Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Tweelingen man maagd vrouw verenigbaarheid

Tweelingen mannen die geïnteresseerd zijn in een relatie met een Maagd-vrouw hebben maar één kans: ze hebben het juiste gereedschap bij zich voor de klus of ze zullen falen. Een Maagd-vrouw verwacht vaak dat iedereen behalve zijzelf een bastion van geduld is en kan behoorlijk meedogenloos zijn bij een mislukte poging om haar vriendschap of aandacht te winnen. Tweelingen's veranderlijke stemmingen en persoonlijkheden zijn een echte zwakte in deze onderneming, maar zijn charme kan meer dan genoeg zijn om de dag te redden. Simpel gezegd, deze match zal niet gemakkelijk zijn, en het zal het aanpassingsvermogen van Tweelingen en de vastberadenheid van Maagd tot het uiterste drijven. Als je vastbesloten bent om het vol te houden, neem dan moed want de hardwerkende Maagd vrouw en de oplossing zoekende Tweelingen man zullen iedereen verrassen met hun vasthoudendheid. De moeilijkste matches zijn vaak de meest bevredigende, dus je moet nooit opgeven als het gaat om liefde en compatibiliteit.

Basis compatibiliteit

De Tweelingen-man bezit een nieuwsgierige en speelse aard die plezier vindt in het leren van nieuwe dingen en het praten met nieuwe mensen. De Tweelingen laat zich meer leiden door zijn hoofd dan door zijn hart en wordt vaak ten onrechte koud of afstandelijk genoemd. Als een teken dat er niet tegen kan om alleen gelaten te worden, kon dit niet verder van de waarheid zijn. Hoewel hij nooit de hartstocht of emotionele staat van een Schorpioen zal bezitten, maakt hij wat hij mist aan emotionele sturing meer dan goed op intellectueel gebied. Bijna elke ervaring is een goede voor een Tweelingen man, of het nu een strijd is om een probleem op te lossen of het ontmoeten van een nieuwe vriend. Hij zal conflicten altijd zoveel mogelijk proberen te vermijden en loopt liever weg dan dat hij iemand pijn doet.

Ongelukkig, Zijn eindeloze zoektocht naar nieuwe ervaringen kan ertoe leiden dat behoeftige tekens zich verwaarloosd of niet gewaardeerd voelen zodra de glans van hun vriendschap of relatie afneemt. Toch is zijn grootste troef zijn ware verlangen om te behagen en zijn vermogen om zichzelf te veranderen om dat te doen voor diegenen die er het meest toe doen.

De Maagd-vrouw is praktisch en betrouwbaar, precies zoals haar aardeteken het voorschrijft, en onttrekt zich nooit aan plichtsbesef of beloften, zelfs als de zaken moeilijk worden. Dit heeft een positief en bijna verankerend effect op de Tweelingen-man, die over het algemeen inconsistent, vergeetachtig en geneigd tot dwalen is. Zij houdt van hard werken en waardeert dat ook en kan luiheid of tijdverspilling bij anderen gewoon niet verkroppen. Ze is streng in haar verwachtingen en brutaal in haar kritiek op degenen die er niet aan voldoen. De vrijgevochten Tweelingen-man wordt een gemakkelijk doelwit, vooral omdat hij niet terugvecht. Ze hunkert naar orde en perfectie in haar leven in alles, van haar ideale partner tot de staat van haar thuisomgeving. Bovenal wil ze geliefd worden en van haar voeten worden geveegd door haar ridder in blinkend harnas. Naarmate haar liefde voor iemand groeit, geeft ze toe aan haar hoge verwachtingen, maar voor Tweelingen zijn dit nog steeds grote uitdagingen.

Krijg een persoonlijke astrologische lezing op Keen om meer te weten te komen.

Liefde en relaties

De Maagd-vrouw is waakzaam met haar hart voor zowel haar vrienden als haar geliefden. Elke relatie met haar zal een lange investering van toewijding en aandacht vergen voordat je de rang van een echte vriend bereikt. Terwijl haar wanhopige behoefte om zich gewaardeerd en gewaardeerd te voelen duidelijk zijn, behandelt ze haar vrienden uitzonderlijk goed uit de goedheid van haar hart zonder bijbedoelingen. Ze is er altijd om een vriend in nood te steunen, zelfs als ze de neiging heeft om een beetje kastijding en ongewenst advies hun kant op te gooien. Tweelingen-mannen zijn sociale vlinders die leven om gesprekken te voeren met iedereen en iedereen mogelijk.

Het sluiten van vriendschappen is voor hen een koud kunstje dankzij hun natuurlijke charme en beminnelijke persoonlijkheden. Het nadeel is dat veel vriendschappen kort of oppervlakkig kunnen zijn en uiteindelijk worden verbroken als de dingen snel hun interesse verliezen. Tweelingen mannen en Maagd vrouwen zullen moeite hebben om vriendschappen te smeden met hun tegengestelde naturen. Zij heeft een lange en niet vervagende toewijding nodig die hij vaak alleen zal geven aan de vrouw van wie hij houdt. Hij heeft iemand nodig die net zo speels en leuk is om mee te praten als hijzelf en een Maagd is dat allesbehalve.

Dezelfde problemen die zich voordoen in vriendschap worden alleen maar verveelvoudigd in intieme relaties. De Tweelingen man is aanhankelijk, maar hij is geen ridder op het witte paard die de maagd romantisch van haar voeten veegt. Hij kan niet tegen herhaling en vindt het daarom moeilijk om een leven lang haar onzekerheden te sussen. Als hij liefheeft, doet hij dat met heel zijn hart, maar emotioneel geaarde en onafhankelijke tekens zullen het beter doen. De vrouw heeft de passie nodig die de Tweelingen man kan bieden, maar beiden blijven onzeker over het proberen van nieuwe dingen in bed, wat mogelijk problemen kan veroorzaken. Ondanks haar reputatie van strikte controle, is het intimiteit waar ze zich echt laat gaan en verlangt emoties en liefde om haar te verteren. Het vermogen van de Tweelingen om zich aan te passen aan de behoeften kan hem hier helpen schitteren, want hij heeft weinig interesse in seks zonder emotionele component. Ze zullen waarschijnlijk op zijn minst passie en genot vinden in bed, zelfs als hun behoeften te veel verschillen om het elders te vinden.

Samenwerken

Tweelingen mannen en Maagd-vrouwen zullen een fantastisch team vormen op de werkvloer, ongeacht de situatie. Beide tekens zijn goed in staat om onder druk te werken, te brainstormen over oplossingen wanneer dat nodig is, en kunnen goed alleen functioneren. De Maagd vrouw is een beetje een perfectionist en kan moeilijk zijn om mee te werken voor andere tekens, maar Tweelingen zullen gewoon haar verwachtingen leren en ernaar streven om ze te beheersen. Hij begrijpt dat werktijd voor werk is en de kans dat hij verslapt of drama veroorzaakt is klein tot nihil. De maagd is misschien niet geliefd bij haar collega's, maar ze zal altijd geliefd zijn bij haar superieuren vanwege haar werkethiek en de neiging om alles georganiseerd te houden. Ongeacht wie een leidinggevende positie inneemt, je kunt geen grote problemen verwachten.

Een relatie tussen een Maagd-vrouw en Tweelingen-man zal zeker meer downs dan ups hebben, maar het bezit wel een aantal verlossende kwaliteiten. De Tweelingen-man is bereid en in staat om te behagen, en gebruikt zijn vermogen om te leren en zich aan te passen om de droomkerel te zijn waar Maagd naar verlangt. Zolang ze haar kaarten goed speelt en haar verwachtingen niet overdrijft, is er weinig reden waarom dingen uiteindelijk niet kunnen slagen. Net als veel avonturen in het leven, zal de reis niet gemakkelijk zijn, maar de beloning zal het zeker waard zijn voor al hun harde werk. Maagd's onzekerheden en De verwachtingen worden gemakkelijker naarmate de tijd vordert en een Tweelingen vergeet nooit de dingen die hij heeft geleerd. Het vinden van geluk als vrienden of soulmates is een beklimbare berg. Praat met een liefdes- en relatie helderziende voor aanvullende inzichten over Maagd vrouw en Tweelingen man compatibiliteit.