Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Ram man vissen vrouw verenigbaarheid

De Ram-man en de Vissen-vrouw vormen een uniek paar, omdat ze een uitstekend voorbeeld zijn van tegengestelde aantrekkingskracht, maar met een groot voorbehoud. Deze relatie is echt alleen voor koppels die de standvastigheid van de relatiedynamiek kunnen waarderen en verdragen. In één zin: de Ram is een man van een man die leeft om de leiding te hebben en geniet van de uitdaging om de vrouw die hij begeert te zoeken en te "winnen". De vrouwelijke Vissen daarentegen is een ontspannen, zachtaardige vrouw die er veel plezier in schept om het iedereen naar de zin te maken, vooral haar partner. Het is mogelijk voor een Ram man en Vissen vrouw om compatibiliteit te hebben, maar relaties tussen hen kunnen nogal een strijd zijn als Ram het gevoel heeft dat zijn dominante positie in gevaar is of als Vissen het gevoel heeft dat haar partner ongevoelig is voor haar behoeften, dromen, en verlangens. Afgezien van mogelijke problemen, dankzij de onwrikbare aard van deze twee tekens, zijn liefde en vriendschappen echt gebouwd om te blijven duren voor degenen die echt goed bij elkaar passen.

Basis compatibiliteit

De Ram-man vertegenwoordigt echt de ram met zijn potentieel voor koppigheid en zijn weigering om een uitdaging uit de weg te gaan. Hij weerspiegelt ook het vermogen van de ram om volledig ontspannen te zijn als er niets aan de hand is, terwijl hij in onstuimige actie springt als hij, of zijn verlangens, de roep voelt. De ontspannen De aard van de Vissen gaat vaak niet goed samen met die van de Ram, omdat het vaak een teken is dat gedijt in een relatie waarin men van elkaar afhankelijk is. Een vrouwelijke Vissen die over het algemeen zelfvoorzienend is, heeft de beste kans op een succesvolle relatie.

De Vissen zijn diep emotioneel, houden van romantiek en hechten veel belang aan een band met hun partner wanneer ze even geen tijd hebben voor dromen en creatieve bezigheden. Ram is een krachtige eenling die het vaak moeilijk vindt om emotionele banden aan te gaan op het niveau dat een Vissen-vrouw nodig heeft. In het begin van een relatie is Ram geneigd om de charmante, steigerende ram te zijn die tegen alle anderen vecht om zijn prijs op te eisen met een flinke hoeveelheid Vissen-plezierige romantiek. Het probleem komt pas later als hij geslaagd is en niet langer de drang voelt om indruk te maken en te veroveren omdat de strijd gewonnen is.

Liefde en relaties

Hoe moeilijk het ook is om deze match te laten slagen, het is niet onmogelijk met een beetje werk van beide kanten. De Ram-vrouw zal eerst en vooral moeten leren leven met het feit dat haar vriend of vriendin graag alleen is, maar ook vaak tijd doorbrengt "met de jongens". De Ram man, aan de andere kant, zal zich moeten concentreren op het rekening houden met de behoeften en verlangens van de Vissen vrouw terwijl hij zich herinnert dat een relatie twee co-piloten heeft en niet een piloot met een passagier. In tegenstelling tot veel andere tekens, zal Vissen er geen moeite mee hebben om de leiding aan haar partner over te laten, wat een bonus is omdat de Ram man het niet anders zal willen. De vergevingsgezinde en meegaande aard van Vissen mag niet worden misbruikt als de relatie wil slagen. Beide partijen moeten samenwerken om een aanvaardbare en evenwichtige middenweg te vinden om liefdesverdriet en rampspoed te voorkomen.

De Vissen-vrouw moet niet vergeten dat haar geliefde ram wordt aangedreven door een rauw ego, eentje die geniet van de directe aandacht. Rammen gedijen bij aandacht en lof als die op hem gericht is en niet van hem wordt gevraagd. De aangeboren beschermingsdrang van een Ram-man betekent dat hij waarschijnlijk de stabiliteit zal bieden die je verlangt, omdat hij nooit zal opgeven wat hij als het zijne opeist. Verwacht loyaliteit en een duurzame relatie als hij zijn positie inneemt als leider, kostwinner, echtgenoot en vader. Op seksueel gebied, streel zijn ego en hij zal je versteld doen staan. De verleidelijke vrouwelijkheid van de Vissen vrouw is een enorme turn-on op zichzelf, maar hem uit te lokken in het beschouwen van uw plezier als gewoon een andere uitdaging aan te pakken kan heerlijk explosieve resultaten hebben. Praat met een liefdespsycholoog op Keen voor meer inzichten over het romantische paar van een Ram-man en een Vissen-vrouw.

Samenwerken

Gelukkig zijn werkrelaties tussen een Ram-man en een Vissen-vrouw niet zo problematisch als andere relaties tussen die twee. Ram is een harde werker die dingen gedaan krijgt, ongeacht de kosten. Wat hij mist is een waardering voor het werken in een team. Fier onafhankelijk, functioneert hij het beste wanneer hij taken krijgt die hij alleen kan aanpakken. Vissen is creatief en functioneert goed in een teamomgeving waar zij graag iedereen helpt die dat nodig heeft. Als collega weet Vissen dat anderen haar fantasierijke en creatieve ideeën niet altijd zullen begrijpen en delen. Op dit punt kan ze zich goed vinden in de koppigheid van de Ram, die ze verdedigt door de dingen op zijn manier te doen, zelfs als anderen daar onzeker over zijn.

Als baas zal de Vissenvrouw waarschijnlijk geen enkele moeite hebben met haar Ram-ondergeschikte. Vergevingsgezind en vriendelijk als ze is, zal ze zich concentreren op de dingen die een Ram-man correct doet en de kritiek kort houden als er correcties nodig zijn. Dit werkt goed, want voor de Ram man, hij is nooit verkeerd en functioneert niet goed met een harde uitbrander. Met de Ram aan het roer, zou de werkplek relatief soepel moeten verlopen. Hoewel hij in zijn hart een eenling is, heeft hij niet dezelfde zelfzuchtige ambitie als een Schorpioen en zal hij zich eerder bekommeren om het succes van alle anderen, omdat dit hem als manager goed zal uitkomen.

Over het geheel genomen kunnen de relatievooruitzichten voor een Ram-man en een Vissen-vrouw behoorlijk tumultueus zijn, maar het kan goed komen als elk facet van de relatie op een goede plaats valt. Koppig als ze zijn, is een Ram zal zich waarschijnlijk verzetten tegen het maken van grote veranderingen of het sluiten van compromissen meer dan hij kan verdragen, dus zijn Vissen minnaar moet ervoor zorgen dat de man die ze ziet is degene met wie ze kan leven, in voor- en tegenspoed. Met hard werken en redelijk geven en nemen van beide kanten, kunnen relaties tussen de twee zeer bevredigend zijn, omdat Vissen het minst geneigd is het hoofd te stoten met de ram, wat hij het meest verafschuwt. Of het nu puur platonisch is of dieper van aard, dit koppel kan een wilde rit van ups en downs zijn, maar door vol te houden kun je een waardevolle plaats in elkaars hart verdienen.

Geef een persoonlijke astrologische lezing op Keen om meer te weten te komen over wat er in het verschiet ligt voor Jij!