Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Steenbok man weegschaal vrouw verenigbaarheid

Kapprik-mannen en Weegschaal-vrouwen zijn zeker in staat om de uitdaging van het vinden van compatibiliteit en het hebben van een relatie samen aan te gaan, maar het potentieel voor langdurige conflicten leidt deze twee tekens vaak om elkaar te vermijden. De inherente onafhankelijkheid van de Steenbok man zal altijd op gespannen voet staan met de verlangens en afhankelijkheid van de Weegschaal voor een partner. Weegschaalvrouwen hechten waarde aan evenwicht en weten hoe belangrijk dit is voor een gezonde relatie, maar Steenbokmannen kunnen het handhaven van een evenwichtig leven als nutteloos en willekeurig beschouwen als het hun doelen in de weg staat. Positief is dat zowel de weegschaal als de zeegeit bijzonder plichtsgetrouwe werkers zijn en dat de ijver van Weegschaal voor samenwerking het bereiken van gezamenlijke doelen gemakkelijk maakt. Is er dus hoop dat een besluiteloze sociale vlinder en een altijd verantwoordelijke eenling een bevredigende liefde of vriendschap zullen vinden? Ja, maar het zal werk vergen. Weegschaalvrouwen en Steenbok-mannen zijn op alle belangrijke manieren met elkaar in evenwicht en als ze zich dat realiseren, kan hun relatie de tand des tijds gemakkelijk doorstaan.

Basiscompatibiliteit

Kapril-mannen hechten, net als alle aardetekens, veel waarde aan het zweet van hun voorhoofd en hebben een harde en praktische kijk op het leven. Hij is trots op zijn zelfdiscipline en zijn vermogen om de meer verleidelijke aspecten van het leven gewoon te negeren als dat betekent dat hij zijn doelen kan bereiken. Het hebben van persoonlijke en professionele doelen is een van de belangrijkste aspecten van zijn leven, maar er is geen feest wanneer een doel is bereikt. In plaats daarvan begint hij aan het volgende, waarbij hij zichzelf voortdurend tot het uiterste drijft, niet noodzakelijkerwijs omwille van zijn ego, maar omwille van de stabiliteit, de zekerheid, en respect dat bij succes hoort. Confrontatie maakt hem sterker, dus hij zal nooit een uitdaging uit de weg gaan, hoe hardvochtig ook. Zijn loyaliteit aan zijn vrienden, familie en geliefden is absoluut - en hij verwacht hetzelfde in ruil. Eén misstap en je kunt gemakkelijk op zijn slechte kant terechtkomen, omdat hij onvergeeflijk kan zijn. Een Steenbok man is zeer zelfverzekerd in alles wat hij doet en neemt geen lichtvaardige beslissingen. Zijn neiging om een eenling en enigszins emotioneel afstandelijk te zijn kan een echte tegenvaller zijn voor partners die grote hoeveelheden emotionele betrokkenheid nodig hebben.

Weegschaal-vrouwen staan bekend als de koninginnen van het evenwicht, maar als er één andere descriptor voor hen zou zijn, dan zou het "sociaal" zijn. Het geluk van dit sterrenbeeld is bijna direct verweven met haar bruisende sociale leven en relaties. Weegschalen voelen zich vaak pas compleet als ze hun levenspartner hebben gevonden; ze doen dan ook geen moeite om tijd te verspillen aan kortstondige of zinloze relaties. Ze houdt haar leven in balans, waarbij hard werken wordt afgewisseld met evenveel plezierige ontspanning en recreatie. In direct contrast met een Steenbok eenling, is ze echt op een verlies wanneer eenzaam. Bovendien neigen Weegschaalvrouwen naar passiviteit, ze gaan confrontaties uit de weg en geven zich over om gevechten te vermijden. Het is slechts in het gezicht van duidelijke onrechtvaardigheid dat zij tot een beschermende en assertieve staat zal opstaan. Net als de Steenbok, kan ze ook onvergeeflijk zijn - maar op een meer passieve manier. Terwijl hij er recht voor zijn raap over zal zijn, kan zij gewoon op de achtergrond wrok koesteren en zelfs ontkennen wanneer dat wordt vermoed. Weegschaal vrouwen zijn ook uitstekend in samenwerking en dingen uitwerken. Het vinden van eerlijke compromissen is haar sterke kant en stelt haar in staat om de meeste relatieproblemen het hoofd te bieden.

Geef een persoonlijke astrologische lezing op Keen voor meer informatie.

Liefde en relaties

Het spreekt voor zich dat Weegschaalvrouwen echt uitblinken als het op vrienden maken aankomt. Haar oprechte vriendelijkheid en innemende aard zorgen ervoor dat mensen vaak vechten om een plekje op haar vriendenlijst. Ze zijn dol op haar en ze is volkomen toegewijd aan hen en helpt hen met elk probleem dat zich voordoet. Ondanks haar passieve aard, laat ze zich niet manipuleren en verwacht ze dat iedereen bereid is zichzelf te helpen voordat zij bijspringt. Een Weegschaal zal of in de armen van haar minnaar zijn of in het gezelschap van vrienden, want al het andere is gewoon niet zo interessant. Steenbok mannen zijn waarschijnlijk huismus die de neiging hebben om het grootste deel van hun leven te wijden aan strikte routines. Een introvert in hart en nieren, hij heeft niet een groot aantal vrienden en het is zeldzaam voor iemand om de positie van gekoesterde goede vriend te winnen. Hoewel hij niet boven ontspanning met vrienden staat, zal hij bijna altijd een kans op zelfverbetering verkiezen boven een moment van verpozing.

Als het tot een intieme relatie komt tussen de zeegeit en de weegschaal, zullen de zaken over het algemeen al op hun plaats staan. De Steenbok-man zal ongetwijfeld het leiderschap op zich hebben genomen en de Weegschaal-vrouw zal dankbaar zijn dat ze niet onder de druk staat om beslissingen te nemen. Grenzen en verwachtingen zullen hier de grootste zorg zijn als ruzies over kleverigheid, emotionele afstand, en intieme behoeften zijn vaak aandachtspunten. houden van seks, en vinden vaak hun grootste verbinding met hun partner in de slaapkamer. Weegschaal vrouwen houden ook van seks, maar ze hebben een echte behoefte aan romantiek en intimiteit, zowel ervoor als erna. Steenbok mannen staan er niet om bekend romantisch te zijn, maar als zijn Weegschaal partner het belang ervan uitdrukt, zal hij het een doel van hem maken om te behagen. Communicatie zal altijd hun grootste kracht zijn, simpelweg omdat Weegschaalvrouwen geweldig zijn in het communiceren van behoeften en de Steenbok-man geweldig is in het belangrijk genoeg maken voor hemzelf om ze te verwezenlijken.

Samenwerken

De Steenbok-man is geboren voor de werkvloer, vooral op gebieden waar sterk leiderschap nodig is. Hij zal uitblinken als leidinggevende door zijn grote verantwoordelijkheidsgevoel en zijn vermogen om anderen zijn leiding te laten volgen. Hij is misschien niet de meest vriendelijke baas, maar zakelijk gezien krijgt hij de klus altijd geklaard. De zeegeit is uiterst ambitieus en verslapping van welke aard dan ook is praktisch ongehoord. Hij heeft geen neiging tot drama en werkt goed samen met elke partner, ook al moet hij hun gewicht in de schaal leggen. Weegschaalvrouwen zijn de meest coöperatieve leden van de dierenriem, en dat is te merken op de werkplek. Zij zal onvermoeibaar de mensen om haar heen helpen en past goed in elk team. Als leider is zij eerlijk maar niet streng, en over het algemeen geliefd bij haar werknemers. Door een gedeelde waardering voor hard werken, is de kans dat ze ruzie krijgt met een Steenbok man

Kapril-mannen en Weegschaal-vrouwen hebben een moeilijke, maar haalbare toekomst voor zich als ze op zoek zijn naar een hechte vriendschap of relatie. Hoewel ze op verschillende gebieden tegenover elkaar kunnen staan, zorgen hun grote verschillen ervoor dat aan alle behoeften van de relatie wordt voldaan. Een van de grootste uitdagingen zal de hechting zijn, want Weegschaal zou het liefst elk wakker uur in de armen van haar geliefde doorbrengen, terwijl Steenbok de voorkeur geeft aan vrijheid en ruimte. Een eerlijke en open communicatie kan je helpen te bepalen of de koppeling de moeite waard is, of waarschijnlijk alleen maar zal resulteren in liefdesverdriet. Vruchtbare gesprekken en compromissen kunnen de dag redden en u goed op weg helpen naar een succesvolle relatie.

Praat met een liefdes- en relatiepsychiater voor meer inzichten.