende intellectuelen met een sterke drang om anderen te helpen. Ze hechten waarde aan vrijheid, individualiteit en een steeds veranderende omgeving om dingen fris en opwindend te houden. De waterdrager vlucht bij het eerste vleugje verveling en is dus een zeer riskante keuze voor tekens die passen niet goed bij zijn persoonlijkheid. Hoewel hij empathisch is en een echte humanitair, houdt hij vaak zijn emoties onder de pet en wordt hij er vaak van beschuldigd koud en afstandelijk te zijn. Maagd-vrouwen zijn stabiel en praktisch, hechten veel waarde aan hard werken en perfecte orde. Ze analyseert mensen tot de dood en kan een harde criticus zijn, maar ze bedoelt het bijna altijd goed. Haar vriendelijkheid kent geen gelijke, en ze is standvastig trouw aan haar soulmate en degenen die ze vrienden noemt.

Het grootste struikelblok voor een succesvolle relatie en compatibiliteit tussen een Maagd-vrouw en een Waterman-man is Maagd's behoefte aan voorspelbaarheid en stabiliteit. Ze heeft weinig geduld voor vrije geesten en degenen die alles riskeren om creatief te zijn en op te vallen. Haar verlegenheid en onzekerheden hebben echt baat bij iemand die altijd zal handelen zoals verwacht en er op het juiste moment zal zijn, maar, helaas, dat is geen Waterman. Niet iedereen draagt zijn emoties op zijn mouw en in dit geval lijkt de Waterman gewoon te veel op de Maagd om aan haar behoeften te voldoen. Ze verlangt naar de sterke, emotionele en gepassioneerde man van haar dromen om haar van haar voeten te vegen. Waterman heeft een vrouw nodig die een levend avontuur is, niet de beperkende huismus die Maagden geneigd zijn te zijn. Hij ziet de wereld als vol met eindeloze mogelijkheden die verkend moeten worden en ze wil de enkele realiteit die ze hebben samen opbouwen.

Vraag een persoonlijke astrologische lezing voor meer informatie!

Liefde en relaties

Als liefhebbers van het nieuwe en interessante, kunnen Waterman-geborenen kieskeurig zijn in hun vriendschappen. Zijn hart is goed beschermd en er is echt iemand voor nodig die uniek en speciaal is om zich een weg te banen naar een zinvolle vriendschap met hem. Hij is vriendelijk tegen iedereen en heeft meer kennissen dan hij kan tellen, maar hij zal zijn emotionele investering niet verspillen aan mensen op wie hij snel uitgekeken zal raken. Hoewel dit wreed kan lijken, voorkomt hij zo veel onrust die zou ontstaan door medelijdende vriendschappen. Degenen die zijn binnenste cirkel bereiken kunnen rekenen op een compromisloze loyaliteit en regelmatige uitnodigingen om hem te vergezellen op zijn plezier-zoekende escapades. Maagd-vrouwen zijn net zo op hun hoede in vriendschappen, maar dit is te wijten aan een erkenning van hun eigen zwakheden. Een mislukte relatie is emotioneel verwoestend voor de maagd, die veel van haar emotionele expressie voorbehoudt aan alleen diegenen die dicht bij haar staan. Wat zij het liefste wil, is dat men naar haar zoekt en dat zij zich belangrijk voelt voor haar vrienden, waarbij zij nooit actief aandacht hoeft te zoeken. Als vriendin biedt zij absolute toewijding, steun, probleemoplossing en advies, zelfs

Als een intieme relatie tussen hen enige kans van slagen wil hebben, zal de Waterman moeten toegeven aan de betrouwbaarheids- en stabiliteitseisen van zijn Maagd-partner. Zij, op haar beurt, zal hem redelijke vrijheid moeten toestaan, want vrijheid is wat hij het meest koestert. Seksuele compatibiliteit kan een andere wegversperring zijn, omdat de maagd genoeg regelmatige romantiek en passie verlangt om zichzelf in te verliezen. De Waterman ziet seks vaak als een van de vele spontane activiteiten die hij voor zijn plezier kan doen. Hoewel hij soms romantisch kan zijn, leeft hij het leven in een snel tempo en investeert hij niet te veel tijd in emotionele opbouw. Daarom kan de Maagd-vrouw's aangeboren behoefte aan herhaalde bevestiging dat ze geliefd is, en gewenst, onvervuld blijven. In werkelijkheid is het onwaarschijnlijk dat deze twee tekens vaak ruzie zullen maken, maar ze slagen er echt niet in een enkel punt te vinden waarin ze als puzzelstukjes in elkaar passen. Geluk zal afhangen van verschillende compromissen van beide partijen, maar de kans op ongeadresseerde behoeften is groot.

Samenwerken

Op de werkvloer zullen Watermannen er altijd voor kiezen om werken alleen als ze de mogelijkheid krijgen, maar zijn zelfs dan niet altijd betrouwbaar. Hun hulpvaardigheid is echter een pluspunt wanneer zij in groepen moeten werken. Zij zijn uiterst creatief en kunnen bijzonder gepassioneerd zijn als het erom gaat hun eigen idee├źn naar voren te brengen. De waterdrager heeft er moeite mee de regels te volgen en zich te laten leiden, vooral als hij weet dat hij de dingen effici├źnter op zijn manier zou kunnen doen. Hij heeft geen oog voor drama en blijft over het algemeen uit de problemen. Maagd-vrouwen werken ook graag alleen, tot grote vreugde van de collega's die bang zijn voor haar perfectionistische eisen. Ze heeft geen rivaal in organisatie en werkethiek, en zal zelden deadlines missen als ze dat al doet. Een Waterman man en een Maagd vrouw gedwongen om samen te werken kan een ramp in de maak zijn. Haar rigide verwachtingen zullen bijna zeker de rebel in hem naar boven brengen en de productie ophouden. Ze kunnen beter met rust gelaten worden - en apart.

Een match tussen een Maagd-vrouw en een Waterman-man zal een uitdagende ervaring worden. Het paar heeft geen tekort aan eigenschappen, behoeften en waarden die lijnrecht tegenover elkaar staan en dus zal de lijst van noodzakelijke compromissen lang en gedetailleerd zijn. Het managen van een liefdevolle relatie of vriendschap waarin beide partijen zich voldaan voelen is niet onmogelijk, maar de "neem me zoals ik ben" zal de Waterman zorgvuldig moeten overwegen of dit de weg is die hij wil gaan. Uiteindelijk moeten beide tekens er gewoon voor zorgen dat hun verwachtingen voor de toekomst duidelijk zijn, lang voordat een echte relatie van start gaat. Hoewel de vooruitzichten somber kunnen lijken, zijn het vaak onze meest riskante beslissingen die de meeste voldoening geven.

Spreek met een helderziende over liefde en relaties voor meer informatie over de compatibiliteit tussen een Maagd-vrouw en een Waterman man.