Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Ram man steenbok vrouw verenigbaarheid

Bereid je voor op een gevecht als je geïnteresseerd bent in een match tussen een Ram-man en een Steenbok-vrouw, want geen van beide tekens windt er doekjes om als het op competitie aankomt. Hoewel de Ram meer een wild kind is met een avontuurlijke aard en de Steenbok de voorkeur geeft aan het rustige leven, delen ze hun dorst naar competitie. Twee krachtige tekens die niets anders accepteren dan totale leiding, zullen over het algemeen in elke relatie de nodige strubbelingen ondervinden. Dat gezegd hebbende, het is doenbaar, en dit soort spanning en strijd is vaak precies wat jullie samen in de eerste plaats aantrekt. Steenbok vrouwen bezitten alle betrouwbaarheid en verantwoordelijk gedrag waar aardetekens bekend om staan, wat de impulsiviteit van de vergeetachtige Ram in evenwicht kan brengen. Als een uitdaging jouw idee van plezier en voldoening is, dan kan deze relatie voor beide partijen zeer bevredigend zijn.

Basiscompatibiliteit

Zowel Steenbokvrouwen als Ram-mannen zijn geboren om te leiden en hebben er duidelijk plezier in om iemand na te jagen die hun aandacht heeft getrokken. Ze zullen nooit opgeven of toegeven, wat voor sommigen vervelend en voor anderen vertederend kan zijn. De Steenbok vrouw verschilt van de Ram door haar gehechtheid aan verantwoordelijkheden en het uitoefenen van controle over zichzelf. Ram is alleen betrouwbaar in de werkomgeving, terwijl Steenbokken betrouwbaar zijn in elk aspect van hun leven. Zij heeft een algemene minachting voor mensen die gebrek aan zelfbeheersing hebben en kan de ram beledigen om zijn trekjes die hem wild en onvoorspelbaar maken. Ze is een pseudo-optimist in die zin dat ze optimistisch blijft over haar eigen heldendaden, maar door een focus op de koude, harde realiteit is ze pessimistisch in bijna elk ander aspect. In tegenstelling tot de Ram-man, is zij niet agressief en is meer dan blij om Ze gebruikt haar uitgebreide kennis en intelligentie om gevechten te winnen als ze op een andere manier verliest. Als je een Steenbok-vrouw boos maakt, kun je wrok verwachten, maar je hoeft je geen zorgen te maken over slinkse wraakplannen.

De Ram-man is zo onafhankelijk als maar zijn kan en gedijt bij de opwinding van het aangaan van uitdagingen, waar die zich ook mogen voordoen. Hij heeft dezelfde rauwe ambitie als de Steenbok, maar hij is vastbesloten om het leven op zijn manier te leven. Hij is zeer extrovert en heeft vooral mensen om zich heen nodig om getuige te zijn van zijn heldendaden. Hij heeft er geen belang bij om thuis te ontspannen zoals de zeegeit en geeft er de voorkeur aan om te zwerven. De ram functioneert het beste met een eveneens onafhankelijke vrouw, want hij heeft een hekel aan plakkerige mensen, dus de Steenbok vrouw is eigenlijk ideaal voor een Ram man. Ondanks hun neiging om met elkaar te botsen, vullen ze elkaar verder verrassend genoeg goed aan. Het is aan de persoon om te beslissen of ze de eindeloze strijd om het leiderschap kunnen doorstaan in ruil voor compatibiliteit in liefde of vriendschap.

Geef een persoonlijke astrologische lezing bij Keen voor meer informatie.

Liefde en relaties

Vrouwen met een Steenbok zijn licht introvert en traditioneel, waardoor ze nogal kieskeurig zijn wat betreft hun vrienden en vriendinnen. Het is onwaarschijnlijk dat ze omgaan met mensen die hun gevoeligheden beledigen of die handelen in strijd met hun persoonlijke waarden. Zij laat snel haar afkeuring blijken en kan soms neerbuigend zijn, waardoor zij niet bijzonder geliefd is in haar vriendenkring. Aan de positieve kant is ze betrouwbaar en uiterst loyaal en zal ze je nooit in de steek laten. Ram mannen zijn socialer en deinzen er niet voor terug om een grote verscheidenheid aan vrienden te hebben die zowel op hen lijken als niet. Ze hechten zo veel waarde aan vrijheid en geven datzelfde respect door aan degenen die ze ontmoeten, waardoor hun verwachtingen en eisen relatief onbestaande blijven. Een liefde voor plezier die overeenkomt met die van hen, zal ervoor zorgen dat een toekomstige kennis al snel de status van dierbare vriend krijgt.

Intieme relaties zijn waar een Ram en Steenbok het best bij elkaar passen. Beide tekens hebben een onverzadigbare seksdrift die maar weinig tekens kunnen bereiken, laat staan bevredigen. Het ontbreken van een match in dit aspect betekent dat iedereen gelukkig is in de slaapkamer. Dat is een geluk bij een ongeluk, want de oeroude aard van beide tekens betekent dat ze meer dan bereid zijn om uit elkaar te gaan als de seks niet aan hun verwachtingen voldoet. Hoewel het misschien hard lijkt, drijft de eerlijke en openhartige aard van de Ram hem ertoe relaties te beëindigen voordat hij zijn geliefden kwetst door vreemd te gaan. De zeegeit en de ram zijn niet bepaald emotiegevoelige mensen en kunnen koud overkomen op anderen, maar ze passen prima bij elkaar. De Steenbok vrouw is de meest waarschijnlijke van de twee om emotioneel afstandelijk te lijken, maar omdat ze beiden gelukkig onafhankelijk zijn, is dit zelden een groot probleem. Over het algemeen zal hun relatie intens zijn, met zelden een saai moment als ze samen in een kamer zijn.

Samenwerken

Wees voorbereid op een aantal serieuze breuken als de twee meest ambitieuze tekens van de dierenriem moeten samenwerken op dezelfde werkplek. Hun constante drang om de nummer één te zijn laat weinig ruimte voor samenwerking, zelfs als het hun vriend of partner betreft. Of ze nu samen of apart werken, ze blinken uit als leiders, maar zullen terecht weigeren om gedwongen te worden om op iemand te letten die ze als minder bekwaam beschouwen dan zij. Werk zal altijd op tijd af zijn, zonder twijfel, en luiheid zal nooit de kop opsteken van in beide tekens. Terwijl de Ram-man een sympathieke aanwinst voor een team is als niemand met hem concurreert, kan de betweterige houding van de Steenbok-vrouw een negatieve invloed hebben op het moreel. De Ram-man en de Steenbok-vrouw mogen dan niet verwikkeld raken in de drama's van anderen, maar ze kunnen wel degelijk hun eigen drama creëren als de zaken uit de hand lopen.

Als het rustige leven jouw idee is van een gelukzalige relatie, ren dan ver weg van deze match. Deze relatie is in alle opzichten een uitdaging, en de constante uitdaging is niet voor de zwakkeren. De Steenbok vrouw en Ram man zijn altijd in om het te winnen, die heel de wending kan zijn op voor degenen die zich vervelen met passieve partners. De overvloed aan overeenkomsten tussen de zeegeit en de ram betekent dat de dingen de neiging hebben om ofwel extreem goed of extreem slecht te gaan, zonder veel ertussenin. Ga waar je hart je leidt in het leven en de liefde, want je weet nooit of het avontuur van je leven naar je partner zou kunnen verwijzen.

Praat met een liefdes- en relatiepsychiater voor meer inzichten over Steenbokvrouw en Rammenman compatibiliteit.