Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Vissen man stier vrouw verenigbaarheid

De Vissen-man en de Stier-vrouw hebben een krachtige band die heel natuurlijk overkomt. Deze tekens zijn zeer compatibel met elkaar. Ze zoeken allebei vrede en zijn bereid om alles te doen om conflicten te vermijden. Zowel de Stier vrouw als de Vissen man zijn uitstekende luisteraars, waardoor ze een groot gevoel van gemak in hun gesprek hebben. Hoewel ze verschillende verwachtingen kunnen hebben met betrekking tot hun doelen op de lange termijn, heeft het gemakkelijke paar van een Vissen man en Stier vrouw de neiging om bij elkaar te blijven voor de lange termijn. Hoewel er nooit garanties zijn, lijkt dit koppel "voor elkaar gemaakt"."

De Vissen Man - De Eeuwige Dromer

De Vissen Man is een dromer. Hij verkiest om in een wereld van fantasie en dromen te leven, eerder dan in de realiteit te blijven staan. Hij heeft een gebrek aan emotionele stabiliteit en is vatbaar voor stemmingswisselingen. De Vissen man is zeer meelevend en begripvol. Hij is een zeer liefdevolle en zorgzame partner in een relatie. In feite zal hij vaak zijn eigen verlangens verwaarlozen zodat hij de wensen kan vervullen van degene van wie hij houdt.

De Stier-vrouw - Praktisch en Stabiel

De Stier-vrouw is zeer praktisch en realistisch. Ze vermijdt conflicten en chaos en geeft de voorkeur aan rust en eenvoud. Als gevolg daarvan is ze emotioneel zeer stabiel. Een Stier-vrouw houdt ervan om binnenshuis te zijn - en haar gezellige, comfortabele huis en belangstelling voor binnenhuisarchitectuur weerspiegelen dat. Zij is trots op haar uiterlijk. De Stier-vrouw houdt van de fijne dingen des levens, hoewel ze geaard blijft en niet materialistisch is.

Krijg een online astrologielezing om meer te weten te komen over de Stier vrouwen en Vissen-mannen.

De eerste vonk

Een Stier-vrouw is goedhartig. Ze houdt ervan als een man zich van zijn zachtere kant laat zien en voelt zich daarom erg aangetrokken tot het grote hart van de Vissen-man. De Vissen-man voelt zich aangetrokken tot haar rustige emotionele stabiliteit. Hij hunkert naar een rots van stabiliteit in deze onzekere wereld. Deze eerste fascinaties zijn de vonk voor een relatie met een hoge mate van overeenkomst en compatibiliteit.

De beste vrienden

De Vissen-man en de Stier-vrouw genieten van een comfortabele en duurzame band als vrienden. Ze zijn allebei op zoek naar een eenvoudige relatie zonder verplichtingen. Ze richten elk hun energie op het gelukkig maken van de ander, wat er ook gebeurt. Omdat ze beiden bereid zijn om in de vriendschap te investeren, zullen deze twee nog lang van een hechte vriendschap genieten.

Taking It Slow

Elke relatie heeft tijd nodig om zich te vormen, maar een Vissen-man en een Stier-vrouw zullen het waarschijnlijk rustig aan doen. Zij is zich zeer bewust van de gevaren van te ver gaan. Hij is uiterst afkerig van het nemen van enig risico. Door het langzaam en gestaag aan te doen, kan dit paar een solide basis opbouwen, wat leidt tot een zeer stabiele en langdurige relatie. Geen van beiden zal veel moeite doen om de relatie of romantiek op te bouwen. In plaats daarvan zal het gewoon vanzelf komen als ze samen genieten van rustige, ongedwongen momenten - zoals het delen van een kopje koffie of het genieten van een leuk gesprek op de bank.

Verschillen in verwachtingen

Een obstakel dat een Vissen-man en Stier-vrouw waarschijnlijk zullen tegenkomen zijn verschillende verwachtingen die van invloed zijn op hun plannen voor de lange termijn. De Stier-vrouw wil niets liever dan stabiliteit - en ze verwacht niets minder van haar partner te ontvangen. Echter, de creatieve ziel van de Vissen man houdt hem flipperen van het een naar het ander. Wanneer ze de stabiliteit mist waar ze naar verlangt, kan de Stier-vrouw pruilen of zelfs naar hem uithalen. Deze woede is echter van korte duur. Het duurt niet lang voordat ze zich schuldig voelt en zich alle goede dingen van hun relatie herinnert.

De Vissen man wil dat zijn partner hem vergezelt in zijn droomwereld. Maar de werkelijkheid verlaten is iets wat de Stier-vrouw absoluut niet zal doen. Hij zal zijn hoofd uit de wolken moeten houden en in de realiteit geaard moeten blijven als hij haar geïnteresseerd wil houden. Maar omdat Vissen een veranderlijk en flexibel teken is, is hij in staat om dit voor haar te doen als hij vindt dat zij het offer waard is.

Het perfecte ondersteunende systeem

Het leven zal altijd onverwachte ballen gooien naar een langdurige relatie. Wanneer de Vissen-man en de Stier-vrouw samenwerken, hebben ze een ideaal ondersteuningssysteem om deze obstakels te overwinnen. In moeilijke tijden is de Vissen-man geneigd in een depressie te verzinken. Maar de Stier-vrouw is medelevend en heeft het gezond verstand dat nodig is om hem te helpen dit te overwinnen. Aan de andere kant heeft de Stier-vrouw de neiging om te mokken of passief agressief te worden als er dingen fout gaan. De Vissen man is er om haar te helpen de geneugten van het leven te herontdekken. Het feit dat hij zo soepel door de moeilijkere delen van het leven kan navigeren, maakt van deze relatie een duurzame relatie.

Heb je advies nodig over je liefdesleven? Chat vandaag nog met één van Keen's liefdes- en relatie mediums! Klanten kunnen een snelle lezing krijgen met een psychische van hun keuze.