Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Ram man leeuw vrouw verenigbaarheid

Ram-mannen en Leeuw-vrouwen kunnen een explosief opwindende match vormen voor wie het heetst van de vlammen kan overleven. Beiden zijn vuurtekens en krachtpatsers, die weigeren op de tweede plaats te komen en geboren zijn met leiderschap in het achterhoofd. Bijgevolg is het te verwachten dat een royale hoeveelheid kopstoten zal optreden, althans in het begin van hechte vriendschappen of intieme relaties. Ondanks de potentieel onstabiele hoge energie tussen een Leeuw-vrouw en een Ram-man, hebben de lieftallige leeuwin en de vorstelijke ram iets geweldigs in hun voordeel: eindeloze passie. Dit maakt hen heel compatibel. Bovendien is het waarschijnlijker dat een mannelijke Ram en een vrouwelijke Leeuw hun gaven in een positieve en gelijkwaardige relatie zullen inzetten dan andersom. Deze relatie zal ongetwijfeld uitmonden in een grote botsing van ego's, maar om uit te vinden wie er nog overeind staat als het stof is neergedaald, kun je terecht in onze compatibiliteitsrubriek.

Basiscompatibiliteit

Leeuw-vrouwen zijn kieskeurig en ronduit kieskeurig als het om hun hart of zelfs de positie van beste vriend gaat. Ze eist een partner die haar echt aanvult en die niet alleen maar ruimte inneemt. Een Ram man vervult de behoeften die ze heeft met een knal. Harten winnen en laten zien dat hij de top is, is iets waar de Ram man heel goed in is. Hoewel hij zelden agressief is, is hij zeker dominant en zal hij nooit terugdeinzen voor een gevecht. Deze eigenschappen voorkomen dat hij wordt verpletterd onder de golf van potentiële bazigheid van de Leeuw en verdienen hem haar respect en loyaliteit. Een vrouwelijke Leeuw zal snel beseffen dat haar Ram-man niet alleen in staat is om haar op het voetstuk te plaatsen waar ze naar hunkert, maar dat hij er ook van houdt. Hoewel hij nooit op de tweede plaats zal komen of Als hij de rol van onderdanige partner speelt, weet hij precies hoe hij zijn koningin gelukkig, geliefd en gewaardeerd moet maken. Elk van deze bijna verplichte factoren houdt zijn leeuwin gelukkig.

Hoewel een Ram mannetje meer dan tevreden is om de leiding te hebben met een onderdanige partner aan zijn zijde, zal hij dit niet vinden in deze combinatie. Het is bijna zeker dat de leeuwin zal zegevieren, al is het maar op een haar na. Natuurlijk kan het een uitdaging voor hem zijn in het begin, maar het is uiteindelijk gunstig voor twee krachtige krachten om zichzelf in evenwicht te brengen. Als ze elkaar niet in toom houden of potentiële partners afhouden met onwrikbare koppigheid, kunnen zowel Ram-mannen als Leeuw-vrouwen risicovolle partners zijn voor sommige van de kalmere tekens. Samen branden hun vuren het felst, maar geen van beide partijen voelt zich slachtoffer of medeplichtige. Als ware partners in crime zijn deze twee tekens voor elkaar gemaakt.

Gesprek met een relatiepsychiater bij Keen voor meer informatie!

Liefde en relaties

Met alle vurige energie die beide partijen tentoonspreiden, is er aan passie geen gebrek als het op liefde en intimiteit aankomt. Zowel Ram-mannen als Leeuw-vrouwen zetten hun take no prisoners-benadering in voor afspraakjes en langdurige relaties. Als ze al verlangen naar iemand, verlangen ze alleen naar die persoon, dus een beetje bezitterigheid is gebruikelijk. De Ram man is grotendeels onafhankelijk, waardoor vriendschapsproblemen onwaarschijnlijk zijn. Voor de vrouwelijke Leeuw geldt dat vriendschappen voor haar even belangrijk zijn als intieme relaties. Een beste vriend zal zeer op haar gericht moeten zijn voor de hele wereld te zien. Loyaliteit wordt door de leeuwin en de ram zeer op prijs gesteld. Ontrouw en bedrog van een partner zal het slechtste naar boven brengen in zowel Ram als Leeuw, met diepe littekens en een waarschijnlijk onherstelbare relatie tot gevolg.

De krachtige drang naar avontuur en opwinding zal geen problemen veroorzaken in een relatie, aangezien zowel Leeuw als Ram deze eigenschap delen. Een andere opmerkelijke eigenschap die de twee delen is een overgevoeligheid voor directe kritiek, al is de vraag of dit een voor- of een nadeel is zeker situationeel. Aan de positieve kant, het bewust delen van deze wederzijdse afkeer vermindert drastisch de kans op provocatie. Als de gemoederen hoog oplopen, houden weinigen zich natuurlijk aan de regels en de vuurtekens laten zich niet van de wijs brengen. In werkelijkheid kan dit paar het beste van het beste hebben wanneer de dingen goed gaan, maar problemen brengen een bittere vuurstorm. Leeuw-vrouwen hebben de neiging om beter terug te komen van een ruzie, terwijl de waakzame aard van Ram-mannen ervoor zorgt dat een herstel wat meer overredingskracht vergt.

In seksuele aangelegenheden is deze relatie een win-win voor beide partijen. De avontuurlijke geest van de Leeuw voelt zich thuis in de slaapkamer met een groot verlangen naar het nieuwe en opwindende. Als zeer seksueel teken tolereren leeuwinnen geen man die de dingen saai en afgezaagd houdt. Ram mannen nemen het plezieren van hun partner als een persoonlijke uitdaging en vallen eerst aan met de hoorns, wat resulteert in explosieve gepassioneerde momenten die iedereen tevreden achterlaat. Ondanks alle potentiële problemen bij deze krachtige combinatie, is een gebrek aan seks of romantiek er niet één van. Intimiteit is een facet van een relatie dat door geen van beide partijen op een laag pitje wordt getolereerd. Daarom vormen ze altijd een geweldig paar.

Werken Samen

Samenwerken is vrij gemakkelijk voor de vrouwelijke Leeuw en de mannelijke Ram. In een directe vergelijking zal een Leeuw beter functioneren als de baas. Hoewel bazigheid de kop op kan steken, gebruikt de leeuwin haar macht niet om anderen te misbruiken. Leeuwinnen zijn niet op zichzelf gericht en hebben genoeg empathie om te begrijpen hoe het is om in de tegenovergestelde positie te staan. Hoewel ze fantastische leiders zijn, functioneren Ram-mannen over het algemeen niet goed in groepen. Ze zijn koppig aan wat ze weten dat zal werken en hevig onafhankelijk. Verandering is moeilijk voor beide tekens, vooral wanneer nieuwkomers in de mix worden toegevoegd die een vloeiende routine in de war sturen. Leeuwinnen zijn een magneet voor drama op de werkplek, ook al is dat buiten hun schuld. De leeuwin zal zich trots gedragen als er confrontaties ontstaan, terwijl Ram-mannen de neiging hebben een bittere oorlog te voeren. Afgezien van het onvermogen om met harde kritiek om te gaan, zou de interactie op de werkplek voor beide tekens soepel moeten verlopen.

Met twee geboren leiders aan het roer, zou je het ergste kunnen verwachten. Een mannelijke Ram en een vrouwelijke Leeuw gaan eigenlijk bijna perfect samen. Er zijn maar weinig andere tekens die niet door de knieën gaan voor het gezaghebbende gewicht van een van de twee beestachtige vuurtekens, maar door zich staande te houden, vormen ze een gezonde balans met elkaar. Er zijn geen echte tegenstellingen in drijfveren, waarden en zelfs zwakheden, dus zowel platonisch als intiem zijn ze gelijkwaardig. Als je de vlammen trotseert voor deze relatie, verwacht dan blijvende loyaliteit, liefde en opwinding, gehard door vlammen om de tand des tijds te doorstaan.

Geef een persoonlijke astrologische lezing voor meer inzichten over jouw kosmische koppeling!