Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Stier man leeuw vrouw verenigbaarheid

De weg is zwaar en bezaaid met obstakels voor de Stier-man en Leeuw-vrouw die een band naar het ultieme niveau willen tillen, maar de uitdaging vormt geen onmogelijkheid. De stier en leeuwin zijn in bijna alles elkaars tegenpolen en kunnen zich tot elkaar aangetrokken voelen door de opwinding om te ontsnappen aan de echokamer die hen normaal omringt. Verenigbaarheid is mogelijk - vriendschappen kunnen opmerkelijk duurzaam en onvervangbaar zijn, maar het is in de liefde waar problemen kunnen ontstaan. Botsingen zijn natuurlijk in elke relatie, ongeacht het teken, maar als je weet wat je partner drijft (of boos maakt), kun je de zeeën kalm houden en de boot drijvend. Dus als je een leeuwin bent die klaar staat om het leven bij de horens te vatten of een stier met zijn ogen gericht op een koningin, laat onze compatibiliteitsgids dan wat van het giswerk wegnemen.

Basiscompatibiliteit

In de kern hebben de Stier-man en de Leeuw-vrouw alles wat ze nodig hebben om elkaar aan te trekken en elkaar vervolgens te frustreren. Ze zijn duidelijk tegengesteld, wat een krachtige aantrekkingskracht heeft, maar beide tekens kunnen veel te koppig zijn om de compromissen te sluiten die hun partner gelukkig zouden maken. De Stier-man, als aardeteken, is een en al betrouwbaarheid - als zodanig zijn bijna al zijn handelingen voorspelbaar en zal hij nooit iemand teleurstellen. De Leeuw vrouw is een vuurbal van spontaniteit, geneigd om haar zin te krijgen in alle zaken, maar de man die haar kan temmen, wint haar hart vaak in zijn geheel. De stier is toegewijd en hartstochtelijk, een echte liefhebber van romantiek die ervan houdt zich te verliezen in het eenvoudige leven, genietend van de vruchten van zijn harde werk en verdiende inkomen. De leeuwin kan goed bij hem passen, omdat ze neigt naar dure smaken en overladen wordt met genegenheid die alleen een Stier kan geven.

De Leeuw-vrouw eist vaak dat ze in alles op de eerste plaats komt, wat een beetje ontmoedigend kan zijn voor de Stier-man die een hardliner is met de overtuiging dat alle dingen verdiend moeten worden. Als hij eenmaal een toegewijde relatie heeft, is zijn partner het middelpunt van zijn wereld, maar de egocentrische focus van de leeuwin in een vriendschap of in de staat van voor de verbintenis kan hem gek maken. Als gezamenlijk dominante tekens kan de strijd om het leiderschap ofwel veel verdriet brengen ofwel drastisch vergroten wat ze samen kunnen bereiken. De status van de Stier-man als een diepe introvert kan botsen met de wild uitgaande Leeuw-vrouw, maar hij heeft geen moeite met haar sociale bezigheden zolang ze maar loyaal blijft. Hoewel beide sterrentekens waarde hechten aan loyaliteit, is dat waar de gelijkenissen vaak eindigen. Stier-mannen hechten waarde aan hard werken, verantwoordelijk zijn, stabiliteit, en zelfverdiende financiële zekerheid. Leeuw-vrouwen hechten waarde aan aandacht, gekoesterd en begeerd worden door iedereen, en vrijgevigheid.

Vraag een persoonlijke astrologische lezing voor meer informatie!

Liefde en relaties

De De Stier-man hoeft niet bijzonder zijn best te doen om nieuwe vrienden voor zich te winnen, ondanks het feit dat hij meer een introverte huismus is dan de meeste tekens. Dit gemak is te danken aan het feit dat de stier tolerant is en alle soorten mensen accepteert, en nooit zijn overtuigingen of waarden aan iemand opdringt. Zelfs wanneer hij langzaam nieuwe vrienden maakt, smeedt zijn loyaliteit banden die een leven lang meegaan, en hij zal altijd achter je staan. Hoewel de Leeuw-vrouw snel haar wil oplegt aan anderen, zal de onweerstaanbare charme van het zonneteken haar te allen tijde omringd hebben door liefhebbende vrienden. Terwijl vrienden verplicht zijn voor haar Leeuw ego, zou het onoprecht zijn om te zeggen dat ze ze niet verdient in haar eigen recht als gevolg van een innemende persoonlijkheid. Leeuw vrouwen en Stier mannen vormen samen onbreekbare vriendschappen, meestal zonder enige afzwakking of gebrek aan respect. Deze hechte band kan vaak worden toegeschreven aan het feit dat Stier-mannen niet van hun vrienden verlangen dat ze hun waarden delen zoals ze dat van hun partners doen.

Intieme relaties brengen unieke uitdagingen met zich mee wanneer het volledige spectrum van verschillen voor het paar in beeld wordt gebracht. Een compromisloze aard maakt elke relatie moeilijk en deze moeilijkheid neemt alleen maar toe wanneer beide partners deze eigenschap delen. Stier-mannen kunnen vaak worden gezien als buitengewoon saai en verafschuwd om hun voorspelbare gedrag en verlangen om thuis te ontspannen tijdens hun vrije tijd. Leeuwvrouwen daarentegen hunkeren naar spanning en avontuur terwijl ze snel ongelukkig als ze gedwongen wordt thuis te blijven. Als ze deze opwinding vindt bij vrienden van het andere geslacht, zullen de natuurlijke beschermings- en bezitsdrang van haar stierenpartner zeker de kop opsteken, waardoor het vuur van een toch al wankele relatie nog verder oplaait.

Het seksleven van dit koppel ondergaat, hoewel het frequent en gepassioneerd zal zijn, een vergelijkbaar lot. De Stier man en Leeuw vrouw houden van seks, en er zal nooit een tekort aan zijn, maar er zijn verschillen in emotionele betrokkenheid en voorkeuren die voor wat onrust kunnen zorgen. De harde buitenkant van de stier is grotendeels onbestaande in bed, waar hij zijn minnaar overlaadt met zijn romantische en zwaar emotionele kant. Hoewel hij in hart en nieren een echte levensgenieter is, gebruikt hij seks ook als een primair middel om genegenheid te uiten en is hij dol op de sensualiteit en de nabijheid ervan. Leeuwachtigen zijn uiterst seksuele wezens, maar hun verlangens komen voort uit een plaats van plezier en persoonlijke bevrediging. Ze hebben vaak geen behoefte aan emotionele verbondenheid of romantische opbouw en geven in plaats daarvan de voorkeur aan avontuurlijke en experimentele intimiteit, terwijl Stier-mannen de voorkeur geven aan vanille.

Samenwerken

De Stier-man is de poster boy voor hard werken en is eindeloos betrouwbaar, ongeacht de taak. Hij gaat uitdagingen nooit uit de weg en weigert zijn weg naar de top. Door zijn hulpvaardige aard functioneert hij even goed in een groep als alleen, maar hij kan het moeilijk hebben onder de leiding van iemand die duidelijk slechter is dan hij om dingen gedaan te krijgen. De Leeuw-vrouw is ambitieus en werkt hard om aan de top te staan. De beste zijn betekent bewondering, iets wat elke Leeuw na aan het hart ligt. Zij is niet tegen bedrog of het laten struikelen van anderen als zij op haar slechtst is, maar is over het algemeen goedmoedig. De leeuwin is inspirerend en werkt feilloos in energieke beroepen of als teamleider. Drama op de werkvloer is een afleiding waar ze vaker dan nodig in verwikkeld kan raken. Stier-mannen en Leeuw-vrouwen kunnen goed samenwerken in een team, zolang de leider vanaf het begin vaststaat. Zonder deze voorbereiding kunnen ze gemakkelijk meer tijd besteden aan kibbelen en elkaar de loef afsteken dan aan samenwerken.

Wanneer deze twee tekens samenkomen, komen problemen hen vaak tegemoet. Gelukkig deinst noch de stier noch de leeuwin terug voor een gevecht, en ze zullen volharden als ze zeker kunnen zijn van geluk. Succes en geluk liggen in uw toekomst. Of het nu gaat om een vriendschap, een werkrelatie of een intieme match, u moet accepteren dat u nooit in een spiegel zult kijken wanneer u uw metgezel bekijkt. De verschillen zijn er, en je kunt er over, onder, of omheen, maar nooit er doorheen. Neem moed uit de wetenschap dat je een loyaliteitsniveau hebt dat weinig andere tekens kunnen evenaren en wetende dat je kunt rekenen op Een liefdes- en relatiepsychiater van Keen kan je meer informatie geven over wat er kan gebeuren als een Stier-man en een Leeuw-vrouw een relatie hebben. samen!