Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Maagd man waterman vrouw verenigbaarheid

Maagd-man met Waterman-vrouw

Maagd en Waterman bij elkaar brengen is meestal een geval van tegenpolen trekken elkaar aan. Zij laat haar fantasie de vrije loop, maar hij regeert zijn leven met logica. Zij neemt de meeste dingen voor lief, maar hij maakt zich zorgen over de details.

Als ze elkaar kunnen ontmoeten, zal de Maagd-man waarschijnlijk de eerste stap zetten. De watermanvrouw is nooit echt op zoek gegaan naar liefde, maar haar sociale vlinderstatus biedt veel mogelijkheden om met anderen in contact te komen. Ze is geen muurbloempje, dus hij zal merken dat ze een persoon is die zich staande kan houden. Omdat een Maagd-man houdt van vrouwen die voor zichzelf kunnen denken, zal hij meer willen.

Op haar beurt voelt de Waterman-vrouw zich direct aangetrokken tot het intellect van de Maagd. Hoewel hij van nature rustig is, heeft hij ontelbare meningen over kunst en muziek en over hoe de moeilijkste problemen van de mensheid opgelost moeten worden. Omdat de Waterman geest is als een spons, zal ze zijn ideeën opzuigen en zijn wereldbeeld bewonderen. Een Maagd-man heeft de potentie om de dorst naar kennis van de Waterman te lessen, waardoor de twee een grote kans op compatibiliteit hebben.

Vraag een persoonlijke astrologische lezing om meer te weten te komen.

Is Harmonie in hun toekomst?

Het nadeel van de overvloed aan gedachten van een Maagd-man is dat hij veel te veel kan hebben. Hij heeft de neiging om alle mogelijkheden te analyseren, wat ertoe leidt dat hij verloren in de details. Hij zal zich zorgen maken over kleine dingen die niet eens de betekenis hebben om op haar radar te verschijnen. Als het op dit gebied aankomt, vooral als het gaat om het omgaan met geld of het maken van plannen, zullen ze botsen.

De Maagd-man zal snel tot het besef komen dat een Waterman-vrouw niet de energie heeft om alles met een fijne kam door te spitten. Ze wil een partner die tegen een stootje kan en geen tijd verspilt aan zorgen. Watermannen hebben behoefte aan vrijheid, en ze geniet van het onvoorspelbare. Ze breekt het budget, ze gaat er in een opwelling vandoor en ze danst op de maat van haar eigen trommel.

Hoe dieper deze twee in hun relatie komen, zal de Maagd-man waarschijnlijk rode vlaggen vinden in het schijnbaar onvaste gedrag van de Waterman-vrouw. Ze is hier, daar en overal... en dat geldt ook voor haar stemmingen. De Waterman, aan de andere kant, zou de Maagd man saai kunnen gaan vinden. Als je van een Waterman houdt, hou je van haar voor haar eigenzinnige charme. Ze houdt niet van normaal, want waar is de lol in dat?

Het goede is, er is altijd ruimte voor evenwicht. Als de Maagd-man de behoefte aan vrijheid van de Waterman-vrouw begrijpt, zal hij haar haar gang laten gaan. Maar hij zal ook haar stem van de rede zijn en een stabiele basis bieden. Hij zal ook zorgen voor de rekeningen en het geld, zolang zij haar deel doet in het verantwoordelijk zijn. En, In de slaapkamer zullen de polaire energieën van een Waterman-vrouw en Maagd-man werken om hen samen te binden, waardoor epische uitbarstingen van intimiteit ontstaan. Zij zal eerder afwijken van zijn traditionele manier van vrijen, maar hij zal graag haar diepste verlangens verkennen. In feite heeft een Maagd een ondeugende kant die mensen niet verwachten van zijn rustige houding.

En ja, Maagd houdt ervan om het langzaam en regelmatig te doen, maar daar zal hij niet stoppen. Als hij eenmaal doorheeft wat de diepste verlangens van zijn Waterman-minnaar zijn, zal hij er een schepje bovenop doen. Het zal niet lang duren voor deze twee om hun perfecte tempo te vinden. Maagd houdt er immers van om te geven, en een Watermanvrouw is niet bang om haar behoeften kenbaar te maken.

Leren en van elkaar houden

Als je het buiten de slaapkamer bekijkt, hebben Maagd-mannen en Waterman-vrouwen nog heel wat werk aan de winkel als het gaat om hun persoonlijkheden. Zij wordt opgewonden van verandering, maar hij geeft de voorkeur aan het voorspelbare. Zij heeft er een hekel aan dat haar verteld wordt wat ze moet doen, maar hij is een perfectionist die de dingen graag op een bepaalde manier heeft. En zij zal haar woede kenbaar maken, maar hij gaat de confrontatie uit de weg

Als je je afvraagt of Maagd-mannen en Waterman-vrouwen deze verschillen ooit kunnen overleven, dan kan dat zeker. De eerste stap is om hun sterke punten te gebruiken om hun relatie te verbeteren. Er is altijd een zekere mate van compromis en respect nodig in alle partnerschappen, en deze twee hebben al een voordeel omdat ze van nature geneigd zijn om rekening te houden met de behoeften van anderen.

Als Waterman, een luchtteken, Maagd echt begrijpt, zal ze de behoefte aan stabiliteit van haar partner respecteren en haar wind van verandering in kleine doses laten waaien. En als hij haar behoefte aan opwinding kent, zal hij de Waterman laten fladderen naar nieuwe avonturen, zolang ze hem maar het vertrouwen geeft dat hij zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Voor zover zijn perfectionisme? Een Waterman-vrouw kan ermee omgaan, zolang de Maagd-man niet aanstootgevend en aanmatigend is. Hij kan ideeën aandragen en structuur aanbrengen, maar hij moet niet vergeten dat hij deel uitmaakt van een team. Zolang hij niet neerbuigend doet, zal ze openstaan voor zijn manieren van doen, en ze zou ze zelfs als innovatief kunnen beschouwen. Dit zou voor beiden een win-winsituatie kunnen zijn, want de Waterman houdt ervan om buiten de gebaande paden te denken.

Ook op het gebied van conflicten valt er nog veel te leren. Met haar neiging om dingen op te kroppen, en zijn gewoonte om confrontaties uit de weg te gaan, zijn de temperaturen meestal op het kookpunt als ze uiteindelijk besluiten om hun problemen. Een Waterman vrouw zal woede tonen, en ze kan extreem sarcastisch en kwetsend zijn met haar woorden en daden.

Wanneer ze boos is, moet een Maagd man haar uitbarstingen niet persoonlijk opvatten, en hij moet zijn emotionele kant zijn vermogen om te vergeven niet laten vertroebelen. Aan de andere kant moet de Waterman heel voorzichtig zijn om de extreem gevoelige persoonlijkheid van de Maagd niet tot een breekpunt te verwonden. Soms zijn er woorden en daden die je niet meer terug kunt nemen.

Als beiden vastbesloten zijn om het te laten duren, is de toekomst rooskleurig voor een Maagd-man en een Waterman-vrouw. Door zich te richten op het positieve, te leren van hun fouten en tegen alle verwachtingen in te werken aan liefde, zullen deze twee genoeg kracht hebben om een gezonde relatie in stand te houden die de perfecte balans heeft tussen opwinding en stabiliteit.

Voor aanvullende inzichten over compatibiliteit tussen Maagd-mannen en Waterman-vrouwen, maak contact met een liefdesparagnost op Keen. De betrouwbare paragnosten in ons netwerk hebben de antwoorden en kunnen u de helderheid verschaffen die u zoekt als het gaat om liefde en relaties.