Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Stier en stier verenigbaarheid

De stieren van de dierenriem gaan goed samen met elk teken dat geen grote hoeveelheden energie, frequente veranderingen of constante opwinding vereist, maar hoe gaat het met de Stier als ze aan elkaar gespiegeld worden? Stier-mannen en -vrouwen staan bekend als geduldig, betrouwbaar en voorspelbaar, dus als twee van hen erin slagen bij elkaar te passen, hebben ze heel wat in hun mars. Stier-geboren individuen presenteren zichzelf zoals ze zijn en hebben vaak weinig, of geen, geheimen. Ze zijn hardwerkend, verantwoordelijk en bovenal bereid om alles te doen om zekerheid, stabiliteit en comfort te bereiken.

Het nadeel van een relatie tussen een Stier en een Stier is dat de stereotiepe koppigheid een relatiekiller kan zijn. Een relatie met een tweelingstier heeft geen partner die er minder om geeft en zich graag terugtrekt. Stier-geborenen geven om elke beslissing die ze maken, dat is waarom ze vasthouden aan hun wapens als een onwrikbare kracht. Ondanks dit kleine probleem, is het duidelijk dat de voordelen veel groter zijn dan de mogelijke problemen, en deze matchup is vaak zo bevredigend als het is easygoing en vol van tedere liefde. Hier volgt een diepere duik in relaties tussen Stier-man en Stier-vrouw.

Emotionele compatibiliteit

Stier-mannen en -vrouwen zijn zeer compatibel met elkaar in bijna alle categorieën waarin dit belangrijk is. Natuurlijk is iedereen verschillend en zullen sympathieën en antipathieën variëren, maar een basis van gelijksoortige waarden en gemeenschappelijke eigenschappen draagt in hoge mate bij tot een succesvolle relatie. Hun nuchtere kijk op de wereld is nooit een probleem als ze een partner hebben die er net zo over denkt.

 • Stieren zijn veerkrachtig en ontworpen om zelfs de zwaarste tegenslagen die ze in hun leven kunnen tegenkomen te verdragen en te overleven, dus het oplossen van een paar kleine conflicten met hun partner is meestal geen probleem. Het opmerkelijke geduld waar de Stier om bekend staat helpt ook om eventuele oneffenheden glad te strijken.
 • Stier-mannen en -vrouwen hebben de neiging om tegen veranderingen te zijn en plichtsgetrouw vast te houden aan wat ze kennen en waar ze van houden.
 • Je kunt van stieren verwachten dat ze genieten van hun leven van hard werken in balans met een bijna hedonistische benadering van vrije tijd. Voor het beest dat de stier is, zijn er vaste tijden om te werken en vaste tijden om te spelen, al kan luiheid soms doorschieten.
 • In een spiegelbeeld bestaan de reislust en de drang naar avontuur van veel andere tekens niet, zodat stieren kunnen doen wat ze het liefste doen, thuis ontspannen.
 • Omdat de Stier emotioneel erg op zijn hoede is, kosten vriendschappen tijd, maar als ze eenmaal zijn gesloten, gaan ze een leven lang mee. Veel serieuze relaties tussen Stieren zullen groeien uit hechte vriendschappen, maar geïnteresseerde vrijers moeten niet verwachten dat het snel zal gaan. Stieren hebben een traag en gestaag liefdestempo dat erg romantisch is.

Samenwerkingscompatibiliteit

Zo voorspelbaar positief als een koppel Stier-tweelingen vaak is, moet gezegd worden dat er niet alleen maar zonneschijn is op de wei. Hoewel conflicten waarschijnlijk zeldzaam zullen zijn, kan het moeilijk zijn om tot een compromis te komen als ze zich voordoen.

 • Stier geboren individuen neigen bijna uitsluitend naar de meer introverte kant als het gaat om socialiseren.
 • Desondanks hebben ze geen gebrek aan sociale vaardigheden of aan vriendelijk en benaderbaar zijn. Hun betrouwbaarheid en loyaliteit maken van Stieren geliefde vrienden, en deze adoratie vermenigvuldigt zich alleen maar in vriendschappen tussen twee Stieren.
 • De aangeboren beschermende kwaliteit van een stier komt meestal het eerst tot uiting in vriendschappen, en het wordt al snel duidelijk dat Stier-mannen en -vrouwen een Stier-mannen en -vrouwen hebben er een hekel aan om zich terug te trekken en staan bekend om hun koppigheid.
 • Possiviteit en jaloezie komen vaak voor bij Stier-geborenen, maar dat zou geen al te groot probleem mogen worden als je een partner hebt met hetzelfde sterrenbeeld. Als dat wel het geval is, kan het een hele strijd worden voor het paar om eerlijk en redelijk gedrag af te dwingen.
 • Ten slotte heeft de stier een buitengewoon zacht en kwetsbaar hart dat wordt beschermd door een harde buitenkant. Hoewel het meestal goed onder de pet wordt gehouden en wordt weggestopt, wordt in een liefhebbende relatie zijn of haar ziel blootgelegd voor de partner. Voeg daaraan toe dat een boze stier even ongevoelig als zeldzaam is, en je hebt een recept voor vernietiging bij elke hevige botsing.

Intimiteit compatibiliteit

In langdurige, intieme relaties, Stier mannen en vrouwen schitteren omdat hun integrale waarden gunstig zijn voor succes en om een gezin te stichten. Degenen die het zo ver schoppen, zullen een veel emotionelere kant van hun partner ontdekken die misschien nog niet eerder duidelijk was.

 • Alle muren vallen, en tederheid en genegenheid zullen alleen maar toenemen. Zoals eerder vermeld, is het essentieel om te beseffen hoe gemakkelijk de Stier gekwetst wordt in zo'n hechte relatie, want gekwetste Stieren hebben een lange tijd nodig om te genezen.
 • Met Stier vrouwen en mannen behoefte aan financiële zekerheid, stabiliteit en comfort, trekken ze hun partner snel onder hun eigen beschermende en ondersteunende paraplu.
 • De aanwezigheid van Twee Stieren in een huis betekent een gemakkelijk gedeelde werklast en geen problematische onderbreking wanneer de occasionele luiheid zich voordoet.
 • Seks en intimiteit zijn noodzakelijk voor het geluk van een stier, want de Stier is een zeer lichamelijk en sensueel teken en moet deze liefde aan zijn of haar partner kunnen uitdrukken. Alle tekenen wijzen op een zeer bevredigende relatie voor dubbele Stier-relaties.

Relatiecompatibiliteit

Als langzame, gestage en blijvende liefde is wat je zoekt als Stier-man of -vrouw, overweeg dan om je hart aan een andere Stier te geven. Er zijn zoveel positieve kanten aan deze spiegelcombinatie en er zijn maar weinig gebieden waar botsingen voorkomen.

 • Hoewel koppigheid uiteindelijk je grootste obstakel kan zijn, zijn het diezelfde vasthoudendheid en datzelfde geduld die je relatie bij elkaar houden wanneer de dingen een uitdaging worden.
 • De geboren Stier zal waarschijnlijk nooit bekend staan als de ster van het feestgedruis en is misschien moeilijk uit zijn comfortzone te halen, maar voorspelbaarheid en een ontspannen temperament zijn natuurlijke sterke punten.

Samenwerken

Stier-mannen en -vrouwen zijn uitzonderlijke leiders die zich richten op het geven van het goede voorbeeld en op positieve bekrachtiging. Desondanks heeft de stier veel liever niet de last van het moeten managen van anderen.

 • Stieren zijn harde werkers en zetten zich bij elke taak die op hun pad komt tot het uiterste in.
 • Ze hebben geen reden om met elkaar te concurreren of voor twee Stieren om de werkplek te verstoren.
 • Hoewel ze er niet tegen opzien om in teamverband te werken, geven Stieren er over het algemeen de voorkeur aan om hun werklast alleen aan te pakken, omdat dit een eenvoudige manier is om hun zweet en succes te meten.
 • De algehele betrouwbaarheid van de stier verdubbelt alleen maar als er medestieren in de buurt zijn om je te helpen.

Stier Stier-compatibiliteit: The Bottom Line

Als je als man of vrouw van de Stier op zoek bent naar een langzame, gestage en blijvende liefde, overweeg dan eens om je hart aan een andere Stier te geven. Er zitten zoveel positieve kanten aan deze spiegelcombinatie en er zijn maar heel weinig gebieden waar botsingen voorkomen. Hoewel koppigheid uiteindelijk je grootste obstakel kan zijn, zijn diezelfde vasthoudendheid en geduld datgene wat je relatie bij elkaar houden wanneer dingen uitdagend worden. Heb je een relatie met een mannelijke of vrouwelijke Stier en heb je de wens om jullie partnerschap te versterken? Praat dan met een liefdes- en relatiepsychiater voor meer informatie over jullie compatibiliteit en hoe jullie eventuele obstakels uit de weg kunnen ruimen. manier.