Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Steenbok man maagd vrouw verenigbaarheid

De liefde komt gemakkelijk voor deze interessante match van twee nonsens-vrije harde werkers, maar tegen welke prijs? De Maagd-vrouw en de Steenbok-man delen het aarde-element waardoor ze van nature taaie, betrouwbare en zeer nuchtere individuen zijn. Als jullie het over bijna alles eens zijn, gaat de compatibiliteit in het leven en de liefde vrij vlot. Persoonlijke groei komt echter voort uit verandering en uitdagingen, en er zijn weinig tekens die meer behoefte hebben aan verandering dan de Maagd vrouw. De verlegen, afstandelijke en bewaakte buitenkant van de maagd is niet bedoeld om eeuwig te duren, maar in plaats daarvan, worden afgebroken door de liefde en een toegewijde partner. Dit kan ongetwijfeld moeilijker te bereiken zijn met een ander teken dat bekend staat als koud en afstandelijk aan je zijde. Als je geïnteresseerd bent in een Maagd en Steenbok match, dan kun je moed putten uit het feit dat beide tekens gedisciplineerd en verantwoordelijk genoeg zijn om de veranderingen door te voeren die nodig zijn als je ze als relatiedoel stelt.

Basis compatibiliteit

De Maagd-vrouw is vriendelijk, analytisch, en zeer idealistisch. Hoewel ze door haar verlegenheid in veel opzichten vrij passief kan zijn, kan ze zowel assertief als autoritair zijn als het erom gaat dingen gedaan te krijgen op de manier die zij wenst. Zij houdt van werken, zozeer zelfs dat zij vaak nalaat tijd voor zichzelf te nemen om te ontspannen of voor recreatie. Voor de Maagd-vrouw is er altijd wel iets wat afgemaakt, georganiseerd of verbeterd moet worden. Zij staat bekend om haar harde kritiek op zichzelf en anderen, maar dit gebeurt nooit uit kwaadwilligheid. Haar loyaliteit en betrouwbaarheid als vriend en partner zijn ongeëvenaard, want ze kan niet eens kan zich niet voorstellen iemand te verraden die de weg naar haar hart heeft gevonden. Zij is een van de weinige dierenriemtekens die toegewijd zijn aan het zoeken naar de perfecte zielsverwant tot het zover is. Het probleem in haar geval is dat ze afspraakjes benadert als een baan: een lijst met soms oneerlijke of onrealistische verwachtingen waar ze geen duimbreed aan wil toegeven.

Kapprikmannen zijn de ultieme presteerders, die een strikte zelfdiscipline combineren met hun ijver om altijd persoonlijke en professionele doelen na te streven. Hij is geboren als leider en heeft over het algemeen geen verlegenheid of eigenschappen die het leveren van uitstekend leiderschap in de weg zouden staan. Net als een Maagd-vrouw is zijn benadering van het leven altijd serieus. Hoewel hij niet het leven van elk feest zal zijn, zal hij zeker aanwezig zijn om passief te pronken met zijn status. Net als andere aardetekens hecht hij waarde aan financiële zekerheid en alles wat je met het zweet van je wenkbrauwen hebt verdiend. De zeegeit kan de neiging hebben wantrouwig te zijn tegenover anderen en afstandelijk, maar met de tijd en het vertrouwen dat je wint, wordt hij een trouwe vriend. Als er één gebied is waarin een Steenbok en Maagd verschillen dan is het wel in de bereidheid om te vergeven. Steenbokken zijn bijna altijd onvergevingsgezind, in het bijzonder voor elke schending van vertrouwen of verraad. Maagden zijn veel minder hard, en gewend om gemakkelijk te vergeven omdat hun perfectionistische verwachtingen in het leven zelden met gemak worden vervuld.

Vraag een persoonlijke astrologische lezing voor meer informatie.

Liefde en relaties

Zowel de Steenbok-man als de Maagd-vrouwen zijn licht introvert en hebben maar heel weinig betrouwbare goede vrienden. Voor de zeegeit geldt dat hij doorzettingsvermogen net zo waardeert als hard werken. Dus voor degenen die hard vechten om zijn liefde en vertrouwen te winnen, zult u niet teleurgesteld worden. Maagd-vrouwen zijn gelijkaardig met hun liefde voor het nastreven. De maagd verlangt ernaar geliefd en gewild te zijn en niets verzacht haar hart sneller dan iemand die vastbesloten is om haar vriend te zijn. Dat gezegd hebbende, ze is kieskeurig en, nogmaals, haar vaste verwachtingen kunnen de meeste mensen afschrikken. Degenen die uiteindelijk het volledige vertrouwen van de Steenbokken of Maagden winnen, worden beloond met de meest ondersteunende en betrouwbare vriend op aarde. Je wordt een van de weinigen die de zachtere en meer emotionele kant van deze tekens kan ervaren.

In intieme relaties komen Steenbok-mannen en Maagdvrouwen echt tot bloei. De ietwat koude en afstandelijke persoonlijkheid waar ze om bekend staan, blijkt een farce of verdedigingsmechanisme te zijn. Een liefdevolle relatie is warm, hartstochtelijk en bijna onbreekbaar. Terwijl de maagd, niet verrassend, neigt naar verlegenheid in seksuele aangelegenheden, zijn precies het tegenovergestelde. De zeegeit is een uiterst seksueel teken, genietend van de fysieke en emotionele ervaring die is voorbehouden aan zijn partner. Hij is geduldig genoeg om haar onzekerheden de kop in te drukken en haar mee te trekken in zijn meer avontuurlijke slaapkameractiviteiten. De liefde tussen hen beiden is blijvend en oprecht, en geen van beiden is oppervlakkig in zijn verlangen naar een partner. Er zullen weinig of geen ruzies zijn en de twee kunnen rekenen op een 50/50 werkverdeling voor een succesvolle relatie.

Samenwerken

Het zal geen verrassing zijn dat Maagd-vrouwen en Steenbok-mannen zijn de beste werknemers vanuit een productiestandpunt. Als zodanig hebben ze absoluut geen problemen om samen te werken in welke situatie dan ook. Interacties met andere werknemers van verschillende tekens zijn minder zeker met Maagd's perfectionistische eisen en Steenbok's neerbuigende gedrag. Ze zijn geweldige supervisors vanwege hun organisatorische vaardigheden, betrouwbaarheid en werkethiek. Er is geen interesse in drama of pogingen om te ontwijken door zo weinig mogelijk te doen van dit paar. Hoewel hun potentieel bazige aard op het werk hen geen vriendelijkheidsprijzen zal opleveren, zullen ze de klus altijd op tijd en correct klaren.

Maagd-vrouwen en Steenbok-mannen vormen een prachtig paar dat veel van dezelfde waarden en eigenschappen deelt. Het vinden van vriendschap, of zelfs liefde, kan een kleine worsteling zijn omdat beiden aanbidden dat ze gezocht en begeerd worden. Er zullen offers worden gemaakt in dit paar, maar geen die niet kunnen worden overwonnen met gezamenlijke vastberadenheid. Dit is misschien niet de beste optie voor degenen die dromen van iemand die hen zachter maakt en een nieuwe kant van de wereld laat zien. Twee harde exterieuren steunen elkaar gewoon in alles. Aan de positieve kant, geluk en gelukzaligheid zijn gemakkelijk te bereiken voor dit drama-vrije paar. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in iemand die meer op hen lijkt dan niet, geef dit een kans.

Gesprek met een liefdes- en relatie helderziende voor aanvullende inzichten over Maagd vrouw en Steenbok man compatibiliteit.