Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Het venus aantrekkings rapport: venus in weegschaal

De verandering van een planeet in een dierenriemteken kan veel dingen in ons leven veranderen. Wanneer Venus, de planeet van liefde, kunst en schoonheid, van teken verandert, heeft dit invloed op de manier waarop dingen er hier op aarde uitzien.

Heb je ooit gemerkt dat je na een paar weken geen aandacht te hebben getrokken, je plotseling te veel aandacht trekt? Is het je wel eens opgevallen dat een bepaalde outfit waarmee je de ene week een paar leuke jongens naar je toe liet kijken, een maand later niet meer aanslaat? De juiste kleuren en houding helpen je al een heel eind op weg om de perfecte partner voor je te vinden, maar de stand van de planeten vergroot je aantrekkelijkheid in verschillende gradaties. Als de juiste planeten goed zijn uitgelijnd met jouw sterrenbeeld, zal Mister Right over zichzelf struikelen om je mee uit te vragen terwijl jij 's ochtends in een sweater en een T-shirt boodschappen aan het doen bent.

Het is ook goed om te weten wanneer je je net zo goed op je carrière of persoonlijke ontwikkelingsprojecten kunt richten als de planeten je niet zullen helpen bij het zoeken naar een perfecte partner. Als je zou weten dat het mogelijk is om financieel vooruit te komen, zou het dan niet zinvol zijn om wat meer zekerheid te hebben voordat je de sprong waagt?

Waar Venus ook rondzwerft in de dierenriem, liefde en verlangen volgen elkaar op de voet. achter. Toen Venus op 14 oktober aan haar bezoek aan het teken Weegschaal begon, verschoof de nadruk van de mooie kleine planeet naar relaties. Weegschaal is het meest partnerschap-georiënteerde teken van de dierenriem, dus terwijl Venus in dit teken is (tot 7 november), gaan de effecten van haar attracties een beetje dieper dan flirten en een leuke date ... lees hieronder voor jouw dierenriemteken om te zien hoe diep je zou kunnen gaan!

Ram Maart 21 - 19 april

De Voordelen: De Ram gaat een huidige partnerschap een grote deur naar de toekomst laten openen. Oefen nonchalant te kijken als je de kamer binnenloopt. De nadelen: Het uitgesproken gevoel gezien en niet gehoord te worden, kan sociale gebeurtenissen overheersen. Termen als "arm candy" en "trofee" kunnen worden gehoord. De beste kleuren: Plaids met de nadruk op rood en groen zullen ervoor zorgen dat mensen je serieus nemen.

Stier April 20 - Mei 20

De voordelen:Een dagelijks bezoek aan de sportschool zal twee keer het gewenste effect hebben. Je ziet er beter uit dan ooit door je gewoon aan je dagelijkse schema te houden. De nadelen: Als u zich aan het schema houdt, kan dat leiden tot saaie avonden alleen met uw televisie- of internet-surfgewoonte. Sta op en ga weg. Beste kleuren: Aarde Tinten en zwarten brengen de echte jij naar boven, die iets dieper van binnen die je gewoonlijk verbergt en waarvan je denkt dat mensen die toch nooit zien.

Tweelingen mei 21 - juni 21

De voordelen:Je zou een partner kunnen vinden die in jou geïnteresseerd is als de vertegenwoordiging van al zijn artistieke aspiraties. Misschien wil hij wel dat je poseert voor een schilderij. De nadelen: Zorg ervoor dat je aan een relatie werkt en niet aan een manie van creatieve inspiratie die voorbij zal zijn voor de verf droogt. Beste kleuren: Groen en goud geven je een etherische uitstraling die toch een verbinding heeft met de natuurlijke wereld.

kreeft juni 22 - 22 juli

De Voordelen:De kans om een partner aan te trekken bij wie je je veilig voelt is groot. Er is een groot gevoel van opluchting in je streven naar passie. De nadelen: Er zou wel eens een oude bekende de stad kunnen binnenwaaien en in de weg kunnen staan van een nieuwe verovering. Vermijd de val van de ex. De beste kleuren: Een nieuwe look, een complete make-over zelfs - je zult je zo zeker voelen dat het misschien tijd is om de sprong te wagen.

Leeuw Juli 23 - 22 Augustus

De Voordelen:Persoonlijke advertenties en online datingdiensten zullen wonderen doen. Praten over jezelf zorgt ervoor dat je de man aantrekt die het meest gecharmeerd van je zal zijn. De nadelen: Je zou een beetje te veel gecharmeerd kunnen raken van het geluid van je eigen stem en het niet merken als hij eindelijk opstaat en weggaat. De beste kleuren:Blues zal hem ontspannen tijdens jullie internetdate.

Maagd August 23 - September 22

De Voordelen:Er zal geen tekort zijn aan flirterige heren die je eraan herinneren hoeveel jullie twee gemeen hebben. De nadelen: Venus in Weegschaal zal je waarschijnlijk te kieskeurig maken om een beslissing te nemen over een minnaar of mogelijke passiepartner. Klinkt dat bekend? Beste kleuren: Lichte pastelkleuren zorgen ervoor dat je opvalt in een menigte.

Weegschaal 23 september - 22 oktober

De Voordelen:Venus in jouw sterrenbeeld zorgt ervoor dat je stralend in staat bent om oude angsten te overwinnen bij het krijgen van de liefdesrelatie die je altijd al hebt gewild. De nadelen: Uw persoonlijke stijl kan iemand aantrekken die net goed genoeg lijkt om uw karakterbeoordelingsvermogen uit te schakelen. Beste kleuren: Rood en zilver laten je stralen.

Schorpioen 23 oktober - 21 november

De Voordelen:Je zult een onopgeloste kwestie uit het verleden klaar om afgehandeld te worden. Wat je van de liefde heeft weerhouden, zal overwonnen kunnen worden. De nadelen: Je wordt geconfronteerd met hoe het leven met liefde zal zijn. Je uitvluchten kunnen een comfortabele ontsnapping zijn geworden. Beste kleuren: Wat grijze patronen als aanvulling op de donkere effen kleuren die je garderobe domineren.

Zagtman November 22 - December 21

De Voordelen:Je zult veel belangstelling krijgen van mannen buiten het gebruikelijke type dat zich tot je aangetrokken voelt. Dit zou een kans kunnen zijn om "hogerop te komen" zoals ze zeggen. De nadelen: De onbekende types mannen en hun bewegingen zullen je voor het eerst sinds lange tijd onzeker laten voelen. Beste kleuren: Blijf bij je meest betrouwbare outfits; deze mannen moeten weten waar ze aan beginnen!

Kapril December 22 - 19 januari

De Voordelen: Op de lange termijn is dit een tijd om hogerop te komen op de ladder van succes. Laat de liefde met rust totdat Venus Weegschaal verlaat. De nadelen: Je succes op school of op het werk zal je kansen om een nieuwe betekenisvolle relatie te beginnen wegdrukken. De beste kleuren: Geen haast! Olijven en donkerder groen zullen hen de hele winter blijven boeien.

Waterman Januari 20 - February 18

De voordelen:De kans dat je een man vindt is groot en de kans dat je een soulmate vindt wordt vergroot tot "liefde op het eerste gezicht"-situaties. De nadelen: Je moet oppassen dat je niet met mannen gaat jongleren terwijl je van je populariteit geniet. Beste kleuren: Alle tinten paars en blauw zijn goed voor je.

Vissen februari 19 - maart 20

De Voordelen: Als je een gezonde, gevestigde relatie hebt, zal de intieme lichamelijke activiteit hartstochtelijk en transformerend zijn. Rust lekker uit! De nadelen: Single Vissen-meisjes kunnen hun normen naar beneden bijstellen omdat lust hun gezond verstand vervangt. Venus in Weegschaal is niet discriminerend genoeg. Beste kleuren: Zo min mogelijk zwart en wit zorgen ervoor dat je opvalt.

Aantrekkingskrachtrapporten Venus 2009