Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Steenbok man waterman vrouw verenigbaarheid

Als je een echt partnerschap wilt zien, kijk dan niet verder dan de Waterman en de Steenbok. Ze zijn beter op elkaar afgestemd dan veel mensen zich realiseren en hoewel dit niet alleen maar een leuk koppel is, zijn beide partners waarschijnlijk meer dan bereid om een relatie goed te laten verlopen.

Wat elk teken wil

Waterman staat bekend als een teken dat vooruit kijkt. Technologie en onontgonnen paden spelen vaak een rol in de carrièrekeuzes en levensstijlwensen. Watermannen, met name watermanvrouwen, kunnen een divers netwerk van vrienden en kennissen hebben en hun levenspad kan onconventioneel lijken, althans in het begin - het is niet ongebruikelijk dat deze schijnbaar onconventionele paden jaren later de norm worden.

Kapril staat er echter om bekend dat het meer traditionele wegen in het leven neemt en echt vooruit plant. Dit teken moedigt aan om een stabiele basis te hebben en grondig onderzoek te doen alvorens een contract af te sluiten. De Steenbok-man is niet per se stijfkoppig, maar hij is er misschien niet zo blij mee om van de gebaande paden af te wijken als een Waterman dat misschien wel is.

Dat is een fundamentele botsing, maar het is geen teken dat de Waterman en de Steenbok er niet uitkomen. Kijk naar de heersende planeten van beide tekens als voorbeeld van hoe een Steenbok-man en een Waterman-vrouw veel beter bij elkaar passen dan ze op het eerste gezicht lijken.

De Steenbok wordt geregeerd door Saturnus, de planeet van het aanpakken van zaken, het creëren van een stevige basis, het scheiden van het kaf van het koren, en elke andere take-care-of-business-now metafoor die je maar kunt bedenken. Autoriteit en niet noodzakelijkerwijs plezier hebben worden voortdurend met deze reuzenplaneet geassocieerd.

Waterman wordt meestal geassocieerd met Uranus, de planeet van onconventioneel gedrag, plotselinge verstoringen en baanbrekend werk. Het teken wordt echter samen geregeerd door Uranus en Saturnus. Saturnus werd aan Waterman toegewezen voordat Uranus werd ontdekt, omdat Waterman, ondanks al zijn De vooruitstrevende energie, houdt echt van stabiliteit. Waterman vrouwen kunnen onconventionele paden bewandelen, maar ze zullen ervoor zorgen dat die paden goed gepland zijn.

Op hetzelfde moment ontmoedigt Saturnus niet om naar nieuwe carrières en paden te kijken, of naar nieuwe interesses. Deze planeet wil alleen dat de tekens meer onderzoek doen en er zeker van zijn waar ze aan beginnen. Steenbok-mannen houden bijvoorbeeld niet van geïmproviseerde vliegreizen, maar dat betekent niet dat ze afkerig staan tegenover een reis naar een nieuwe plek.

Respect en realiteit

Die onderliggende overeenkomsten maken het voor de twee tekens gemakkelijker om samen te werken (of te leven, of lief te hebben), maar omdat er ook onderliggende verschillen zijn in hoe de Waterman en de Steenbok het leven benaderen, moeten beide partners elkaars basispersoonlijkheden respecteren.

De Steenbok moet respecteren dat de Waterman zijn plannen wil veranderen, wil improviseren, wil socialiseren en onderzoeken. Waterman moet respect opbrengen voor de behoefte van de Steenbok aan planning en weten wat de volgende stap is. Elke beslissing om de eigenschappen van een partner over te nemen moet uit vrije wil worden genomen.

Dit is een relatie die, ongeacht het type, baat zou kunnen hebben bij regelmatige gesprekken om te zien hoe de zaken ervoor staan. Beide partners benaderen het leven op een manier die net verschillend genoeg is om er actief aan te moeten werken om de relatie op de rails te houden. Het is veel gemakkelijker om dit te doen als de partners problemen in een vroeg stadium bespreken en oplossen, in plaats van ze te laten ontstaan en etteren.

Gesprek met een relatie-psychiater voor meer inzichten over compatibiliteit!

Verschillende soorten relaties

Zakelijke partnerschappen hebben veel baat bij deze combinatie. De Steenbok partner zal ervoor zorgen dat het bedrijf een solide plan heeft, terwijl de Waterman partner wellicht beter is in het out of the box denken en het bedrijf in nieuwe gebieden kan brengen.

In feite zouden de on-the-job taken kunnen profiteren van een splitsing langs astrologische lijnen. De Waterman-partner zou bijvoorbeeld meer kunnen doen aan netwerken en de sociale aspecten van de groei van het bedrijf; de Steenbok-partner zou meer kunnen doen aan onderhandelingen en het opstellen van contracten.

Vriendschappen tussen deze twee kunnen leuk zijn als ze het eens kunnen worden over het plannen van activiteiten in plaats van spontaan te zijn. Het respecteren van een afkeer van verrassingen of een behoefte om nieuwe dingen te proberen zal de twee helpen om hun vriendschap te behouden; met andere woorden, de twee moeten grenzen stellen waar ze allebei mee kunnen leven.

Romantische relaties kunnen het moeilijkst zijn. De behoefte van een Waterman vrouw om onconventioneel te zijn kan botsen met de behoefte aan stabiliteit als de twee het niet eens kunnen worden over wat hun basisleven samen zou moeten zijn. Beide partners zouden er goed aan doen om de relatie constante zorg te geven. De Steenbok moet voorkomen dat hij bezitterig wordt en erop staat dat de Waterman zijn voorbeeld volgt; de Waterman moet voorkomen dat het lijkt alsof ze de Steenbok negeert.

Het allemaal samenvoegen

Bedenk dat zonnetekens slechts één aspect van een horoscoop zijn. De ascendant, de maan en andere posities hebben allemaal een invloed op persoonlijkheden en relaties.

Een Waterman met veel Boogschutterinvloed, bijvoorbeeld, heeft misschien meer behoefte aan onconventionaliteit dan een dubbele Steenbok bereid is te accepteren, maar een Steenbok-man met een Waterman-ascendant en verschillende Waterman-invloeden kan het uitstekend en gemakkelijk vinden met een Waterman-vrouw met een horoscoop vol Steenbokinvloeden.

Probeer de horoscoop van de andere persoon te zien om een duidelijker beeld te krijgen van hoe die persoon in elkaar zit. Vergelijk, indien mogelijk, beide horoscopen om te zien welke aspecten in beide horoscopen voorkomen. Een professionele astrologische interpretatie van beide horoscopen kan zeer nuttig zijn, vooral als Er lijkt een specifiek knelpunt te zijn waar beide partners niet uitkomen.

Doe een online astrologie lezing op Keen om meer te weten te komen over je Waterman vrouw of Steenbok man!