Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Uranus komt in stier: 7 jaar van dramatische verandering

Uranus verlaat Ram en gaat op 6 maart om 3:35 uur (EST) Stier binnen, waar hij de komende 7 jaar of tot april 2026 zal blijven.

Soms duiken de buitenplaneten een paar maanden in een teken, gaan dan een tijdje retrograde terug in het vorige teken, voordat ze in volle kracht vooruitgaan in het volgende teken. Dit is wat er vorig jaar gebeurde, en we kregen een duik in de energieën van Uranus in Stier van 16 mei tot 6 november 2018.

Dramatische verandering komt eraan

Uranus wordt beschouwd als de planeet van rebellie, vrijheid, omwenteling, revolutie, onverwachte verandering en de toekomst. Hij regeert over bliksem, vliegtuigen/ruimtevaartuigen, wetenschappelijke ontdekkingen, elektriciteit, technologie en internet, om er maar een paar te noemen. Uranus laat ons zien waar we vrij en zonder beperkingen willen vliegen. Het is de vonk van intuïtie die aanzet tot uitvinding en innovatie.

In voor- en tegenspoed vinden er radicale veranderingen plaats wanneer Uranus van teken verandert. Terwijl Uranus de afgelopen 7 jaar in Ram stond, bezette hij het teken van de strijder en van degenen die eigenbelang nastreven. Hitler kwam meer dan 80 jaar geleden aan de macht met Uranus in dit teken, en ook ISIS kwam in deze tijd op.

Uranus heerst over het collectieve bewustzijn, net als de andere buitenplaneten zoals Pluto, Saturnus en Neptunus. De wereldwijde mentaliteit zal door deze verschuiving worden beïnvloed.

Wat staat er voor jouw toekomst in de sterren? Vraag vandaag nog een astrologische lezing aan!

Gecombineerd Energieën

Uranus wordt beschouwd als in zijn val in Stier. Met andere woorden, hij staat in een teken waarin hij niet goed functioneert. Dit betekent niet dat we de effecten niet zullen voelen. Een planeet in zijn val kan zelfs actiever zijn dan een planeet in zijn thuisteken, omdat we meer oog zullen hebben voor de niet op elkaar afgestemde energieën. Uranus gaat over snelle en onverwachte verandering. Stier is een vast teken dat zich verzet tegen verandering.

Stier is een aardeteken dat wordt geregeerd door Venus, de planeet van liefde, geld en waarden. We kunnen dus uitzien naar verandering op het gebied van onze waarden, financiën/geld, veiligheid, natuurbehoud en klimaatverandering, aardveranderingen, landbouw en voedselvoorziening, relaties (liefde en huwelijk), vrouwen en de kunsten.

De dramatische geschiedenis van Uranus in Stier

Stier heerst over geld en financiën, en tussen 1934 en 1942 hebben we de tweede helft van de Grote Depressie meegemaakt, waarbij miljoenen Amerikanen zonder werk en inkomen kwamen te zitten.

In 1935 lanceerde president Roosevelt een agressieve reeks federale programma's, die hij de Tweede Nieuwe Deal noemde. Daaronder bevonden zich de TVA (Tennessee Valley Authority), die dammen en hydro-elektrische projecten bouwde, en de Works Progress Administration, die van 1935 tot 1943 8,5 miljoen mensen werk verschafte. In diezelfde periode keurde het Congres de Sociale Zekerheidswet goed. Is het niet Vandaag horen we over de Green New Deal van Alexandria Ocasio-Cortez, gericht op het aanpakken van klimaatverandering en economische ongelijkheid. Is dat niet interessant?

WW11 begon in 1939 en De VS gingen de oorlog in met de aanval op Pearl Harbor in december 1941. De fabrieken van het land draaiden weer op volle toeren, maar deze keer werden er vrouwen ingezet, wier aandeel in de beroepsbevolking tegen 1943 met 36% was toegenomen.

De 'Dust Bowl' deed zich in de jaren 1930 voor in de door droogte geteisterde zuidelijke vlakten van de Verenigde Staten en veroorzaakte nog ernstigere economische omstandigheden voor boerengezinnen in die regio's. De Dust Bowl ontstond als gevolg van ernstige droogte en het niet toepassen van drooglandlandbouwmethoden om winderosie te voorkomen. Deze situatie verlengde de grote depressie en veranderde de landbouwpraktijken. Vandaag spreken we over de wereldwijde klimaatverandering.

Stier heerst over de stem en radio veranderde de amusementswereld in de jaren 1930, en tegen 1936 bezat 60% van de Amerikaanse huishoudens een radio. De eerste commerciële uitzending in Amerika vond plaats in juli 1941, met een advertentie voor Bulova-horloges.

Een van de ergste manifestaties van Uranus in dit teken kan oorlogszucht zijn en het hardnekkig vasthouden aan oude ideeën. In de jaren dertig van de vorige eeuw zagen we de opkomst van populisme en dictaturen. De laatste cyclus van Uranus in Stier zag de opkomst van Hitler, Mussolini en Francisco Franco. Nu we de cyclus weer ingaan, zien we extreem-rechtse kandidaten/leiders propaganda en cyberhacking bedrijven. Hopelijk kunnen we leren van het verleden en inzien dat deze groeperingen niet zomaar kunnen worden genegeerd.

Krijg een lezing op basis van uw sterrenbeeld. Praat vandaag nog met een astroloog!

Persoonlijk Er zullen ontdekkingen komen

Wanneer Uranus van teken verandert en een andere sector van onze persoonlijke horoscoop binnengaat, merken we vaak dat de idealen die we lang hebben gekoesterd niet langer van toepassing zijn en dat we nieuwe manieren moeten vinden om dingen te benaderen. Er kunnen andere ideeën in beeld komen die we misschien nog niet eerder hebben overwogen, en dit kan onze bevrijding worden van die dingen en mensen die niet langer een doel dienen.

In dit opzicht staat Uranus voor ontdekking en vernieuwing, maar ook voor bevrijding van het verleden. Wanneer Uranus iets uit ons leven verwijdert, was het vaak eerder dat het ons naar beneden sleepte dan dat het ons omhoog hielp. Hoe dan ook, verandering is op handen en we moeten vooruit in een vaak onbeproefde/onbekende richting.

Terwijl Uranus van teken verandert, moeten we flexibel zijn en ons kunnen aanpassen. We moeten vooral onthouden dat Uranus over de toekomst heerst, en dat de toekomst en het heden elkaar ontmoeten. Verandering is onvermijdelijk op een bepaald niveau met deze verschuiving voor iedereen. Alle mensen die in de komende 7 jaar geboren worden, zullen Uranus in Stier in hun persoonlijke geboortehoroscoop hebben, en het zal de volgende generatie kleuren en beïnvloeden.

Verwachte veranderingen op basis van uw sterrenbeeld

Uranus zal ons allemaal op verschillende manieren beïnvloeden, maar Stier is ergens in elke horoscoop te vinden. Hier is een snelle blik op hoe de tekens zullen worden beïnvloed. Als je je stijgingsteken kent, lees dan vooral verder!

Ram- financiën/inkomen

Stier- het persoonlijke, vele levensgebieden

Tweelingen- het onderbewuste en de spirituele wereld

kreeft- vriendschappen, hoop en wensen

Leeuw- carrière, baan en prioriteiten

Maagd- wereldbeeld, opleiding, reizen

Weegschaal- seks, andermans geld, grote transformaties

Scorpio- relaties/huwelijk en partnerschappen

Boogschutter- werk/gezondheid

Steenbok- liefde, vriendschappen, kinderen

Aquarius - huis, familie

Vissen- zelfexpressie, denken, directe familie

Over de auteur: Leslie begon al op zeer jonge leeftijd metafysica te bestuderen. Na haar studie volgde ze een carrière in de media, maar haar passie voor astrologie resulteerde in twee decennia van intensieve studie in de jaren 1980-90. Leslie kwam in 2002 bij Keen en is gespecialiseerd in relaties, scheidingen, financiën en tijdsbestekken met betrekking tot specifieke levensgebeurtenissen.

Krijg vandaag nog een astrologische lezing van Leslie Hale! Klik hier om begonnen.