Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Nieuwe maan versus volle maan in astrologie

Wist je dat de maan volgens de astrologie als een planeet wordt beschouwd? Een van de meest invloedrijke planeten zelfs - vooral wanneer het nieuwe of volle maan is. Als de maan verschuift, zo ook onze stemming, energie-niveaus, persoonlijkheid, en gedrevenheid. Dus, wat vertegenwoordigt de maan dan spiritueel? Heel veel. We hebben het over gevoelens, kwetsbaarheden, emoties, herinneringen, je intuïtie, en gevoel van veiligheid en tevredenheid.

Hoe overweldigend dat ook mag klinken, het goede nieuws is dat de maan een voelbare astrologische indicator is omdat ze bijna elke nacht haar opwachting maakt. De maan beweegt zich ook snel door de dierenriem. Ze verblijft ongeveer tweeënhalve dag in elk teken en voltooit de cyclus van 12 in ongeveer 28 dagen. Dit is dus de reden waarom je stemming, geest en energieniveau in de loop van een maand fluctueren.

Hoewel je niet kunt veranderen wat er aan de hemel gebeurt, kun je wel leren hoe je jezelf kunt aanpassen aan nieuwe en volle maan energie, zodat je je spirituele zelf kunt aanboren en potentiële tegenslagen kunt voorkomen die je kunnen weerhouden van het bereiken van je doelen.

Hoe laat de maan je reageren? Bel of chat vandaag nog met een helderziende om erachter te komen!

Nieuwe maan Betekenis

Als je jezelf afvraagt: "Wat betekent een nieuwe maan?" komt een nieuw begin op een persoonlijk niveau misschien in je op. Hoewel het waar is dat deze fase een geweldige tijd is om de lei schoon te vegen en een frisse start te maken, is dit ook een periode die het einde vertegenwoordigt. Denk er maar eens over na: Je begint aan een nieuwe cyclus, maar de oude is afgelopen. Dat kan je een beetje humeurig maken en je terughoudend om verder te gaan. Hier zijn wat tips voor het omgaan met de nieuwe maanfase.

  • Maak het gemakkelijker om te resetten en je batterijen op te laden door nieuwe persoonlijke doelen te stellen, zowel op korte termijn en op lange termijn. Evalueer de doelen die u nog moet bereiken. Bepaal mogelijke obstakels of beslis of ze u niet langer dienen.
  • Probeer iets nieuws, of het nu een hobby is, een extra taak, een recept - alles kan!
  • Werk aan het manifesteren van iets dat je in je leven wilt, hoe groot of klein dat ook mag zijn. Voor sommigen kan dit het starten van een eigen bedrijf zijn of verhuizen naar het buitenland. Voor anderen kan het zijn dat ze een gezondere levensstijl willen of liefde willen vinden.
  • Spendeer wat tijd aan jezelf om na te denken, te mediteren en met jezelf in contact te komen. Het is niet egoïstisch om je op jezelf te richten.

Betekenis volle maan

Wat betekent een volle maan? Wel, net zoals die grote en heldere bol de nachtelijke hemel verlicht, werpt hij ook een licht op de inspanningen die we de voorbije maand hebben geleverd. Hoewel een volle maan vaak wordt geassocieerd met anarchie en wreedheid, heeft ze ook de kracht om je energie te geven en je socialer te laten voelen. Hier zijn enkele tips voor het omgaan met de volle maanfase.

  • Dit is het perfecte moment om slechte gewoonten en giftige patronen, mensen of situaties los te laten, omdat je de steun van de vollemaanenergie hebt.
  • Laat de maan je de kosmische leiding geven die je nodig hebt. Houd je ogen open voor informatie over een persoon of situatie, want dit is een fase van verlichting.
  • Herken je die doelen en projecten nog die je tijdens de nieuwe maanfase hebt vastgesteld? Dit is het moment om ze naar een hoger plan te tillen. niveau.