Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Stier man weegschaal vrouw verenigbaarheid

Stier-mannen zijn verleidelijk voor bijna elk dierenriemteken, in goede en slechte tijden. Het is geen verrassing dat Weegschaalvrouwen het moeilijk vinden om hun verlangen naar deze betrouwbare man, die verantwoordelijkheid serieus neemt en nooit van haar zijde zal wijken, van zich af te schudden. Haar conflictvermijding en verlangen om alles samen te doen, laten de negatieven van de stier niet naar de oppervlakte komen, waardoor relaties gemoedelijk en lieflijk zijn. De positieve kanten van deze match overstemmen gewoon alle potentiƫle negatieve kanten, waardoor het een relatief veilige weddenschap is voor degenen die zorgvuldig rekening houden met sterrentekens. Hoewel ze hun eigen interesses en verschillende waarden hebben, is er geen harde botsing die problemen veroorzaakt of bitterheid aanwakkert. Het geheim van elke bevredigende relatie is het ontwikkelen van begrip voor elkaars behoeften en het communiceren om verschillen aan te pakken. Deze korte gids kan je helpen om beide te doen.

Basiscompatibiliteit

Je hoeft geen twee druppels water te zijn om kans te maken op een succesvolle relatie en er zijn er maar weinig die dat meer bewijzen dan de Stier en de Weegschaal. Stier-mannen hebben de neiging om alle positieve eigenschappen te belichamen van wat de stereotype traditionele man zou moeten zijn. Praktisch in tegenstelling tot dromerig, betrouwbaar, beschermend, loyaal en sterk. Verrassend genoeg worden deze gecombineerd met andere onverwachte eigenschappen, zoals waardering voor het schone en het mooie, romantiek, en een liefde voor schoonheid waar ook ter wereld. Deze liefde voor schoonheid en kunst wordt weerspiegeld door Weegschaalvrouwen, die zich regelmatig bezighouden met muziek en kunst. Weegschaalvrouwen zijn gracieus, vriendelijk, en altijd geobsedeerd door het idee van rechtvaardigheid en gelijkheid. Zowel de Stier-man als de Weegschaal-vrouw zijn hardwerkend en coƶperatief, wat hen heel compatibel maakt; ze zijn blij om te ontspannen en samen te genieten van hun terecht verdiende rijkdom.

Weegschaal-vrouwen houden van Stier-mannen omdat ze overlopen van leiderschap en zeker van zichzelf zijn, terwijl de weegschaal vaak besluiteloos is. Alleen zijn is voor een Weegschaalvrouw de meest gehate situatie buiten die van onrechtvaardigheid. Hoewel de Stier dol is op zijn tijd alleen, drijft de ware romanticus in hem hem naar de zijde van zijn partner, tot haar vreugde. Zijn koppigheid in combinatie met bezitterige driften kunnen problematisch worden als ze uit de hand lopen. De Weegschaal-vrouw zal haar angst voor confrontatie moeten overwinnen om de relatie gezond te houden, en zijn slechte gedrag niet afdoen als een eerlijke ruil voor een echte man. Over het algemeen is de compatibiliteit tussen deze twee geweldig en hun aangeboren drang om te werken

Geef een online astrologische lezing voor meer informatie!

Liefde en relaties

Romance en blijvende liefde zijn waar Stier-mannen echt in uitblinken, dus er zal nooit een gebrek zijn aan betekenisvolle intimiteit. Ze zijn hedonistisch van aard als ze verliefd zijn, en verliezen zich graag in het geven en nemen van plezier met hun partners. Het is belangrijk te begrijpen dat beide tekens zeer slecht reageren op en herstellen van pijn, verlating en verraad. Door hun zelfbewustzijn hiervan, beginnen relaties vaak voorzichtig, en het kan lang duren om vertrouwen te winnen en harten te winnen. Vrouwelijke Weegschalen zijn gebouwd voor evenwicht, en zonder een partner die echt bij haar past, zal ze niet lang blijven hangen. Ze zal openhartig zijn over wat ze nodig heeft, en omdat de Stier weigert compromissen te sluiten, zal het in het begin duidelijk zijn of het zal werken.

Passie en intimiteit zijn van het hoogste niveau bij deze omdat ze beiden zeer fysieke en sensuele wezens zijn. Seks is frequent en vaak meer betrokken en emotioneel in tegenstelling tot louter voor plezier en bevrijding. Hoewel ze beiden genieten van het trakteren van elkaar op de fijnste dingen in het leven, verwacht geen wilde en onconventionele seksuele behoeften. De klassieke kaarsen en diner romantiek of sensuele ontmoetingen in een bubbelbad is meer voor de hand liggend voor deze tekens. Weegschaal is de meer verkennende van de twee, terwijl Stier vasthoudt aan zijn als het niet kapot is, repareer het dan niet benadering. Er zijn geen grenzen aan waar de liefde een Stier-man en een Weegschaal-vrouw heen zal leiden.

Samenwerken

Zoals eerder vermeld, zijn Weegschaal-vrouwen en Stier-mannen harde werkers. Hij werkt van nature hard en zij wordt gedreven door de wens om eerlijk te zijn en een liefde voor samenwerken. Op de werkvloer is het onwaarschijnlijk dat een van beiden problemen zal veroorzaken of drama zal veroorzaken. Stier-mannen zijn vriendelijke en gulle leiders maar hebben geen last van de onuitblusbare behoefte van de Leeuw om erkend te worden voor hun inspanningen. Weegschaalvrouwen functioneren meer als een manusje-van-alles, ze doen het goed in elke positie, zolang ze maar niet alleen in een kantoorhokje zitten. In werkelijkheid zijn ze gebouwd voor samenwerking en zijn dus de ultieme teamspelers. Of het nu De stier en de weegschaal gaan goed samen in zowel eenvoudige vriendschappen als in langdurige relaties. Ze delen een grote waardering voor de mooie dingen in het leven en zijn nooit meer op hun gemak dan wanneer ze elkaar in de armen sluiten. De harde en stoere buitenkant van de Stier doet zijn sensuele en zoete kant geen recht, en dus is de koningin van rechtvaardigheid er zelf om te bewijzen dat ze bestaat. Omdat ze een veel kortere lijst van negatieven hebben dan vergelijkbare tekens, hebben ze meer tijd om gelukkig te zijn en minder tijd om te vechten. Stier en Weegschaal zijn misschien geen perfect paar, maar ze komen aardig in de buurt.

Praat met een relatiepsychiater voor meer inzichten over het paar van een Stier-man en een Weegschaal vrouw!