Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Tweelingen man weegschaal vrouw verenigbaarheid

Tweelingen-mannen en Weegschaal-vrouwen zijn misschien wel het meest coöperatieve paar in de dierenriem. Ze delen een sociaal karakter en een nieuwsgierigheid naar alles wat hen in staat stelt door het leven te glijden zonder zich te vervelen. Tweelingen worden vaak gedreven door vrijheid en vrijheid, terwijl Weegschalen waarde hechten aan rechtvaardigheid en eerlijkheid. Omdat geen van beiden geneigd is tot conflicten, blijven ruzies zeldzaam. Beide tekens komen uit het element lucht, dat bekend staat om zijn superieure intellect dat voorrang krijgt boven emoties en impulsiviteit. Weegschaalvrouwen, als de koninginnen van het evenwicht, hebben weinig tot geen moeite om de verschillende kanten van een Tweelingen-man in evenwicht te houden en ze zal graag proberen hen beiden te charmeren. Hoewel relaties niet altijd rozengeur en maneschijn zijn, kan de gezamenlijke coöperatieve aard van deze twee tekens het overleven van stormen gemakkelijk maken. Maar voor wie het moeilijk heeft of zich in het veelbelovende begin van een relatie bevindt, kan meer informatie over je astrologische tekens veel inzicht verschaffen.

Basiscompatibiliteit

Als die-hard conversatieliefhebbers lijken Tweelingen-mannen en Weegschaal-vrouwen zich prima thuis te voelen bij elkaar. Tweelingen gedijen in situaties en relaties waarin hen geen grenzen worden opgelegd. Ze kunnen niet tegen routine en leven om hun nieuwsgierigheid te bevredigen door nieuwe mensen te ontmoeten en boeiende gesprekken te voeren. Weegschaal's nieuwsgierigheid is breder en omvat het geheel van het zelfstandig naamwoord: mensen, plaatsen en dingen. Haar behoefte aan eerlijkheid en evenwicht betekent dat ze ook dezelfde onbeperkte vrijheid zal opeisen, alleen maar omwille van de vrijheid, ondanks het feit dat ze veel minder geneigd is om er serieus gebruik van te maken. Deze twee tekens zijn zeer compatibel. Beiden staan altijd klaar voor plezier en avontuur, maar zijn net zo blij met een rustig avondje thuis elkaar onverdeelde aandacht geven. Maar al te vaak heeft een Tweelingen-man een partner te weinig die zijn passie voor conversatie echt kan waarderen en ervan kan genieten. Gelukkig zal hij met een Weegschaalvrouw aan zijn zijde nooit een tekort hebben aan zinvolle gesprekken en aangenaam gezelschap.

Het is meteen duidelijk dat zowel Tweelingen als Weegschalen zachtaardige zielen zijn die confrontaties vermijden en er de voorkeur aan geven om dingen op te lossen, in voor- en tegenspoed. In theorie lijkt dat een match made in heaven, tot je de gedeelde besluiteloosheid die ze beiden bezitten erbij betrekt. Het kan moeilijk zijn om in dit koppel een echte leider te vinden, want beide partijen willen een gelijke bijdrage en samenwerking. Dit is helemaal geen probleem totdat de inconsistente Tweelingen begint te verslappen of de Weegschaal vrouw geconfronteerd moet worden met haar gedrag. Omdat beide partijen relatief passief zijn en een absolute afkeer hebben van alleen zijn, zullen ze misbruik en oneerlijke situaties vaak door de vingers zien. Omdat ze minder emotioneel zijn dan andere tekens, is het gemakkelijker om een slechte situatie te rationaliseren voor de schaarse voordelen die het oplevert, en dit is de reden waarom potentiële problemen kunnen ontstaan.

Krijg een persoonlijke astrologische lezing op Keen voor meer inzichten!

Liefde en relaties

Als extreem sociale tekens, vinden zowel Weegschaal-vrouwen als Tweelingen-mannen interactie met elkaar en het maken van vrienden relatief gemakkelijk. Weegschalen zijn er altijd om een helpende hand te bieden als iemand het moeilijk heeft, zolang ze maar delen in de inspanning. Tweelingen-mannen zijn goede vrienden, zolang de gesprekken maar niet saai worden. Vriendschap is helaas waar hun neiging om oppervlakkig te zijn het meest wordt opgemerkt, want als je eenmaal bent niet meer spannend, zouden zij wel eens verder kunnen gaan. Zijn Weegschaal-partner zou hem wel eens in het gareel kunnen houden, want haar onrechtvaardigheidsalarm zal zeker afgaan voor een trouwe vriend die door hem aan de kant wordt gezet. Intieme relaties bouwen zich langzaam op maar tot een zeer hoog hoogtepunt. De banden zijn solide en emotioneel sterk, want geen van beiden is wellustig gedreven of overmatig geïnteresseerd in relaties die voornamelijk op seks zijn gebouwd. Hun gedeelde seksleven zal hartstochtelijk zijn en een verrassende intensiteit bereiken in vergelijking met hun ontspannen aard. Het is een primaire uitlaatklep voor alle emoties die begraven liggen achter hun door intellect gedreven persoonlijkheden.

Tweelingen-mannen flirten graag en het gaat hen zo natuurlijk af dat het gemakkelijk is om hun excuses te geloven voor hun onvermogen om te stoppen. zullen zich maar al te vaak spiegelen aan hun partner omwille van de gelijkheid, in de verwachting dat hij zich zal inhouden als hij merkt dat ze flirt met anderen. Dit zal helaas slecht aflopen, want Tweelingen-mannen hebben zelden een jaloers bot in hun lijf en zullen zo'n indirecte boodschap niet begrijpen. Directe verbale communicatie is de enige manier om tot een Tweelingen door te dringen, zoals zijn Weegschaal partner waarschijnlijk snel zal ontdekken. Van de twee zal de Weegschaal eerder gekwetst worden omdat ze veel emotioneler is als gevolg van de heersende planeet Venus. Bovendien is ze voorzichtig met elk woord, terwijl Tweelingen-mannen zeggen wat in hen opkomt en pas achteraf nadenken over de mogelijke kwetsende gevolgen.

Samenwerken

Tweelingen mannen schitteren in elke werksituatie, ongeacht of ze in teamverband of alleen werken. Als de koningen van Ze passen zich aan, blijven kalm onder druk en passen zich gemakkelijk aan in een snelle werkomgeving. Zowel Weegschaalvrouwen als Tweelingenmannen delen het vermogen om te brainstormen en problemen op te lossen die zich voordoen, wat een waardevolle bonus is voor teamopdrachten. Weegschaalvrouwen werken graag in teamverband, zolang iedereen zijn steentje bijdraagt. Op het moment dat iemand zijn deel niet doet, zal ze graag haar conflictvermijding even pauzeren en haar mond open doen. Er is een luilak of manipulatieve partij in bijna elke werkplek, en als zodanig, kunnen Weegschalen worden frustrerend om mee te werken als hel vastbesloten om recht te krijgen. Als Tweelingen-mannen en Weegschaal-vrouwen samenwerken, zullen er geen problemen ontstaan. Hun doeltreffende communicatie in combinatie met hun bereidheid om te onderwijzen, te leren en samen te werken, maakt van hen de beste werknemers.

Als een van de sterkere koppels passen de tweeling en de weegschaal van het evenwicht heel goed bij elkaar. Ze houden van plezier, zijn verkennend en delen een liefde voor sociale avonturen. Een Weegschaal zorgt voor stabiliteit in stemmingen en eigenschappen die een Tweelingen-man echt nodig heeft om zijn inconsistenties in evenwicht te brengen. Voor een Weegschaal-vrouw biedt een Tweelingen-man het aanpassingsvermogen dat betekent dat ze niet gedwongen zal worden om te veranderen, evenals de mogelijkheid om beslissingen te nemen als zij dat niet kan. Deze twee nieuwsgierige zielen kunnen echt een zielsverwant in elkaar vinden met weinig strijd en geluk in overvloed.

Praat met een liefdes- en relatiepsychiater om meer te weten te komen over het paren van een Tweelingen-man en een Weegschaal vrouw!