Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Stier man kreeft vrouw verenigbaarheid

De sterke, stabiele Stier-man kan een aanvullende en verleidelijke partner zijn voor de gevoelige Kreeft-vrouw. Omdat ze veel dezelfde eigenschappen hebben, is er weinig belemmering om elkaars basisverlangens en -driften te begrijpen. Hoewel zeker niet het best mogelijke gezelschapsteken, zijn de Stier man en Kreeft vrouw compatibel en het paar is vrij gemakkelijk te beheren als de stier en de krab lijken netjes in elkaar te passen als puzzelstukjes. Meer dan wat dan ook, waardeert een Stier man stabiliteit en betrouwbaarheid. Als je probeert hem te laten veranderen, krijg je een hele show van zijn gehoornde weerstand. Een Kreeft vrouw past goed bij hem omdat zij ook waarde hecht aan stabiliteit, comfort en het welzijn van de mensen om haar heen. De Kreeft leeft echt om de mensen van wie ze houdt te koesteren en te troosten - en dat is ideaal, want achter de imposante horens van een Stier-man schuilt een zachtaardige en gevoelige ziel.

Basisverenigbaarheid

Ondanks de dreigende horens van de stier en de knijpende klauwen van de krab, zijn zowel Stier-mannen als Kreeft-vrouwen tamelijk relaxte en tolerante wezens. Ze doen zelden of nooit iets met kwade bedoelingen, want empathie is een gemeenschappelijke factor voor beide partijen. De Stier-man is traditioneel tot op zekere hoogte, en schuwt het nemen van risico's of andere resultaten die niet uitsluitend door zijn harde werk kunnen worden verzekerd. Hij is niet geneigd om zich in een situatie of relatie te haasten totdat hij elk hoekje en gaatje heeft verkend en tevreden is om het toe te voegen aan zijn levenslange routine. Deze voorzichtigheid bij het daten wordt perfect geëvenaard door een vrouwelijke Kreeft, die ook wacht om de sprong te wagen ten gunste van verzekerde emotionele zekerheid.

Natuurlijk is niet alles rozengeur en maneschijn, en er zijn facetten van zowel intieme als platonische relaties die beide tekens wat kunnen bezorgen verdriet. De humeurigheid die bijna eigen is aan het Kreeft teken kan een groot probleem zijn voor de Stier. Stemmingswisselingen die te snel of te vaak gebeuren voor hem om te begrijpen, zijn in direct conflict met wat hij het meest verlangt, stabiliteit en routine. Aan de andere kant kan het hardnekkige verzet van de Stier tegen verandering ook scheuren in een relatie veroorzaken, die uiteindelijk tot de ondergang leiden. Het teken Kreeft kan niet goed tegen confrontatie. In plaats daarvan is ze meer dan blij om haar wensen kenbaar te maken en geduldig te wachten tot haar geliefde de veranderingen doorvoert die haar gelukkig zullen maken. Bij de Stier komt dat er misschien nooit van, en zijn Kreeftpartner zal er waarschijnlijk niet op aandringen, hoe belangrijk dat ook voor haar is, als dat tot een gevecht leidt.

Liefde en relaties

Loyaliteit maakt deel uit van de lijm die veel relaties samenhoudt, en daar is bij een Stier/kreeft-koppel nooit gebrek aan. Hoewel een Kreeft vrouw een echte dromer kan zijn, is het meestal gunstig om een nuchtere Stier man te hebben om dit alles in evenwicht te brengen. Zowel Kreeft als Stier zijn gevoelige, emotionele tekens en de stier is bij uitstek in staat om haar stabiele rots te zijn die haar ervan weerhoudt overgeleverd te zijn aan de genade van neerstortende golven. In vriendschap kun je altijd op een Stier-man rekenen om je te helpen als je in nood bent. Zij beantwoorden de roep graag en tonen hun toewijding meer door daden dan door woorden. Kreeftenvrouwen zijn zeer ondersteunende vriendinnen omdat hun drang om te bemoederen, te troosten en wonden te lijmen gekoesterd wordt door elke man die gevoelig genoeg is om dit te waarderen, waarvan de Stier er een is.

In intieme relaties kan een vrouwelijke Kreeft bijna een spiegel van zichzelf vinden als ze gekoppeld wordt aan een mannelijke Stier. Hij is misschien niet zo vrij verbaal expressief met zijn emoties, maar hij zal het zeker laten zien. Als je eenmaal voorbij de horens bent, komt zijn aanhankelijke, en zelfs sentimentele, kant duidelijk naar voren. In tegenstelling tot veel tekens die gebaseerd zijn op koppigheid, is een Stier niet fel onafhankelijk en heeft hij de neiging om veel plezier te beleven aan langdurige, trouwe relaties. Beide helften van de relatie geven zeer veel om het geluk en welzijn van anderen, hoewel een Stier-man die energie misschien alleen aan zijn geliefden besteedt.

Kanjers moeten op hun hoede zijn voor beledigingen of andere kwetsende dingen als ze humeurig of overstuur zijn, want hun stoere stier neemt alles voor waar aan. Hij is echt een zachtaardige reus wiens emotionele wonden er lang over kunnen doen om te helen. Hij kan niet zomaar terugkaatsen of gemakkelijk van stemming naar stemming gaan zoals zijn Kreeft partner. In intimiteit en seks, kunt u romantiek en sensualiteit van uw partner verwachten, ongeacht of u de mannelijke Stier of de vrouwelijke Kreeft bent. Hoewel de meer avontuurlijke seksuele bezigheden minder gebruikelijk zijn bij de traditionele mannelijke Stier, kan hij al zijn energie steken in het bieden van een gepassioneerde en sensuele ervaring aan elke minnaar.

Gesprek met een relatie helderziende voor meer inzichten over je liefdesmatch tussen Stier en Kreeft.

Samenwerken

Of het nu gaat om een collega of een baas, een Stier-man is een hardwerkende man die geen binnenweggetjes neemt. Hij streeft ernaar om alles wat hij begint tot een goed einde te brengen en is niet geneigd om achter riskante aanbiedingen of onorthodoxe ideeën aan te lopen. Als u wilt dat iets uitdagend correct gedaan door iemand die betrouwbaar is, een Taurus is uw man. Voor hem is succes serieus te nemen, dus verwacht geen voorstellen waarbij hij niet het volste geloof heeft in de kans op succes. Kreeft vrouwen zijn de helpende hand die waar iedereen op kan rekenen op kantoor. Hoewel ze intuïtief is en in staat om betere manieren te ontdekken om dingen te doen, moet u niet verwachten dat haar bevindingen aan de hele groep zullen worden meegedeeld. Haar natuurlijke verlegenheid betekent dat ze haar snel opgewonden emoties niet wil riskeren met een suggestie die bruut van tafel zou kunnen worden geveegd. Eindeloos behulpzaam voor de mensen om haar heen, zijn vrouwelijke Kreeften helaas geneigd misbruikt te worden door de luiaards. Toch is ze ook een harde werker die niet bezwijkt onder stress.

Stier-mannen en Kreeft-vrouwen zijn misschien geen match made in heaven, maar ze zijn wel het op één na beste. Veel van hun kerntrekken en waarden zijn identiek, waardoor vriendschappen of intieme relaties veel voldoening geven en de kans op mislukking klein is. Hoewel de koppigheid van de Stier en de humeurigheid van de Kreeft wel eens voor breuken kunnen zorgen, zijn beide tekens kalm, vergevingsgezind en koesteren ze geen wrok. De diepe emotionele betrokkenheid voor beide tekens is een leidende kracht in hun leven. Als liefdevolle, sentimentele introverte mensen hechten ze veel meer waarde aan mensen dan aan materiële zaken. Wat voor buitenstaanders misschien saai en eentonig lijkt, is stabiel, comfortabel en veilig, drie dingen die de stier en de krab boven alles koesteren. Doe een helderziende lezing online om te leren meer!