Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Het venus aantrekkings rapport: venus in tweelingen

Venus is de planeet van liefde, kunst en schoonheid. Waar ze zich ook bevindt in de dierenriem, daar vind je informatie over waar de liefde zich in je leven bevindt, hoe goed je eruit moet zien om liefde aan te trekken, en met welke mooie dingen je jezelf moet omringen om de blijvende kracht van liefde en schoonheid te maximaliseren.

Venus is op 5 juli in Tweelingen gekomen en zal daar tot 31 juli blijven. Tweelingen is het dierenriemteken van de communicatie, van het samenbrengen van twee kanten. De Tweeling is het ultieme empathische, dat buiten zichzelf bestaat, een individu en toch een paar. Venus drukt zich vrij uit in dit teken na een bezoek aan de pragmatische Stier. Kijk om een beetje meer te laten hangen en opener te spreken dan misschien gebruikelijk voor u is. Venus in Tweelingen is niets als ze niet openhartig is, maar er is altijd wat finesses aan uw opmerkingen in deze tijd. In plaats van bot te zijn, is Venus in Tweelingen direct in een mooie verpakking.

Lees je sterrenbeeld hieronder om te zien hoe je uiterlijk en aantrekkingskracht je zullen helpen in je zoektocht naar liefde tussen nu en 31 juli. Als je je rijzende sterrenbeeld kent, check die voorspelling dan ook.

Ram 21 maart - 19 april

De pluspunten: Venus in Tweelingen geeft je een zeker charisma om te gaan praten met wie je maar wilt. Als u op zoek bent naar liefde, of gewoon op het werk flirt om uw bureau naar een betere plek te krijgen, luisteren de mensen naar De nadelen: Als je te lang op je uiterlijk hebt geleund, zul je merken dat de verbale communicatie, die voor jouw sterrenbeeld zo goed werkt, wat moeilijker op gang komt.Beste kleuren: Lichte bruintinten, crèmekleurige beige tinten.

Stier 20 april - 20 mei

De voordelen: Uw heersende planeet, Venus, komt in een sympathiek teken, dus zoek naar vooruitgang door in de buurt te komen van gelijkgestemde mensen, vooral gezagsdragers. Misschien haalt u geen zielsverwant binnen, maar u kunt wel carrière maken. De nadelen: u zult de aandacht een kans vinden om dichter bij uw favoriete type mensen te komen: rijke mensen. Het kan zijn dat u mensen die uw carrière kunnen helpen overslaat in de vluchtige jacht op fiscale glamour.Beste kleuren: Hoe donkerder het paars, hoe beter.

Tweelingen 21 mei - 21 juni

De pluspunten: Met Venus in uw teken kunt u op zoek gaan naar de zielsverwant van uw dromen. Dit zijn net zulke goede weken om uw ideale partner aan te trekken als er in de hemel bestaan. Hoe meer u uzelf kunt zijn tussen de kandidaten voor uw hand, hoe hoger de kwaliteit van uw keuze zal zijn. De nadelen: Er zijn weinig nadelen aan deze planeetpositie, behalve dat u de ongewenste aandacht trekt van losers met wie u misschien ooit uit bent geweest. Voel je vrij om een hint te geven en ze te laten verdwijnen.Beste kleuren: Als je dit jaar rood gaat dragen, is dit de tijd.

kreeft 22 juni - 22 juli

De pluspunten: Je hebt een gave om te weten wat een mogelijke zielsverwant wil. Als u zich een beetje kunt omvormen tot de pot met goud aan het eind van de regenboog van deze persoon, zult u een snelle romance in de richting van een vaste relatie zien gaan. En u zult ook beter aanvoelen wat collega's en vrienden willen. De nadelen: Door uw empathie zouden mensen kunnen denken dat u iemand bent die u eigenlijk net niet bent. Dit kan later in het jaar voor problemen zorgen, wanneer u openhartiger zult zijn, al is het maar per ongeluk, over hoe u zich voelt.Beste kleuren: Zeegroen en synthetisch blauw.

Leeuw 23 juli - 22 augustus

De Voordelen: Uw charisma is ongekend hoog en als u er zo goed uitziet als ooit tevoren, zal dat uw populariteit ten goede komen. Doe er uw voordeel mee en meng u op zoveel mogelijk feestjes en zomerbarbecues. In iemands achtertuin wacht een diepe ontmoeting met een zielsverwant. De nadelen: Het leven van het feest zijn kan betekenen dat u zo verwikkeld raakt in het vertellen van uw verhalen en het fladderen van persoon naar persoon dat u de ontmoeting met Mister Right mist. Houd je schema flexibel en neem een vriend mee die je uit de tijdverspillers kan halen.Beste kleuren: Iets zilverigs accentueert u in de zomerspot.

Maagd 23 augustus - 22 september

De pluspunten: Venus in Tweelingen zal momenten van grote aandacht en alle aandacht voor de details van uw uiterlijk zal beloond worden met een carrièreboost. Wat de liefde betreft zult u eerder geneigd zijn koppelaar te spelen voor een vriend dan die ene perfecte vangst voor uzelf te vinden tussen nu en 31 juli.De nadelen:U valt op op het werk en bij sollicitatiegesprekken, maar dit kan uiteindelijk een beetje meer kritische blikken met zich meebrengen dan u gewend bent. Als u donkere aardetinten kunt combineren met wat groen, zult u op een goede manier opvallen.

Weegschaal 23 september - 22 oktober

De Voordelen: Dit is een geweldige tijd om een Weegschaal te zijn. Uw huidige liefdesrelatie wordt versterkt doordat u gemeenschappelijke punten vindt temidden van uw verschillen. Dit is een geweldige tijd om opnieuw geloften uit te wisselen als u al meer dan tien jaar een toegewijde relatie hebt. Single Weegschalen aan het begin van juli zullen dat aan het eind van de maand niet meer zijn. Kijk voor tegenpolen aan te trekken.De nadelen: Sticking rond vertrouwd terrein kan beperken uw kansen voor een inspirerende zomer. Ga erop uit en zie de wereld, of op zijn minst proberen een nieuw restaurant om te gaan met die nieuwe dating materiaal. Geëngageerde Weegschalen moeten proberen een nieuwe socializing plek ook.Beste kleuren: Een gedempt roze zal een magneet zijn voor blikken van de andere kant van de kamer.

Schorpioen 23 oktober - 21 november

De Voordelen: Venus in Tweelingen is geweldig voor de Schorpioen. Je kunt streven naar passie met een verleidingsstijl die grenst aan pure expertise. Door zelfs de subtielste hints te geven, zorgt u ervoor dat anderen de rekening voor u komen betalen. U zult mensen aantrekken met een waardering voor de materiële gemakken van het leven en u bent in een uitstekende positie om ze over te halen met u te delen.De nadelen: Oude vijanden kunnen half juli weer opduiken en ze zullen niet vergevingsgezind zijn. Degenen van wie u dacht dat ze u niet in de weg stonden, zullen plotseling wedijveren om de prijs waar u het meest naar op zoek bent. Als je het van je uiterlijk hebt moeten hebben, zal iemand die de taal beheerst je voorbijstreven voor een speciaal iemand.Beste kleuren: Zwart natuurlijk.

Zagschutter 22 november - 21 december

De Voordelen: U wordt gezien als loyaal en toegewijd en kunt een paar beloningen opstrijken die iemand die zo onafhankelijk is als u, normaal niet krijgt. Neem deze nieuwe liefde voor de gevestigde orde met een korreltje zout, want u zult niet eeuwig in de gratie van de oude orde blijven. Zoek een manier om plezier te hebben of te profiteren en, bovenal, geniet van uzelf.De tegens: Partnerschap kwesties zullen opduiken en intensiveren gedurende de maand juli. Venus in Tweelingen direct confronteert uw relatie met een langdurige partner. Streef ernaar oprecht te zijn in uw communicatie en u loopt het risico niet de hele relatie overhoop te halen. Houd de agenda gericht op het heden en niet terug te keren naar het verleden.Beste kleuren: Grijs en blauw volstaan.

Kapril 22 december - 19 januari

De pluspunten: Uw werkethiek zal worden opgemerkt, er zal over u worden gepraat en misschien zelfs gevierd. U zult het vrij goed doen met de mensen om u heen op school of op het werk. Een mogelijke hint naar een gepassioneerde uitwisseling met een collega wordt meer dan een luchtje scheppen. De flirt zou kunnen zorgen voor meer uitstapjes om af te koelen bij de waterkoeler voor 31 juli.De nadelen: U gaat niet elke taak of opdracht op tijd af hebben en u vindt een nieuwe liefde om dingen gedaan te krijgen botst met uw oude manier van doen. Laat de machthebbers weten dat ze het beste met je voor hebben en werk aan een nieuwe routine.Beste kleuren: Goud en helder geel, met roestaccenten voor contrast.

Waterman januari 20 - februari 18

De Voordelen: Een intense romance kan opbloeien en je leven gaan beheersen na slechts één terloops gesprek. Deze opbloeiende romance zou een goede zaak kunnen zijn om de zomerdroogte te verlichten. Als u van het gezelschap van kinderen houdt, biedt juli u vele mogelijkheden om de roedel naar nieuwe ontdekkingen te leiden.De Nadelen: Probeer ervoor te zorgen dat uw nieuwe geliefde de grenzen kent van wat u kunt geven en waartoe u zich kunt verbinden. Er zijn mensen die halsoverkop verliefd worden terwijl u nooit echt uw hakken ver van de grond krijgt, noch uw hoofd ergens in de buurt. Venus in Tweelingen eist dat je wat empathie ontwikkelt.Beste Kleuren: Oranje en een vleugje van een donkere contrasterende kleur zal je accentueren als nooit tevoren.

Vissen 19 februari - 20 maart

De Voordelen: Uw manier om de nadruk op communicatie te absorberen die Venus uitstraalt wanneer zij Tweelingen bezoekt, is door uw huis tot de meest uitnodigende plek mogelijk te maken. De zomer is altijd leuk om te entertainen; dus als u niet kunt profiteren van de verbale muze die inherent is aan het bezoek van Venus aan Tweelingen, laat dan een leuk feestje in een uitnodigende ruimte het woord voor u doen.De Nadelen: Zoveel vrienden zullen verliefd worden terwijl u zich misschien buitengesloten voelt van het paringsritueel. De passie die u ziet zal u op een dag vinden, dus speel gastvrouw van de gastvrijheid en zie wat het u oplevert. Het zal bekend worden wat een leuke plek je hebt, en misschien zal Mr. Right binnenkort op bezoek willen komen.Beste Kleuren: Turquoise en Umber combineren om interesse te trekken.

Aantrekkingsrapporten Venus 2009