Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Ram man ram vrouw verenigbaarheid

Ram man Aries vrouw compatibiliteit

Wanneer twee Rammen samenkomen voor een liefdevolle relatie, zal er dan geluk of horens zijn voor het ramkoppel? In de meeste gevallen is er veel geluk te vinden, en deze match kan in alle opzichten bevredigend zijn. Ram is een teken van rauwe kracht, onafhankelijkheid, en een passie voor het leven dat het hoofd en het hart vult. Ram mannen en Ram vrouwen genieten van het aanpakken van elke uitdaging die op hun pad komt, en deze eigenschap zal blijken meer nuttig dan ooit als het winnen van de liefde van een andere Ram zal veel inspanning vergen. Het is geen geheim dat de Ram een extreem dominant teken is, en het kan deze ene factor zijn die de rem dreigt te zetten op een toekomst die ze samen zouden kunnen hebben. Voor de ram zijn alle obstakels die hem of haar worden toegeworpen te overwinnen, en die van een liefdesleven zijn niet anders. Geloof het of niet, het beest dat alle definieert heeft ook een zachte kant, en het kan heel goed een andere Ram nodig hebben om deze naar buiten te lokken en het mooie contrast in hun partner volledig te waarderen.

Basis compatibiliteit

Ram, als geheel, gedijen het best in een relatie waar hun partner niet aanhankelijk of overdreven afhankelijk zal zijn. Wat betreft deze ongewenste eigenschappen is een tweeling Ram in alle opzichten ideaal, en compatibiliteit komt gemakkelijk. Zowel de Ram man als de Ram vrouw houden van hun onafhankelijkheid en vrijheid. Ze kunnen buitengewoon speels zijn, en het heen en weer gaan tussen een kinderlijke aard en een dominante kracht is iets wat veel tekens zeer aantrekkelijk vinden, inclusief mede-Aries geborenen. De ram is betrouwbaar en eerlijk, Hij of zij houdt zich vastberaden aan alle beloften die hij of zij maakt. Dit is nog een bonus, want een eerlijke Ram verwacht hetzelfde van zijn partner en zal waarschijnlijk niet vaak teleurgesteld worden door iemand die zijn sterrenbeeld deelt. De hoge energie is vaak verontrustend in niet bij elkaar passende tekenrelaties, maar hier is het een groot positief punt. Rammenmannen en -vrouwen zullen geen moeite hebben om elkaar bij te houden en zich te voeden met de gedeelde energie die hen levendig en in topvorm doet voelen.

De ram is een kardinaal vuurelement, en dit betekent dat alle Rammen weten wie ze zijn en geen behoefte, verlangen of tolerantie hebben voor pogingen om hun kern wezen te veranderen. Rammen zijn leiders in alles en nemen de teugels over van alle vermeende, minder verdienende individuen, zonder daar spijt van te hebben. Het probleem komt wanneer de krachtige ram zijn gelijke ontmoet in de vorm van een krachtige Ram-vrouw die niet bereid is haar eigen macht op te geven. De dominantiestrijd die dan ontstaat kan sterk variƫren van opwindend en opwindend tot kleinzielig en woedend. Deze strijd van ego's kan elke kans op een relatie maken of breken, want traditioneel gezien onderwerpen Ram-mannen en -vrouwen zich aan niets. Gelukkig is dit een relatie waar een enkele leider niet nodig is voor succes, mits er open en eerlijke communicatie is over alle potentieel controversiƫle zaken. Het eindresultaat is een gelukkig, gezond en evenwichtig geven en nemen, waarbij elke geboren Ram de leiding kan nemen als dat nodig is.

Krijg een persoonlijke astrologische lezing op Keen om meer te weten te komen.

Liefde en relaties

De krachtige rammen van de dierenriem zijn extraverte mensen, maar niet in de gebruikelijke zin. Rammen, mannen en vrouwen hebben geen dringende behoefte of voortdurend verlangen om bij mensen in de buurt te zijn, en genieten in feite heel erg van tijd alleen om zich te concentreren op hun bezigheden en hobby's. Ze zijn extravert in de zin dat ze vaak veel vrienden hebben en uiterst beminnelijk zijn. In tegenstelling tot andere tekens, leggen zij geen deugd of waarde beperkingen op aan de mensen die zij als vrienden beschouwen. Hoewel dit soms tot botsingen met hun dierbaren kan leiden, houden de Rammen voet bij stuk en geven ze anderen de onafhankelijkheid en het respect dat ze zelf ook wensen. De Ram kan soms een beetje zijn, die indruk wil maken op zijn metgezellen door competitie of andere middelen en een toch al groot ego opvult. Alle vrienden van een Ram man of vrouw kunnen loyaliteit en toewijding verwachten wanneer je ze het meest nodig hebt. De beste vrienden van een geboren Ram hebben waarschijnlijk nog geen toegang tot de goed verborgen zachte kant, maar dat hoeft niet ontmoedigend te zijn. Al met al moeten Ram-mannen en -vrouwen verwachten dat hun partner alles doet wat hij of zij in een bepaalde situatie ook zou doen, en dat kan moeilijk zijn.

In intieme relaties komt de geest van de Ram-vrouw of -man pas echt naar boven. Ze zijn een van de meest gepassioneerde tekens van de dierenriem en het echt laat zien in een toegewijde, langdurige relatie. Hier vind je de lieve en kwetsbare kant van de ram die geen anderen, behalve misschien de ouders, ooit te zien krijgen. In huis vertaalt de avontuurlijke geest zich direct in een bijna onverzadigbare seksuele energie die zowel noodzakelijk als bevredigend is voor tweeling Ram relaties. Ruzies zouden zeldzaam moeten zijn, tenzij de kwestie van dominantie nog niet volledig is uitgewerkt. Hun directe en eerlijke aard laat weinig over voor vertalingen of stille, piekerende momenten. Als het gaat om het stichten van een gezin, kan de overgang van wild en vrij naar een wilde maar verantwoordelijke ouder zeer uitdagend zijn voor sommige Ram mannen en vrouwen. Het is belangrijk dat beide partners tijd voor elkaar uittrekken om hun passies te volgen of gewoon te genieten van een uurtje of twee in de rust van de eenzaamheid. Een opgekropte Ram is een waar recept voor vernietiging van binnenuit en is een waarschuwing die het waard is om in acht te nemen. Voor Ram-mannen en -vrouwen die het zo ver hebben geschopt, wijzen alle tekenen op een heerlijk opwindende en bevredigende relatie.

Samenwerken

Ram-mannen en -vrouwen zijn gemaakt om te werken, en ze werken hard. Door hun competitieve drang om als winnaar uit de strijd te komen, zul je ze nooit betrappen op verslapping, en als bonus wordt er ook nog eens heel veel werk verzet. Als beide partners zich op dezelfde werkplek bevinden en concurreren om dezelfde baan, kan het er heftig aan toe gaan. Het kan moeilijk zijn om elkaars gevoelens niet te kwetsen als je met elkaar concurreert, en er kan wrok ontstaan bij degenen die hun doel moeten opgeven omwille van hun partner. Maar gewoon op dezelfde werkplek zijn, kan leuk en nuttig zijn, en is meestal drama-vrij. Alles bij elkaar genomen is er weinig nadeel aan het hebben van een collega die net zo hard werkt als jij aan je zijde en je kunt je doelen samen aanpakken.

Ram mannen met Aries vrouwen kunnen een opwindend paar vormen in zo veel manieren. De grootste uitdaging zal de eerste achtervolging zijn, want de ram jaagt het liefst zelf. De latere strijd draait om dominantie, wat niet verwonderlijk is als er zo'n dominant teken in het spel is. De kans op succes en geluk als resultaat van deze tweelingencombinatie is bijzonder groot. Waarom zou je lijden onder een mismatch als je een partner kunt hebben die dezelfde passie, energie en pure gedrevenheid deelt als jij? Ram mannen en vrouwen, als ze voorbij de horens van hun partner kunnen komen, zullen nooit een liefde ervaren zoals ze dat met elkaar zullen doen.

Praat met een liefdes- en relatie paragnost voor aanvullende inzichten over Ram vrouw Ram man compatibiliteit.