Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Steenbok man schorpioen vrouw verenigbaarheid

Weetje, Maagd en Schorpioen, jullie hebben echt een goede kans van slagen als jullie een relatie of partnerschap overwegen. Laat er geen misverstand over bestaan - het is niet echt een verrassing om een Maagd-vrouw en een Schorpioen-man samen te zien. Deze twee tekens behoren tot de betere koppels van de dierenriem - ze passen uitstekend bij elkaar - en hoewel het misschien niet allemaal rozengeur en maneschijn is, zal het over het algemeen wel goed gaan tussen jullie!

Begrijp me niet verkeerd, dit betekent niet dat jullie relatie saai zal zijn en dat jullie je in een routine zullen moeten nestelen (tenzij jullie dat willen, in dat geval moet je ervoor gaan). Maar jullie algemene zonnetekenkenmerken passen goed bij elkaar en als de rest van jullie horoscoopaspecten en persoonlijkheidskenmerken op elkaar zijn afgestemd, is de astrologische voorspelling vrij duidelijk voor jullie.

De Maagd-vrouw

Maagd is een praktische, rechttoe rechtaan vrouw die gedetailleerd is, waarschijnlijk in bepaalde opzichten gezondheidsgericht, open in communicatie en heel goed met geld omgaat. Ze kan een probleem hebben met perfectionisme waardoor ze het tegenovergestelde lijkt van al deze eigenschappen, maar dat komt door analyseverlamming. Als ze dat van zich af kan schudden, zijn alle systemen klaar voor goed doordachte plannen.

Maagdvrouwen zijn onafhankelijk en volledig in staat om voor zichzelf te zorgen, maar ze hebben wel baat bij geruststelling en eerlijkheid. De meeste Mensen willen een zorgzame, vertrouwensvolle relatie, maar dit is vooral belangrijk voor Maagd, omdat er een beetje sprake kan zijn van een imposter-syndroom als ze in het middelpunt van de belangstelling komt te staan, zelfs als die aandacht alleen maar als vriend is. Ze laat het misschien niet merken - en ze hoeft zeker niet te worden vertroeteld - maar een paar goed getimede woorden van steun zijn goud waard.

De Schorpioen-man

Schorpioen kan heel loyaal zijn, wat geweldig is voor de ook-loyale Maagd. Hij is meestal stabiel en logisch. Hij heeft de neiging om kalm te zijn aan de buitenkant (hoewel hierover later meer) en is zelfverzekerd genoeg om zijn Maagd-partner gerust te kunnen stellen. Hij heeft een competitieve inslag, maar dat is niet per se een probleem - het moet alleen op de juiste manier gekanaliseerd worden. Concurrentie hoeft niet per se tegenstrijdig te zijn.

Nou over dat kalme uiterlijk. Het is geen geheim dat de Schorpioen een intens teken is en dat kalmte soms kokende lava kan maskeren. Het goede nieuws is dat de Schorpioen dit emotionele mijnenveld onder controle kan houden. Het slechte nieuws is dat de Schorpioen nogal koud kan worden en zich kan afsluiten voor wie of wat hem irriteert. Schorpioen heeft ook een duistere reputatie, maar dat is vaak niet meer dan dat - een reputatie die het gevolg is van het feit dat Pluto een medebesturende planeet is en een neiging heeft om stil te staan bij de diepere kwesties in het leven.

Gesprek met een liefdes- en relatiehelderziende op Keen to learn meer!

Hoe dit kan werken

Je bent allebei goed met geld, je kunt allebei een stapje terug doen en een probleem analyseren, je kunt allebei goed plannen, je bent allebei loyaal en meestal verstandig, je bent allebei onafhankelijk, je bent allebei geïnteresseerd in details. Met andere woorden, jullie hebben al deze basiseigenschappen gemeen en, hoewel andere kaartfactoren jullie specifieke persoonlijkheden zeker kunnen beïnvloeden, zul je deze onderstroom van begrip vinden. Jullie hebben ook allebei respect voor privacy en als het goed is, is de communicatie direct en vloeiend.

Maagd's aandacht voor gezondheid en Schorpioen's aandacht voor een aantal van de fijnere aspecten van het materiële leven gaan vaak goed samen, waardoor een comfortabel en praktisch huis of kantoor ontstaat. Maagd is een aarde-teken en Schorpioen is een water-teken. Zowel water als aarde werken samen om een prachtig landschap te vormen waarin grootse dingen kunnen groeien. Alle plannen die jullie samen maken zouden interessant moeten zijn, want als vast teken kan de Schorpioen de dagelijkse gang van zaken uitdokteren die voor het plan nodig is en de veranderlijke kwaliteit van Maagd stelt haar in staat om het plan uit te kammen en aan te passen aan onvoorziene situaties.

Potentiële problemen

Elke relatie zal zijn problemen hebben en Maagd en Schorpioen zijn hierin niet anders. De interesse van de Schorpioen om goed te leven kan soms resulteren in uitgaven die niet zo verstandig lijken, dus als de Maagd in de vergelijking houdt een strakke greep op haar uitgaven, financiële onafhankelijkheid is een must voor deze twee. Een Schorpioen man's vermogen om koud en teruggetrokken te worden in een gevecht is in strijd met een Maagd vrouw's voorkeur om dingen uit te praten. Maagd moet Schorpioen wat tijd geven om te ontdooien voordat hij iets zegt, maar Schorpioen moet er echt aan werken om te onthouden dat Maagd hier een partner is en koudheid zal een probleem alleen maar in de ijskast zetten, in plaats van het op te lossen.

Een ander probleem is dat Maagd misschien meer gemakzuchtig is dan Schorpioen. Soms kan dit een echt probleem zijn, omdat een gemakkelijke houding vaak kan overgaan in dingen laten glijden. Een gemakkelijke Maagd-vrouw is nog steeds verantwoordelijk, maar ze lijkt niet zo bezorgd over zaken die de Schorpioen opvreten, waardoor ze een beetje onverschillig kan overkomen. Ondertussen kan het lijken alsof de Schorpioen dat obsessieve stereotype vervult over iets dat vrij klein is in het schema van de dingen. Voordat een van jullie aanneemt dat iemand onverschillig of overgevoelig is, bedenk dan dat jullie deze verschillende benaderingen hebben, en dat jullie allebei moeten gaan zitten en analyseren wat er is gebeurd. Werk er stap voor stap aan en je zult zien dat de situatie een stuk duidelijker wordt en makkelijker om mee om te gaan.

Maagd en Schorpioen als partners

Dit is een vrij goede combinatie voor zaken, gebaseerd op het vermogen van beide tekens om verstandig met geld om te gaan, en de vermogen van de veranderlijke en vaste kwaliteiten om een winnend bedrijfsplan op te stellen. Houd wekelijkse bijeenkomsten om elkaar bij te praten over verschillende aspecten van het bedrijf en om de taken voor de komende week te verdelen. Maagd kan een meer publieke rol op zich willen nemen dan Schorpioen, zodat Schorpioen zich kan concentreren op de details van een contract of een nieuw product of dienst. Houd ook een goede financiële administratie bij, zodat beiden precies weten wat er met het geld van het bedrijf gebeurt. Kijk naar voeding, gezondheid en levensstijl voor potentiële bedrijfsideeën.

Als jullie vrienden zijn, zijn er geen echte grote astrologische botsingen, afgezien van het koude-schorpioen-open-Virgo-issue. Gezien jullie interesses in gezondheid en een goed leven, zouden uit eten gaan, samen koken en iets lichamelijks actiefs vinden om te doen een grote rol kunnen spelen in jullie vriendschap. Jullie zijn ook allebei in staat om naar de filosofische kant van het leven te kijken, dus middagen en avonden met een diepgaand gesprek bij een kopje koffie of thee kunnen ook precies zijn wat jullie beiden nodig hebben.

Romantiek gezien zijn jullie twee een stabiele match. Let ook hier op de manier waarop je conflicten oplost en benader alles wat je doet als twee partners die samen een geweldig leven proberen te creëren. Schorpioen kan een hartstochtelijk teken zijn en Maagd heeft een gezond gestel, om het zo maar te zeggen, maar dit is geen onvoorspelbare, hete-en-koude romance. Een Schorpioen man en een Vrouw van de Maagd is een gezellig paar.

Als je meer wilt weten over hoe jullie twee zouden kunnen reageren in verschillende situaties, kun je een online astrologische lezing krijgen. Als je weet waar ieder van jullie mee te maken heeft en hoe jullie horoscopen op elkaar inwerken, heb je meer informatie om mee te werken. En dit is een paar waard te werken op!