Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Schorpioen man waterman vrouw verenigbaarheid

Schorpioen-mannen en Waterman-vrouwen zijn twee van de meer wilde leden van de dierenriem, die geneigd zijn om degenen die hen proberen te temmen of hun verschillen onder controle te houden, verdriet te doen. Op het eerste gezicht lijkt het paar ideaal voor elkaar, maar dat is helaas niet het geval. De schorpioen en de waterdrager zijn om geheel verschillende redenen ontembaar, waardoor compatibiliteit tussen deze twee moeilijk is. Hij loopt warm van passie en intensiteit in alles wat hij doet en ongefilterde emotie stuurt zijn hart en hand. De Waterman vrouw, aan de andere kant, is een liefhebber van vrijheid en loopt gemakkelijk weg van de emotionele strik die tekens als de Schorpioen vertegenwoordigen. Een relatie tussen de twee is niet onmogelijk, maar het zal moeilijk zijn, want de bezitterige schorpioen staat erom bekend dat hij alles eist, anders wordt hij achterdochtig. Voor haar kan het succes afhangen van de mate van vrijheid die hij haar wil geven.

Basisverenigbaarheid

De Waterman-vrouw is, net als alle luchttekens, veel meer een intellectueel dan een emotioneel wezen. Het hete, kleffe van emoties is een keten waar ze liever niet mee omgaat, dus gaat ze in plaats daarvan overweldigend gelukkig en optimistisch als basis door het leven. Ze is een humaniste en als ze mensen helpt is dat een van de weinige manieren waarop je ooit getuige zult zijn van rauwe en onblusbare passie in een Waterman. Hoewel de waterdrager geneigd is verplichtingen uit de weg te gaan, staan haar loyaliteit en betrouwbaarheid op het hoogste niveau, dus als ze ergens mee instemt, is ze meent het zeker. De Waterman-vrouw is gedreven om beperkingen op te zoeken en ze te doorbreken, en weigert een leven te leiden dat tussen de regels blijft. Plezier zoeken tot het punt van vermeende onvolwassenheid is vrij gebruikelijk en toch kan het haar niet schelen hoe de wereld haar ziet. Ze behoudt haar verantwoordelijkheden, maar kan toch genieten van het leven op het randje en haar onafhankelijkheid bevorderen.

In tegenstelling tot de intellectuele Waterman is de Schorpioen man een rauwe emotie in menselijke vorm. Zonder zijn passie en intensiteit zou hij zich simpelweg niet zichzelf voelen, en daarom is een partner die ontvangt wat hij te bieden heeft zo ontzettend belangrijk voor hem. Hij is een leider en, nog belangrijker, een achtervolger. De romantische schorpioen maakt zijn verlangens kenbaar zonder om de kwestie heen te draaien, en weinigen kunnen zich afkeren van de bedwelmende charme van dit teken. Ondanks zijn emotionele voorkeur is hij verrassend intelligent en verkeert hij het liefst in het gezelschap van gelijkgestemden. Manipulatieve en emotioneel misbruikende vrienden en partners hoeven zich niet aan te melden, want de Schorpioen wordt treffend genoemd. Zijn vertrouwen of hart schenden is onvergeeflijk en de steek die daar het gevolg van is, zal dat aantonen.

Samen zullen de schorpioen en de waterdrager veel hindernissen op hun weg vinden naar een gelukkige relatie. Wat voor de één prettig is en voor de ander aanvaardbaar, is vaak niet eens zo gezond. De bezitterigheid en controlebehoefte van de schorpioen passen niet goed bij de vrije geest van de waterman. De Waterman vrouw wil een mentaal stimulerende partner die ook een metgezel is voor haar leuke avonturen. De Schorpioen-man is lichamelijk gedreven en het zal heel moeilijk voor hem zijn om de verschuiving te maken naar het geven van zoveel persoonlijke ruimte aan zijn partner. Voor de onevenwichtige Schorpioen kunnen wantrouwen en achterdocht als een paar fluisterende duivels op zijn schouders op de loer liggen, en met zijn partner die van de vrijheid geniet, kan het niet lang duren voordat hij er de bovenhand op krijgt. De Waterman-vrouw van haar kant kan zich gewoon niet binden, zelfs als hij alles goed heeft gedaan, wat tot frustratie en bitterheid kan leiden.

Geef een online astrologische lezing voor meer inzichten.

Liefde en relaties

Waterman-vrouwen en Schorpioen-mannen lijken erg veel op elkaar als het op vrienden maken aankomt. Waterman vrouwen zijn altijd omringd door mensen en houden van elke minuut van het. Ze heeft een eindeloze lijst vrienden in de hoop altijd iemand beschikbaar te hebben voor geweldige gesprekken en grotere avonturen. Achter de vriendschap ligt de moeilijkheid. Hechte vriendschappen en romantische relaties lijken gevangen in een spel van trefbal voor de waterdrager. Ze wordt beschouwd als bindingsangstig en soms onbetrouwbaar, wat haar een moeilijke vangst maakt. Schorpioen-mannen zijn in veel opzichten hetzelfde, met hun magnetiserende charme die mensen van allerlei pluimage aan hun lippen gekluisterd houdt. Toch houdt hij de meerderheid op afstand door zijn echte emotionele kwetsbaarheden. Hij weet dat hij alles in een relatie stopt en dus voorzichtig moet zijn of gebroken worden. Het kost hem veel tijd om vertrouwen.

Tegen de tijd dat ze een intieme relatie hebben, zijn de schorpioen en de waterdrager al meer dan halverwege de meeste van hun probleemgebieden. Vertrouwen zal altijd een probleem blijven voor de Schorpioen, maar eerlijkheid is voor beide tekens zo belangrijk dat problemen op dit gebied onwaarschijnlijk zijn. Waterman vrouwen zullen zich moeten concentreren op het communiceren van hun behoeften en grenzen in plaats van te wachten tot hij ze schendt en dan naar de deur te lopen. Schorpioen mannen moeten herkennen en voorkomen dat hun liefde onderdrukkend en verstikkend wordt. Wat het seksleven betreft, is dit een onwaarschijnlijke maar complementaire combinatie. De onophoudelijk hoge seksdrift van de Schorpioen man is iets waar de Waterman vrouw van geniet. Zolang hij zich inspant om de spanning erin te houden en verveling tegen te gaan, zullen ze allebei gelukkiger zijn, zowel in als buiten de slaapkamer.

Samenwerken

Wanneer ze samenwerken, hebben de Schorpioen-man en de Waterman-vrouw vaak geen grote problemen, maar het moet gezegd worden dat ze de dingen liever op hun eigen manier doen. Als de schorpioen zijn assertieve aard laat uitgroeien tot een agressieve en veeleisende, kan de hel losbreken tussen het paar in de werkomgeving. Zo niet-confronterend als de Waterman vrouw is, zal ze niet tolereren krachtige pogingen om haar te controleren. De waterdrager gedijt wanneer hij alleen werkt, maar haar ijver om anderen te helpen kan haar overal heen leiden. Geen van beide tekens is lui of geneigd tot drama en beiden zijn bijzonder vindingrijk, zodat ze over het algemeen prima werknemers zijn.

Het leven is een avontuur met verrassingen in elke bocht. Als een van die verrassingen een veelbelovende relatie tussen een Waterman-vrouw en een Schorpioen-man blijkt te zijn, geef dan niet zo snel alle hoop op. Het zal zijn strubbelingen hebben maar, in dit geval, zal de relatie zeker beter worden met de tijd. Communicatie over grenzen en verwachtingen zal nodig zijn voor succes, want dit koppel is er niet een die op cruise control zal draaien. Buiten alle kommer en kwel is er voor beide partijen veel plezier te beleven, zelfs als alleen vriendschap het einddoel is. Leren samen te leven en lief te hebben heeft zijn groeipijnen, maar wees gerust, de loyaliteit, eerlijkheid en toewijding die beide tekens bezitten zullen het eindresultaat des te zoeter maken.

Gesprek met een liefdes- en relatiepsychiater op Keen voor meer informatie over de compatibiliteit tussen Waterman vrouwen en Schorpioen mannen.