Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Vissen man vissen vrouw verenigbaarheid

Twee vissen zwemmen in dezelfde zee, hoe moeilijk kan het zijn om met elkaar overweg te kunnen? Een relatie tussen twee Vissen kan even plezierig als tumultueus zijn, afhankelijk van waar hun dromen hen heen leiden. Het goede nieuws is dat er een hoog compatibiliteitspotentieel is - niemand zal de diepe en complexe emotionele behoeften van Vissen zo goed begrijpen als een andere Vissen dat zal doen. De gevoelige en charmante vissen staan bekend als dromers, maar de kans is groot dat jullie dromen niet erg op elkaar zullen lijken. De wanhopige behoefte aan een anker zal ertoe leiden dat de Vissen man en Vissen vrouw uit elkaar beginnen te zwemmen als iemand niet het voortouw neemt, maar waar vind je het lef? Voor de Vissen die bereid zijn om alles op het spel te zetten, lees verder om te leren hoe ze zich het beste kunnen voorbereiden op het leven met een andere Vissen.

Basiscompatibiliteit

De Vissen zijn fantastisch op vele gebieden, als de focus op die specifieke gebieden ligt. Ze zijn echter niet bijzonder goed in multitasking, een vaardigheid die hard nodig is bij het balanceren van leven, liefde en verantwoordelijkheden. De vis kiest er vaak voor om zich te verliezen in dromen in plaats van zich te richten op de werkelijkheid. Wanneer je de ontevredenheid met de werkelijkheid combineert met de gevoelige aard van Vissen, zul je merken dat het veel te gemakkelijk is om je partner onbedoeld te kwetsen. Aan de positieve kant zetten Vissen alles op alles in de liefde, want het zijn hopeloze romantici die hopen op hun fantasieman of -vrouw. Het probleem is dat gelukzalige fantasie en werkelijkheid vaak veel te verschillend zijn. De vis is niet erg oplettend en verantwoordelijkheden worden vaak verwaarloosd zonder een leidende hand. Als je een paar aan elkaar koppelt, is de kans groter dat je eindigt als twee rommelige kunstenaars dan als twee gereformeerde, georganiseerde individuen.

Vissen-mannen en -vrouwen houden ervan om alleen te zijn; het stelt hun fantasierijke aard in staat om echt tot bloei te komen. Eenzaamheid is nog steeds een bedreiging voor de Vissen zonder partner, want ze verlangen naar iemand om hun ziel aan te geven. Vissen zullen komen aanrennen om iedereen in nood te helpen, maar zijn veel te gemakkelijk misleid. Er is geen dierenriemteken zo empathisch als de vis, en wanneer zijn geliefden en vrienden pijn doen, doet hij dat ook. Vissen gaan met hun problemen om door eraan te ontsnappen via dromen of anderszins. Hoewel dit in sommige opzichten gezond en nuttig kan zijn, maakt het vermijden van de kern van de zaak de problemen alleen maar erger. Waarden verschillen zelfs tussen Vissen, dus je kunt nooit zeker weten wat belangrijk is voor één van hen totdat je het vraagt.

Geef een persoonlijke astrologische lezing op Keen voor meer informatie.

Liefde en relaties

Zowel mannen als vrouwen die onder Vissen zijn geboren, zijn vriendelijk en zorgzaam, en worden meestal aanbeden door iedereen die ze ontmoeten. De Vissen zijn in hun hart introvert, maar ze trekken genoeg mensen naar zich toe met hun charme dat je het niet zou zeggen. Vissen vertrouwen op een fout, verwelkomen diegenen die hen uiteindelijk zullen misbruiken en manipuleren met open armen. Het probleem met Vissen binnen elke vriendschap of relatie is een onvermogen om nee te zeggen. Het verlangen om koste wat het kost een glimlach op ieders gezicht te toveren maakt het voor hen gemakkelijk om liegen en in slechte relaties te blijven rationaliseren. De vis is wild optimistisch, altijd verwachtend Zelfs uit de slechtste situaties kan iets goeds voortkomen. Voor twee verliefde Vissen is dit positief, omdat het hen aanmoedigt om hun geluk nooit op te geven.

De tevredenheid en het succes van een intieme relatie hangen allemaal af van hoe gefocust elke partij is op wat ze hebben. Zoals eerder vermeld, is het voor Vissen heel gemakkelijk om vast te zitten in een mislukte relatie omdat ze niet bereid zijn om hun gevoelens te kwetsen door verder te gaan. U en uw Vissen partner zullen het niet altijd eens zijn, maar zolang je geïnvesteerd bent in het smeden van een middenweg in plaats van dromen van een, zul je prima doen. en vrouwen doen niet aan korte termijn, betekenisloze relaties, dus als je het tot nu toe hebt gered, zijn de vooruitzichten goed. Romantiek en passie zullen er in overvloed zijn, want zowel Vissen vrouwen als mannen geven en ontvangen het van elkaar in overvloed. Er zal nooit een zorg zijn over een gebrek aan emotionele verbinding tijdens de seks, want jullie delen dezelfde onderliggende behoeften. Initiatie kan een probleem zijn, omdat Vissen graag geleid en het hof gemaakt willen worden door hun partners, ongeacht het geslacht. Over het algemeen kan deze combinatie heel soepel verlopen als beide partners met elkaar communiceren, maar het kan ook slecht aflopen als problemen in stilte blijven voortwoekeren.

Samenwerken

De Vissen doen het heel goed in zowel individuele opdrachten als in groepssituaties. De aangeboren behulpzaamheid van Vissen-mannen en -vrouwen wordt door alle collega's gevoeld en gewaardeerd. Toezichthoudende posities zijn onwaarschijnlijk in zijn of haar toekomst, maar dat is meer te wijten aan gebrek aan verlangen naar de verantwoordelijkheid dan iets anders. Vissen zijn erg gevoelig voor overbelasting, dus het kan handig zijn om een medevis in de buurt te hebben die je erop kan wijzen wanneer je te veel doet. In het algemeen zullen twee Vissen weinig tot geen problemen hebben om samen te werken, mits ze zich blijven concentreren op de taak die ze moeten volbrengen. Als ze aan hun lot worden overgelaten, kunnen ze veel lakser zijn dan hun baas van plan was.

Vissen-mannen en -vrouwen die samen een relatie hebben, hebben meestal een positief resultaat. Je moet je er echter van bewust zijn dat je zwakheden effectief worden verdubbeld, en het gebrek aan emotionele stabiliteit bij je partner kan problematisch zijn. Het gedeelde inlevingsvermogen is een zegen, want alleen een mede-Vissen kan echt begrijpen hoe het is om emotioneel zo kwetsbaar te zijn. Aangezien u beiden verlangt om in romantiek te worden verdronken, maakt u een goede kans om uw wens te krijgen, maar de eerste stap zetten is moeilijk. In deze match is het vinden van een leider de sleutel, want zonder zal er nooit iets gedaan worden. Werk eraan om je verbale communicatie op gelijke hoogte te brengen met je emotionele signalen en alles zal soepel verlopen.

Spreek met een liefdes- en relatiepsychiater voor meer inzichten over de compatibiliteit van een Vissen partnerschap.