Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Waterman man leeuw vrouw verenigbaarheid

Waterman-mannen en Leeuw-vrouwen zijn om de juiste redenen karmische liefdespartners in de dierenriem. Voor astrologische tekens zijn je beste matches vaak tegengestelde tekens die toevallig ook je kernwaarden delen. Als extreme optimisten en extreme extroverte mensen is het bijna onmogelijk om het humeur van dit ster-kruisend paar naar beneden te halen. Het verlangen naar alles wat leuk en opwindend is, brengt vaak de kinderlijke kant van zowel Watermannen als Leeuwvrouwen naar boven. Watermannen gedijen als er geen grenzen zijn, en Leeuwvrouwen zijn gewoon niet geïnteresseerd in het zijn van een harde lijn. Het resultaat is ongeremd geluk zonder dat er iemand is die hen terechtwijst of veroordeelt voor hun daden. Personen die bezitten wat u ontbreekt of die onbevreesd zijn waar u bevreesd bent, zijn zeer aantrekkelijk. Er zijn geen andere overeenkomsten waarvoor dit meer geldt dan voor een koppel leeuwen en watermannen.

Basiscompatibiliteit

Gedeelde waarden maken een goede relatie tot een geweldige relatie, en voor de Waterman en de Leeuw is er aan deze waarden geen gebrek - waardoor ze goed bij elkaar passen. Het aangeboren verlangen om mensen in nood te helpen en de drang om goed te doen, schijnen helder bij de leeuwin en de waterdrager. Mensen helpen staat boven aan de lijst voor een Waterman man en hij heeft geen grotere drive dan dit. Ondertussen zijn Leeuw vrouwen op zichzelf gericht, maar hun vrijgevigheid en vriendelijkheid blijven de primaire eigenschappen die hun goedmoedige gedrag sturen. Watermannen geven er de voorkeur aan zichzelf niet in categorieën van dominant of onderdanig te plaatsen. Hij gaat er prat op uniek en onafhankelijk te zijn en ziet labels als slechts een andere verstikkende beperking. Persoonlijkheidskenmerken kunnen volledig variëren van de ene Waterman tot de andere, maar ze zullen het allemaal aantrekkelijk vinden als je de tijd besteedt die nodig is om ze te leren kennen. Beide tekens staan bekend om hun intelligentie, dus het is onwaarschijnlijk dat er veel is dat ze samen niet kunnen waarderen.

Leeuw-vrouwen zijn eerder rechttoe rechtaan, leuke vriendinnen, en een gestage toevoer van aandacht is echt alles wat ze nodig heeft om tot bloei te komen. Ze heeft een vurig verlangen naar leiderschap, maar dat kan onderdrukt worden zolang ze zich maar belangrijker voelt dan alle anderen. Watermannen zijn veel te onafhankelijk om zich druk te maken over het voeden van haar ego tot een redelijk niveau. Als waardegedreven intellectuelen begrijpen ze dat iedereen behoeften heeft, en je kunt ze hun aard niet kwalijk nemen. Als liefhebber van vrijheid voor iedereen, heeft hij geen verlangen om haar te temmen en geniet hij er gewoon van om mee te rijden in haar hechte kring. De lust en het verlangen van een Leeuw vrouw kan te snel gaan voor de bedachtzame Waterman om het aan te kunnen. Een Leeuw zal hem dan koppig vinden, want hij zal geen concessies doen aan zijn verlangens om nog even te wachten en te genieten van de vrijheid van het vrijblijvende leven.

Geef een persoonlijke astrologische lezing om meer te weten te komen!

Liefde en relaties

Waterman-mannen en Leeuw-vrouwen functioneren zo goed samen omdat ze er baat bij hebben om als een team te werken. Bijvoorbeeld, samen met haar water dragende partner in zijn humanitaire activiteiten zal leeuw's behoefte bevredigen om gul, vriendelijk, en, natuurlijk, gewaardeerd te worden. Op dezelfde manier zorgt het vermogen van de leeuwin om mensenmassa's en vrienden te trekken ervoor dat de Waterman man nooit eenzaam, verveeld of verstoken van mogelijkheden tot stimulerende conversatie. Vriendschappen zijn gemakkelijk, maar het kan een hele uitdaging zijn om een Waterman zover te krijgen dat hij zich in een huwelijk stort. Hij moet er zeker van zijn dat hij nog steeds zijn vrijheid heeft en komt met een groot bord waarop staat "as-is". In ruil daarvoor zal hij haar als een gelijke zien, net zoals hij ieder ander ziet. Hij heeft er gewoon moeite mee om samen te leven in een relatie waarin hij gedwongen wordt om te leiden of te volgen.

Als denker is het voor een Waterman veel moeilijker om zich te laten meezuigen in het spontane, wellustige vuur van zijn Leeuw-partner. Als die muur echter wordt doorbroken, is de passie sterk en blijvend. Het zijn woorden die hem vaak opwinden, in tegenstelling tot de zeer fysieke aard van de Leeuw. Dit betekent geen doem en somberheid voor hun seksleven, maar het betekent wel dat de leeuwin zal moeten doen waar ze het beste in is, de weg wijzen. Ondanks alle strijd die een Waterman-man kan leveren om zich niet te binden, kun je er zeker van zijn dat als hij het eenmaal doet, het blijvend zal zijn. Hij is loyaal en heeft een hekel aan oneerlijkheid en geheimzinnigheid. Hij neemt geen lichtvaardige beslissingen en blijft een open boek, klaar om ontdekt te worden door zijn liefhebbende partner.

Samenwerken

Waterman-mannen zijn erg onafhankelijk en doen de dingen graag op hun eigen manier. Hun intelligentie kan er soms toe leiden dat ze neerbuigend doen tegen collega's als ze ervan overtuigd zijn dat andere suggesties onder de maat zijn. Omdat ze graag anderen helpen, worden zowel teamwerk als soloprojecten met verve aangepakt, zolang het werk maar interessant genoeg is. In alles verlangt de Leeuw vrouw naar leiderschap en erkenning. Zij hunkert in de eerste plaats naar roem, niet naar feitelijke macht. Haar Haar natuurlijke drang om vriendelijk en eerlijk te zijn weerhoudt haar ervan haar macht te misbruiken, zodat ze goed geschikt is voor een leidinggevende positie. Zware kritiek zal beide tekens even hard treffen en oplaaiende temperamenten zijn geen ongewoon resultaat.

De waterdrager en de leeuwin passen keurig bij elkaar als twee stukjes van een puzzel. Hoewel ze allebei hun fouten hebben, is vergeving voor dit gepassioneerde paar gemakkelijk gegeven. Watermannen vergen wat werk om op lange termijn tot elkaar te komen, maar er zijn maar weinig mannen op aarde die de charme en gratie van een Leeuw-vrouw kunnen weerstaan. In deze match, wegen de voordelen veel zwaarder dan de negatieven, en het paar zal het gemakkelijk vinden om de vrede te bewaren als beiden niet afhankelijk zijn. Leeuw vrouwen zijn wild en ongetemd, en vrijheidslievende Waterman mannen zijn blij om hen zo te laten. De teamwork aanpak van het leven is goed voor hen beiden en kan resulteren in een zeer gelukkige en gezonde relatie.

Gesprek met een relatie helderziende op Keen voor meer inzichten over de compatibiliteit tussen een Waterman en Leeuw vrouw!