Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Maagd man weegschaal vrouw verenigbaarheid

De Maagd-man heeft de neiging zich het beste te binden aan mensen-pleasers - zij die zijn voortdurende kritiek kunnen verdragen en gehoorzamen zonder zich er al te veel van aan te trekken. De Weegschaal vrouw, met haar liefde voor harmonie en het vermijden van conflicten, heeft een klein maar meetbaar voordeel in deze match. Haar verlangen om koste wat het kost de vrede te bewaren zal haar langzaam kneden tot de vriend of partner die de Maagd man verlangt, tenzij en totdat ze zich realiseert hoe oneerlijk dat is. De compatibiliteit voor deze unieke match kan wild variëren van een perfecte balans van onvolmaakte mensen tot een oefening in frustratie die gedoemd is te mislukken. Als je je ogen en hart hebt ingesteld op het bereiken van het eerste, is duidelijk communiceren over je behoeften, zelfs als het de andere persoon kwetst, noodzakelijk. Geen enkele reis in het leven is gemakkelijk, maar het hebben van een ondersteunend persoon aan je zijde kan de stress van de moeilijkere tijden verlichten.

Basis compatibiliteit

Weegschaal vrouwen hechten meer waarde aan eerlijkheid en evenwicht dan wat dan ook, en dit beïnvloedt elk aspect van hun leven. De Maagd-man zal praktisch onberispelijk moeten zijn voordat hij te harde kritiek op haar levert, anders komt hij niet eens voorbij de deur naar haar hart. Hoewel de Weegschaal vrouw geen luidruchtig of agressief individu is, zal ze zich uitspreken op het moment dat ze zich oneerlijk behandeld voelt. Maagd-mannen zijn van nature kritisch, dus dit zal ofwel goed gaan, met hem te beteugelen zichzelf in of slecht, met hem te verlaten voor iemand meer ontvankelijk. De Weegschaal vrouw voelt zich vaak alsof ze door het leven spartelt als Ze is vrijgezel en dat is de belangrijkste reden waarom ze bereid is zoveel van de Maagd-man te verdragen, zolang ze maar niet misbruikt wordt. Voor al haar verlangen naar evenwicht, brengt Maagd haar inderdaad in evenwicht door een tegenpool te zijn. Hij is stil, introvert en een huismus, terwijl zij extreem extravert en spraakzaam is en er echt van houdt om uit te gaan.

Weegschaal-vrouwen houden vast aan een goede balans tussen werk en privé, waarbij ze altijd tijd overhouden om een band met hun partner op te bouwen en veel plezier te maken. Maagd-mannen kunnen het moeilijk hebben om zich hieraan aan te passen, want voor hen is er altijd werk aan de winkel. Ze zijn netheidsfreaks en besteden hun tijd voortdurend aan het analyseren en organiseren van dingen totdat ze het toppunt van efficiëntie en perfectie hebben bereikt. Als een teken dat samenwerking en de vreugde van een partner aan je zijde intens waardeert, zal de Weegschaal vrouw haar Maagd man graag bijstaan in zijn taken en hem waarschijnlijk uit zijn comfort zone slepen naar haar bezigheden in ruil daarvoor. Beide tekens zijn verantwoordelijk en loyaal aan hun dierbaren, dus er zijn weinig of geen compatibiliteitsproblemen op dat front. Elke relatie tussen beiden kan slagen, zolang beiden maar over een flinke dosis tolerantie beschikken.

Geef een persoonlijke astrologische lezing op Keen voor meer informatie!

Liefde en relaties

De innemende Weegschaal-vrouw kan overal vriendschap vinden en kan over het algemeen met iedereen goed opschieten. Haar constante verlangen om mensen te helpen die een helpende hand nodig hebben, maakt haar geliefd bij al haar vrienden. Ze valt op door haar verdediging van de gemanipuleerden of zwakken, is altijd assertief en nooit agressief. De Maagd-man is veel meer op zijn hoede en heeft veel tijd nodig om vertrouwen op te bouwen voor sterke vriendschappen of welke relatie dan ook. Zijn onzekerheden kunnen de meer vriendelijke gevoelige tekens aantrekken die willen helpen, maar als oordeel alles is wat ze terugkrijgen blijft hij alleen achter. Wanneer hij eindelijk een duurzame vriendschap tot stand brengt, is hij loyaal en toegewijd tot het einde. Hij zal je nooit in de steek laten en is geneigd om je minder belangrijke fouten over het hoofd te zien als een niet onthulde bonus voor het feit dat hij zo geliefd is.

Intieme relaties onthullen een heel nieuwe kant van de Vermoedermens. Zodra hij zelfverzekerd en zeker is van de liefde van zijn partner, kan zijn avontuurlijke en speelse kant naar buiten worden gebracht. Maagden staan bekend als extreem geremd en ronduit saai in bed, maar dit is maar half waar. Hoewel het wat tijd kan kosten om die geremde muur neer te halen, zal hij, als het eenmaal zover is, veel meer openstaan voor experimenten. zijn gepassioneerde minnaars en zowel zij als haar Maagd partner zullen zwaar emotioneel geïnvesteerd zijn in seks en romantische momenten. Het is bijna onmogelijk voor een van beide partijen om afstandelijk genoeg te zijn voor one-night stands of seks verstoken van enige persoonlijke connectie. Terwijl de Weegschaal minder tijd nodig heeft om haar zielsverwant te vinden en aan zich te binden, heeft ze genoeg geduld om de Maagd-man toe te staan zijn achterstand in te halen.

Samenwerken

Maagd's houden erg veel van werken en het komt op een natuurlijke manier bij hen op. Ze hebben geen supervisie nodig of discipline als ze zullen zelfkritiek voor al hun mislukkingen totdat dingen zijn perfect. Als een taak organisatie en vasthoudendheid aan details vereist, is de Maagd-man er ideaal voor. In gezaghebbende posities kan hij frustrerend zijn met zijn hoge verwachtingen en perfectionistische houding. Weegschaalvrouwen blinken ook uit op de werkvloer en functioneren het best in teams, wat hun liefde voor samenwerking ondersteunt. Ze krijgen dingen voor elkaar en bemiddelen bij problemen voordat ze de kans krijgen uit de hand te lopen. Hoewel niet bijzonder gedreven tot leiderschap, als ze de leiding heeft zijn er weinig klachten onder haar rechtvaardige bewind. Op voorwaarde dat de Maagd-man eerlijk is in al zijn handelingen, zal ze geen problemen hebben om met hem samen te werken en zullen de zaken vlot verlopen. Zijn pietluttigheid stoort haar niet noodzakelijk en ze kan de behoefte aan nauwkeurigheid bij het werk waarderen.

Maagd-mannen en Weegschaal-vrouwen die een koppel vormen, creëren een situatie waarin de dingen ofwel verbazingwekkend ofwel zeer slecht zullen verlopen. Ze hebben niet de neiging om dezelfde karaktereigenschappen te delen, behalve een afkeer van confrontatie. In plaats daarvan vullen ze elkaar aan om een mooie balans te vormen, met tegengestelde sterke punten om de zwaktes van hun partner op te vullen. Als vriendschap, werkrelatie of liefde tussen de twee opbloeit, wordt het alleen maar beter naarmate de tijd verstrijkt. Dus, als je een charmante Weegschaal vrouw op het oog hebt, of je bent hals over kop verliefd op een Maagd man, overweeg dan om de kans te grijpen. Compatibiliteitsproblemen kunnen worden opgelost; gemiste kansen niet.

Gesprek met een liefdes- en relatiepsychiater voor meer inzichten over wat er kan gebeuren met een Maagd-Libra paar!