Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Stier man vissen vrouw verenigbaarheid

Wanneer de dromer van de dierenriem de stier ontmoet, vliegen de vonken er maar zelden vanaf en dat is niet voor niets. Hoewel Stier-mannen en Vissen-vrouwen niet het ultieme karmische paar zijn voor hun tekens, zijn ze compatibel en komen ze dicht genoeg bij elkaar om als bij elkaar passende puzzelstukjes in elkaar te passen. De vrij zwevende geest van de Vissen vrouw moet zichzelf af en toe aarden, en er zijn weinig plaatsen waar dat beter kan dan in de armen van een betrouwbare Stier man. Zijn uiterlijke beestachtige verschijning schrikt alleen diegenen af die niets goeds van plan zijn; in werkelijkheid kan de stier net zo gevoelig zijn als de vis als hij eenmaal zijn hart overgeeft aan de liefde van zijn leven. Vissen hebben een zachte hand nodig en een hoog niveau van geduld dat een Stier met gemak kan bieden. Voor een stier of vis die dit type relatie zoekt, moet je alleen op je hoede zijn als je van je partner verwacht dat hij/zij aan jouw zijde staat bij elke droom, elk doel en elk verlangen dat op jullie pad komt. Jullie verschillen duidelijk van mening en het is onwaarschijnlijk dat dit zal veranderen, dus dit is een strijd die het niet waard is om te vechten als alles in het begin niet goed is.

Basiscompatibiliteit

De Stier-man wordt vaak de "droomman" genoemd door vrouwen die halsoverkop vallen voor zijn spectaculaire lijst van positieve eigenschappen. Hij is van nature een harde werker, extreem verantwoordelijk, loyaal, beschermend, romantisch en vastberaden. Natuurlijk, deze eigenschappen klinken allemaal opmerkelijk perfect, maar het is gemakkelijk om de minder-dan-ideale factoren te negeren wanneer men compatibiliteit overweegt. Hoewel een evenwichtige Stier-man misschien niet worstelt met koppigheid, bezitterigheid en egoïstisch gedrag, als perfectie gemakkelijk te vinden zou zijn, zouden weinigen dit artikel lezen. De stier heeft een harde buitenkant, gesteund door hoorns om zijn geliefden zonder aarzeling te verdedigen. Ondanks dit, is hij een diep complex en emotioneel wezen, maar zal deze zachte kant alleen onthullen aan de juiste persoon. Hij staat erom bekend dat hij een zich richten op materiële zaken om zijn verlangen naar financiële zekerheid te bevorderen. Elke Stier is anders, dus de een kan meer een hardliner zijn ten opzichte van sparen en de ander kan meer gericht zijn op hedonistische bezigheden en uitgeven. Ongeacht het type, elke Stier-man waardeert hard werken omdat het direct gelijk staat aan geld. Het is geld dat zorgt voor stabiliteit, zekerheid en comfort, de drie dingen die het belangrijkst zijn voor de Stier-man.

De Vissen-vrouw is een dromer die het moeilijk kan vinden om zich te nestelen in de ellende van de realiteit.

Wanneer alles goed gaat, is haar fantasierijke geest waarschijnlijk in beslag genomen door kunst, muziek en dergelijke. Als het leven niet is zoals zij het zich had voorgesteld, is zij geneigd over een nieuwe realiteit te dromen. Positief is dat zij in alles en iedereen het beste ziet en er met blind optimisme in gelooft dat elke weg of vriendschap naar een mooie plek leidt. De vis is emotioneel uiterst kwetsbaar, dus elke mislukking of teleurstelling heeft de neiging haar in alle opzichten zeer hard te treffen. Ze is buitengewoon vriendelijk en meelevend, en heeft zelfs niet de minste neiging tot kwaadaardigheid. De Stier staat er ook om bekend heel romantisch te zijn, waardoor zij en de romantische stier van haar dromen goed bij elkaar passen. Niet alleen zal de Stier voor haar fungeren als een barrière tegen de wreedheid van de wereld, maar ook als een anker dat haar in een zachte, onschadelijke werkelijkheid met hem houdt. De Vissen-vrouw moet beslissen of ze bereid is haar lust voor dromerige avonturen, die haar leven slecht zouden kunnen eindigen, in te ruilen voor een voorspelbaar veilige, maar potentieel saaie stier van een man.

Geef een persoonlijke astrologische lezing op Keen voor meer informatie.

Liefde en relaties

Langzaam en gestaag is de weg naar het hart van de stier als het aankomt op zowel vriendschappen als intieme relaties. Hij overhaast niets als hij is acuut bewust van hoeveel pijn een mislukte relatie of verraad van vriendschap kan doen. De Stier man is een diepe introvert maar is hecht en toegewijd aan degenen die uiteindelijk zijn vriendschap winnen. Verwacht van hem dat hij naar uw zijde komt rennen wanneer u in nood bent, en u zult zich nooit zorgen hoeven te maken dat hij hoge verwachtingen heeft. De Vissen vrouw is ook diep introvert, genietend van het doorbrengen van de meeste van haar tijd alleen of verdiept in haar hobby's. Desondanks maakt ze met gemak vrienden dankzij haar vriendelijke en beminnelijke aard. Ze vertrouwt zichzelf bijna onmiddellijk, waardoor ze vaak openstaat voor manipulatie en liefdesverdriet. Haar vrienden koesteren haar om haar grote empathie en ondersteunend gedrag. Net als de stier zal ze alles opofferen om aan de zijde van een vriend te staan wanneer de roep wordt gegeven.

Intieme relaties zijn echt het hoogtepunt van een relatie tussen een Vissen en een Stier. Hij geeft haar zijn hart en laat een emotionele kant zien waar zij zich veilig bij kan voelen. De Vissen vrouw krijgt stabiliteit waar ze op kan rekenen van haar liefhebbende stier en nodigt hem uit om zich van tijd tot tijd wat losser op te stellen en spontaniteit te ervaren. Ze zijn allebei hartstochtelijk romantisch en fel seksuele wezens zolang er een emotionele band bestaat - en dat zal altijd zo blijven tussen hen. De Stier-man is geduldig en accepteert zonder zijn geliefde veranderingen op te willen dringen, zolang zij zijn routines op dezelfde manier respecteert. Het leven van twee onbaatzuchtige tekens samen zal relatief drama-vrij zijn als het juiste evenwicht en de juiste communicatie wordt bewaard.

Samenwerken

De Stier-man is een onmisbaar lid van elke werkplek dankzij zijn werkethiek. Hij waardeert het zweet van zijn eigen voorhoofd, neemt geen en gelooft niet in verslappen. Er kan op hem worden gerekend dat hij alle toegewezen taken op tijd afrondt en zelden botst hij met een van zijn collega's. Met iemand zo ondersteunend als een Vissen vrouw in zijn team, het alleen maar verhoogt hun gezamenlijke vermogen om verwachtingen te overtreffen. De Vissen vrouw is ook een plichtsgetrouwe werknemer, hoewel ze zal terugdeinzen voor leiderschapsposities. Ze kan afgeleid zijn als ze alleen gelaten wordt, maar als ze een geschikte carrière heeft, kan dit niet eens een probleem zijn. Over het algemeen is ze zo verantwoordelijk dat ze gemakkelijk overwerkt raakt door het over te nemen van minder betrouwbare individuen.

De Vissen-vrouw en Stier-man die zich samen in een relatie wagen, hebben een grote kans op succes. De twee tekens delen veel overeenkomsten, maar hun belangrijkste verschillen zijn ideaal voor het bevorderen van persoonlijke en relatiegroei. De moeilijkste stap zal het begin zijn, want de vis is snel in het smeden van vriendschappen en verliefdheid, terwijl de stier de dingen langzaam en voorzichtig aanpakt. De stier en de vis zijn beiden gevoelig in hart en nieren, dus er moet worden gezorgd voor een gevoel van evenwicht, want de uitersten van hun negatieve eigenschappen kunnen blijvende gevolgen hebben. Als de kans op liefde of vriendschap zich in deze situatie voordoet, is het een kans die zeker de moeite waard is om te grijpen.

Spreek met een liefdes- en relatiepsychiater voor meer inzichten over de compatibiliteit van Stier-mannen en Vissen vrouwen.