Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Vissen man waterman vrouw verenigbaarheid

De Vissen man en Waterman vrouw delen een zekere mate van overeenkomsten, maar ook onverenigbare eigenschappen die het succes van de meeste matches tot een ommezwaai kunnen maken. Voor dit paar gaat het niet om wat ze uit de relatie halen, maar meer om wat ze inbrengen. De Vissen man is een dromer en anders dan iedereen die de Waterman vrouw ooit heeft ontmoet. Deze uniciteit maakt hem begeerlijk voor een teken dat het nieuwe en het andere koestert. De Vissen man zal waarschijnlijk in de ban zijn van een vrouw die zijn toewijding deelt om mensen te helpen, terwijl hij ook de behoefte aan tijd voor zichzelf begrijpt. De puzzel is compleet met uitzondering van één stukje, emotionele verbinding. De emotionele behoeften van een Vissen zijn hoog en kunnen gewoon niet worden verdoezeld als er enige hoop is op een langdurige relatie of zelfs een hechte vriendschap. De Vissen man is niet kieskeurig, maar als de onderzoekende Waterman vrouw niet bereid is om deze behoefte te vervullen, zelfs niet op het absolute minimum, dan zal hij uiteindelijk gekwetst worden. Dit is een relatie waar beide zijden moeten komen voorbereid bij het schieten voor een happy end. Ontdek precies wat er nodig is om te slagen door onze compatibiliteitsgids hieronder te lezen.

Basiscompatibiliteit

Watermanvrouwen en Vissen-mannen zijn allebei over het algemeen vrije geesten, zij het op verschillende manieren. De waterdrager verzet zich passief tegen elke vorm van controle of vastomlijnd pad en geeft er de voorkeur aan haar eigen pad te smeden wanneer mogelijk. Vissen mannen zijn dromers die echt geloven dat als het kan worden gedroomd, het kan worden gedaan of bereikt. Zijn passies zijn krachtig genoeg dat hij zich door niemand laat afwijzen, want ze trekken hem door het leven als de stroom van een rivier. De onbaatzuchtige humanitaire aard van beide tekens is nog een ander bindingspunt, want ze zullen graag samen mensen in nood helpen. Een andere sterkte is de gedeelde liefde voor tijd alleen doorgebracht, want het zijn de onbaatzuchtig toegewijde tekens die altijd tijd nodig hebben om uit te rusten en op te laden als ze alles aan andere mensen hebben gegeven. Eerlijkheid, loyaliteit en toewijding aan vrienden is iets anders dat Vissen-mannen en Waterman-vrouwen gemeen hebben, maar het is in de liefde waar hun sterkste band ligt. De vis en de waterdrager zijn beiden op de vlucht voor futloze relaties, zonder verlangen naar one-night stands of betekenisloze flings zonder oog voor echte compatibiliteit. De Vissen-man wil voor altijd, met alle romantiek van dien, en de Waterman-vrouw behoedt haar hart voor spelletjes.

Hoewel er zeker verschillende gebieden zijn waarop Vissen-mannen en Waterman-vrouwen elkaar aanvullen, zijn er ook duidelijke gebieden waarop ze dat niet doen. De Vissen-man loopt warm voor zijn gevoelens en zet zich in voor romantiek en een emotionele band met zijn partner. De Waterman vrouw loopt koud, doet haar best om al die kleverige emoties te ontwijken en haar onafhankelijkheid te bewaren. Een relatie tussen die twee kan wanhopig naar leiderschap als Vissen de helpende hand nodig heeft om hem terug te brengen naar de werkelijkheid, maar de Waterman leidt noch volgt. De Waterman-vrouw heeft een zeer pragmatische kijk op het leven en weigert haar tijd te verdoen met dromen die ver van de werkelijkheid liggen. Als de dingen niet zijn zoals zij wenst, zal zij ofwel vertrekken of werken om ze beter te maken. De Vissen man heeft een partner nodig die op zijn minst zijn dromen ondersteunt, zelfs als zij het anker blijven dat hem aan de grond houdt. Toch, zijn neiging om zich uit ongelukkige situaties weg te dromen zit de Waterman vrouw niet lekker. Het grootste probleem zal altijd de emotionele kant zijn, want wat de Vissen-man liefde en genegenheid noemt, zal voor de waterdrager onverdraaglijk verstikkend zijn.

Krijg een online astrologielezing om meer te weten te komen over Vissen-mannen en Waterman-vrouwen.

Liefde en relaties

De Vissen-man is in hart en nieren introvert, maar de meesten zouden dat nooit weten, want hij is altijd omringd door metgezellen. Hij zal nooit een nieuwe vriend afwijzen en zijn welwillende aard zorgt ervoor dat er genoeg zijn. Hij heeft een hoge mate van intuïtief inlevingsvermogen, waardoor hij weet wie hulp nodig heeft. Het is niet ongewoon dat degenen die hem ooit hebben geholpen, hem uit dankbaarheid terugbetalen met vriendschap. De vis is te goed van vertrouwen en gemakkelijk te manipuleren, maar zijn pure toewijding aan vrienden en geliefden is ongeëvenaard. Waterman vrouwen zijn sprankelende extroverte mensen die dol zijn op in het gezelschap van mensen zijn, zij het met een voorbehoud. Zij stelt strenge eisen aan haar vrienden om alles nieuw, interessant en opwindend te houden. Daarom is ze nogal kieskeurig met wie ze omgaat. Bovendien blijft haar hart op haar hoede en sluit ze bijna iedereen uit van de mogelijkheid om als goede vriend te worden bestempeld. Hoewel ze meelevend en vriendelijk is, kiest ze ervoor geen emotionele investering te doen in diegenen waarvan ze niet zeker weet of ze voor altijd aan haar verwachtingen zullen voldoen. Voor beide tekens, loyaliteit en responsiviteit in een tijd van nood voor hun vrienden is ongeëvenaard; ze zullen je nooit in de steek laten.

Intieme relaties houden enige belofte voor het paar, simpelweg omdat voor een Waterman om het toe te staan dit punt te bereiken moet er zoveel perfect zijn gegaan. De Waterman vrouw laat haar emotionele kant zien in een echt liefdevolle relatie, en hoewel het nooit op gelijke hoogte zal zijn met een Vissen man, kan het vaak genoeg zijn om hem tevreden te stellen. Seksuele intimiteit is geliefd bij beiden, maar om verschillende redenen. Voor de waterdrager is het een leuke bezigheid en een van de weinige momenten dat ze zichzelf toestaat zich kwetsbaar te voelen. De Vissen man zal seks altijd zien als een zoet, hartstochtelijk moment van emotionele expressie - en weer een andere manier om zijn onbaatzuchtige aard te tonen. Geluk voor hen beiden kan compromissen sluiten en communicatie, maar het is geen onmogelijkheid als een relatie eenmaal dit stadium heeft bereikt.

Samenwerken

Vissen-mannen en Waterman-vrouwen zijn niet de beste partners in de werkomgeving, maar ze zullen ook geen drama veroorzaken als ze gedwongen worden om samen te werken. Vissen werken het liefst in een groep, zodat hij zijn sterke punten in het helpen van mensen kan inzetten. Waterman werkt graag alleen, maar kan ook goed presteren in een groep. Beide tekens zijn zeer gepassioneerd over hun ideeën en visies over waar een project heen moet, hoewel de Waterman eerder geneigd is te vechten als hij wordt uitgedaagd met een andere richting. Je kunt verwachten dat de vissen- en waterdrager hard werken, vooral als hun werk op één lijn ligt met humanitaire bezigheden. Samen blijven ze uit de problemen en zijn ze over het algemeen niet aansprakelijk.

Een koppel tussen een Waterman-vrouw en een Vissen-man biedt zowel uitdagingen als voordelen op de lange termijn. Hoe hechter de relatie, hoe groter de kans dat deze sterk en duurzaam zal blijven. Hoewel ze drastisch verschillende emotionele behoeften hebben, kan de tolerantie van Vissen en de meelevende aard van een Waterman vrouw er vaak toe leiden dat de dingen met de juiste hoeveelheid inspanning wel goed komen. Het zal niet gemakkelijk zijn, en geen van beide partners zou dingen moeten negeren die uiterst belangrijk voor hen zijn, allemaal omwille van de liefde. Verwachtingen en behoeften moeten duidelijk worden gecommuniceerd om succes te verzekeren voor deze

Gesprek met een liefdes- en relatie helderziende voor meer inzichten.