Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Ram man en schorpioen vrouw verenigbaarheid

Inzicht in je astrologisch teken kan je helpen bij hoe je de wereld ziet. Of je nu opstaat en een presentatie geeft of met je partner onder de lakens gaat liggen, het universum heeft invloed op hoe jij je zult gedragen. Bepaal je plaats in de dierenriem op basis van de dag en het tijdstip waarop je geboren bent. Als je een relatie overweegt, professioneel of persoonlijk, kan het handig zijn om de geboortedatum en het sterrenbeeld te weten van de persoon met wie je te maken hebt.

De Schorpioenvrouw

De Schorpioenvrouw is niet mild. Ze is heet of koud. Intens, gepassioneerd en loyaal zijn woorden die vaak gehoord worden om dit waterteken te beschrijven. Met Mars als heersende planeet is het geen wonder dat Schorpioen eerder wordt gezien als een woeste golf die neerstrijkt op de mensen om haar heen, dan als een kabbelend beekje. De Schorpioenvrouw wordt vaak beheerst door haar verlangens en is voorzichtig in het maken van het juiste plan om haar te helpen te krijgen wat ze wil.

De Ram-man

Vuur moet je zien en niet aanpakken. Een Ram heeft sterke horens die dingen kunnen wegduwen die ze niet in hun aanwezigheid willen hebben. De Ram-manis kalm en beheerst, doet graag zijn ding op zijn eigen manier maar heeft ook een felle en energieke kant. Als het eerste teken in de dierenriem, leidt hij vaak de weg en laat dingen gebeuren. Als onafhankelijke leider is de Ram energiek en gaat hij voor wat hij wil.

Samenwerken als Vrienden

Door de felle aard van deze twee tekens kunnen ze slechte vrienden worden. Beide tekens leiden graag. De Schorpioen kan haar plannen niet bekendmaken, wat problemen kan veroorzaken wanneer zij probeert dingen voor elkaar te krijgen en de Ram zich afzijdig houdt. Op een feestje kunnen deze twee zich het beste opsplitsen en de kamer bewerken. Telefoongesprekken die 's avonds laat door beste vrienden worden gevoerd, zullen bij deze twee niet lang duren, want Ram is niet zo'n voorstander van koetjes en kalfjes.

Als een Schorpioen-vrouw bevriend raakt met een Ram-man, zorg er dan voor dat je hem zijn ruimte geeft. Laat geen jaloezie doorschemeren als hij plannen maakt met anderen. Hij laat u niet in de steek. Waar jij misschien een beproefd team hebt, heeft hij graag vele kuddes om mee te grazen.

Als een Ram-man bevriend raakt met een Schorpioen-vrouw, moedig haar woestheid van geest dan aan, maar besteed niet te veel tijd aan het vragen naar de details van hoe zij haar leven leidt. Weet dat de tijd dat jullie samen optrekken intens en avontuurlijk zal zijn. Zorg ervoor dat jullie niet te veel met elkaar omgaan, zodat jullie ook tijd voor jezelf hebben, en dan komt het wel goed met jullie vriendschap.

Samenwerken op het werk

Schorpioen en Ram kunnen heel goed samenwerken om dingen voor elkaar te krijgen. Maar hoe ze dat doen, kan nog wel eens lastig worden. Beide tekens zijn onafhankelijk. De Schorpioen houdt haar plannen graag voor zichzelf. Als zij de werknemer zou zijn, zouden er problemen kunnen ontstaan met presentaties of het in kaart brengen van de taken, omdat zij niet zozeer praat over hoe dingen gedaan moeten worden, maar het gewoon doet.

Ram zal het gebrek aan conversatie zeker niet erg vinden. Als hij de werknemer zou zijn, zou hij het moeilijk kunnen hebben om aanwijzingen aan te nemen, omdat hij de vrijheid nodig heeft om dingen op zijn manier te doen. Geen van beiden zou erg goed zijn in groepsopdrachten. Maar beiden zouden ernaar streven het beste eindproduct op tafel te brengen.

Stel van tevoren vast hoe je met elkaar kunt communiceren als deze twee tekens samenwerken. Hoeveel e-mails mag u op een dag versturen? Hoe snel wordt er van u verwacht dat u bij de ander terugkomt. Misschien werkt het delen van bestanden, zoals Google Docs, goed omdat u dan allebei wijzigingen kunt bekijken en aanbrengen, notities kunt achterlaten en de vrijheid hebt om wat ruimte te hebben op hetzelfde project.

Romantische relaties tussen de Rammen-man en de Schorpioen-vrouw

De Schorpioen-vrouw staat bekend als een intense minnaar. Ze is zowel lichamelijk als emotioneel sterk. De Ram-man is koel en beheerst. Hij houdt van een rustig evenwicht met zijn partner met momenten die hij apart doorbrengt en sensuele momenten samen. Als minnaars, zouden deze twee heet en zwaar zijn. Als partners zullen ze misschien niet veel tijd doorbrengen met elkaars handen vasthouden en wandelen op het strand. Een Schorpioen vrouw die plakkerig is zou haar hart gebroken krijgen door een Ram man. Een Ram-man die op zoek is naar iemand die er is en meegaat in zijn visie, zou er al snel alleen voor komen te staan.

Echter, er is altijd iets voor te zeggen als tegenpolen elkaar aantrekken. Een Schorpioenvrouw die een opkomende CEO of stand-up comedian is en ruimte zoekt om haar doelen te bereiken als ze in de wereld is, vindt het misschien heerlijk om thuis te komen bij de eenvoudige en oprechte liefde die ze van een Ram zou ontvangen. Op dezelfde manier zou een Ram die een bedrijf runt, vecht om een internet start-up op te bouwen, vergaderingen houdt en een hele nieuwe wereld creëert, er baat bij hebben om thuis te komen bij de intense passie en acceptatie die hij zou ontvangen van een Schorpioen.

Balans tussen vuur en water

Het kan moeilijk zijn om een balans te vinden. Er wordt niet vaak gedacht dat vuur en water samengaan. Intensiteit, passie en gedrevenheid zijn allemaal termen die kunnen worden gebruikt om Ram en Schorpioen te beschrijven, maar ze manifesteren zich op veel verschillende manieren. Inzicht in de manier waarop het universum een rol speelt op persoonlijkheid, bekeken in verschillende situaties, kan deze tekens helpen met elkaar overweg te kunnen en het beste in elkaar naar boven te halen.

Als je op een kruispunt staat en op zoek bent naar begeleiding, zoek dan online paranormaal advies bij Keen. Sinds 1999 zijn wij de vertrouwde, betrouwbare bron voor begeleiding. U bent niet alleen. Er is een universum van kennis en ons team bij Keen kan u helpen uw situatie te zien door middel van onze intuïtieve lens.