Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Het venus aantrekkings rapport: venus in kreeft

Venus, de planeet van liefde, kunst en schoonheid, staat van 31 juli tot 26 augustus in het dierenriemteken Kreeft. Dit betekent verschillende dingen voor verschillende tekens, maar je liefdesleven, je vermogen om degene die je wilt aan te trekken en de waarschijnlijkheid dat je er op je best uitziet om hem te houden ... al deze mogelijkheden zijn minder chaotisch als je bestudeert wat de locatie van Venus in de dierenriem betekent voor jouw teken.

Terwijl Venus in Kreeft staat, kijk uit naar een groot deel van je uiterlijk en relatie dat draait om veiligheid. Verbintenisproblemen tussen koppels zullen hun oorsprong vinden in het feit dat je je onzeker voelt vanwege je uiterlijk of je economische status.

Lees hieronder voor jouw sterrenbeeld en zie er op je best uit terwijl Venus in het teken van de Krab blijft!

Ram Maart 21 - 19 april

De Voordelen:Venus in Kreeft daagt je uit om er thuis goed uit te zien. Als je garderobe past bij je omgeving, dan is het nu tot 26 augustus de perfecte tijd om een geïmproviseerde barbecue te organiseren voor zoveel mogelijk mannen uit je buurt als je maar kunt uitnodigen. De nadelen: Je lijkt misschien niet op je plaats en zit ergens vast dat botst met zowel wie je bent als hoe je er op je best kunt uitzien. Beste kleuren: Steenrood en roesttinten.

Stier april 20 - mei 20

De voordelen:Je ziet er uit als iemand waar een man op af wil stappen om mee te praten, dus heb een gespreksonderwerp in gedachten als er een knappe man jouw kant op komt lopen. Je woorden zullen de magische kracht van verleiding hebben terwijl Venus in Kreeft staat. De nadelen: Als je een verlegen Stier bent, kan het feit dat je een man-magneet bent je nerveus maken en een paar meer gezellige meisjes zouden wel eens snel naar je toe kunnen komen om een praatje te maken. Beste kleuren: Zandbruin en veel sieraden.

Tweelingen mei 21 - juni 21

De Voordelen:Er zullen een paar mannen zijn die toenadering tot je zoeken, maar degene die praat over de dingen die jij het liefst wilt in het leven is de mogelijke soulmate vangst; je moet snel handelen en vastberaden zijn. Pin hem vast op zijn vijfjarenplan. De nadelen: Je beruchte vermogen om je op meer dan één ding te concentreren (en dat zijn mannen, in dit geval) zou je wel eens te pakken kunnen krijgen met Mister Distant Second Place! Beste kleuren: Parelwit geaccentueerd met mosterdgeel.

kreeft juni 22 - 22 juli

De Voordelen:Venus in je sterrenbeeld maakt het verschil om eindelijk diegene te krijgen op wie je je zinnen hebt gezet. Je zult tegen 26 augustus weten of er hoop is of niet. Als hij je niet kan accepteren met Venus in je sterrenbeeld, dan zijn er genoeg mannen die wel van je zullen houden, ongeacht waar de liefdesplaneet staat. De nadelen: Zie hierboven! Beste kleuren: Draag kobalt en donkerblauw en maak je mascara dikker.

Leeuw Juli 23 - Augustus 22

De voordelen:Het juiste moment om je slag te slaan zal in september zijn. Met Venus in Kreeft, zullen de signalen die je uitzendt te dubbelzinnig zijn voor een echte vangst om op te pikken. Oh, misschien valt er wel een geweldige vent in je schoot, maar dat is gewoon het geluk van de Leeuw! De nadelen: Je zou kunnen genieten van wilde zomeravonden met een cocktail te veel en een wake-up call met een totale vreemdeling! Beste kleuren: Elektrisch groen of vintage paisley.

Maagd 23 augustus - 22 september

De Voordelen: Bij veel leuke sociale evenementen sta jij vooraan in de rij voor het datingbuffet. Je kunt je terugtrekken en zien wie er naar je toe komt, tenzij je een onweerstaanbaar mannelijk gerecht ziet dat er te smakelijk uitziet om af te wachten. De nadelen: Je houdt van vereenvoudigde en georganiseerde dingen en blijft waarschijnlijk hangen bij het eerste leuke gezicht dat je tegenkomt. Ach, hij zal hoe dan ook een leuk zomerknijpertje zijn! Beste kleuren: Pastelroze en -blauw en een preppy look.

Weegschaal 23 september - 22 oktober

De Voordelen:Een carrièremogelijkheid onderzoeken met een mogelijke passiepartner is de manier om je te laten zien wat deze man bezighoudt, terwijl je hem op de juiste maat neemt voordat je hem opzoekt. hem voor actieve dienst. Misschien krijgt u de baan en moet hij naar uw trainingskamp komen! De nadelen: Economisch gedoe maakt je chagrijnig en Venus in Kreeft brengt dat alleen maar meer naar buiten, waardoor je mogelijke dating-materiaal afwijst. Beste kleuren: De kleur van geld. Serieus, groen en goud.

Scorpio October 23 - November 21

De Voordelen:Deze positie van Venus is geweldig voor het aantrekken van mannen die alleen maar op bezoek zijn. Als je deze zomer geen zin hebt in een lange termijn relatie en je wilt in het heden leven met een hete jongen, maar niet één waar je veel langer op kunt rekenen dan het warme zomerweer, wel, dan zal deze maand je veel plezier brengen. De nadelen: Zie hierboven! Beste kleuren: Een beetje donkerpaars zou je overwegend zwarte garderobe moeten opfleuren.

Zagtman November 22 - December 21

De Voordelen: Dit is een hartstochtelijke tijd voor je, vooral als je in een nieuwe of een herbloeiende relatie zit. Het zal niet gemakkelijk zijn om een nieuwe partner te vinden, maar het verdiepen van een band met een bestaande geliefde zal voor een prachtige augustus zorgen. De nadelen: Een bezoek aan de schaduwzijde van de persoonlijkheid van je geliefde daagt je uit om te zien waar jullie twee het op de weg mogelijk oneens zullen zijn. Beste kleuren: Gestreepte shirts met felle kleuren afgewisseld met witte balken.

Kapendoorn December 22 - 19 januari

De voordelen:Een partnerschap doet zich voor terwijl Venus in Kreeft staat. Je maakt een geweldige verbinding op een niveau voorbij het fysieke. U zou in feite in een relatie via het internet kunnen zitten die om opheldering en waarheid vraagt aangezien het verslavend en plezierig wordt. Misschien wilt u hem verrassen met een bezoekje. De nadelen: Weet u zeker dat hij zegt wie hij is? Beste kleuren: Gedempt geel en denim.

Waterman januari 20 - februari 18

De Voordelen:Dit is niet de beste planetaire positie om liefde voor je te vinden of te versnellen. Gebruik deze voorspellingsperiode om indruk te maken op mensen die je kunnen helpen met een carrièrestap of andere professionele ontwikkeling. Hou afspraakjes casual. De nadelen: Een hardnekkige fan kan te direct worden om af te slaan; het zou je liefdesleven kunnen bemoeilijken. Wees streng, afstandelijk en koud. Beste kleuren: Perzik of bordeauxrood.

Vissen februari 19 - maart 20

De Voordelen: Romantiek kan je van je voeten tillen terwijl Venus in Kreeft staat. De dierenriem geeft je genoeg om enthousiast over te zijn als een fantastisch liefdesleven plotseling opbloeit in een anders zo saaie zomer. De nadelen: Je zou te snel onder de indruk kunnen raken en je gaan voorstellen hoe je alle de baby's die je met deze man zou hebben. Laat niet merken hoe groot je passie is, want dat zou hem kunnen afschrikken. Beste kleuren: Milde rood- en umbersoorten.

Aantrekkingsrapporten Venus 2009