Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Maagd man stier vrouw verenigbaarheid

De Maagd-man en de Stier-vrouw zijn zo down to earth dat ze praktisch al oog in oog staan. In dit koppel zal zelfs de notoire kieskeurige blik van de maagd het moeilijk vinden om te wijzen op gebreken in hun stierlijke vriend of partner. De Stier vrouw heeft zeker haar gebreken, zoals alle tekens hebben, maar ze bezit de gestage zachtheid die Maagd nodig heeft om zich op haar gemak te voelen. De Stier-vrouw is misschien niet de held die hij zich had voorgesteld om zijn hart te komen stelen, maar ze is zeer zeker degene die hij nodig heeft. De compatibiliteit is hoog en wedijvert om positie met hun eigen ideale karmische partners. Hun liefdesinteresse of vriendschap met elkaar mist misschien het tempo van de meer roekeloze leden van de dierenriem, maar het is niet minder opwindend en bedwelmend. Voor Maagd-mannen en Stier-vrouwen die zich afvragen waarom langzaam en gestaag de race wint voor jou en je hart, gebruik dit artikel om een uniek begrip te krijgen van de banden die jullie samenbinden.

Basis compatibiliteit

Het is de gedeelde praktische aard van de Maagd-man en de Stier-vrouw die de basis vormt voor hun prachtige compatibiliteitsbeoordeling. De stier en de maagd zijn beiden ook hardwerkend en eindeloos toegewijd aan hun geliefden zonder ook maar een greintje spijt. De aangeboren onzekerheden van de Maagd-man worden gekalmeerd door een teken dat zich aan zijn woord houdt en aan zijn zijde blijft, zelfs wanneer hij achterop raakt met toewijding en vertrouwen. De verlegen stier en de nog verlegen maagd zijn ongetwijfeld een match made in heaven omdat de meeste van hun eigenschappen gedeeld worden, waardoor het onwaarschijnlijk is dat ze iemand vinden die ooit op dezelfde manier bij hen past. De Stier vrouw ziet kwetsbare harten als iets dat gekoesterd en beschermd moet worden, en haar defensieve hoorns zullen nooit falen om een Maagd partner te hulp te schieten. Als hun meest tegenstrijdige tekortkomingen kan de Maagd hardvochtig kritisch zijn, met opzet doelend op bekende zwakheden, en de Stier kan te koppig zijn, zich verzettend om hem te treiteren, zelfs als ze weet dat haar partner gelijk heeft.

De Maagd-man gedijt op een aanpak zonder nonsens en zal niet sugarcoaten wat hij ziet, of het nu een zegen is of een probleem om aan te werken. De Stier-vrouw is net zo, ze spreekt duidelijke taal, maar als het even kan, gebruikt ze vriendelijkere woorden. De twee tekens verschillen in einddoelen, met de Stier vrouw op zoek naar luxe verdiend met haar harde werk en de Maagd man op zoek naar een moment van opperste perfectie in alle gebieden van zijn leven. De stier is duidelijk de meest waarschijnlijke van de twee om haar droom te bereiken, hoewel ze moeite kan hebben om haar partner over te halen om met haar te delen in die droom. In tegenstelling tot de Stier, is de Maagd niet het hedonistische type en vindt het moeilijk om een definitief einde aan het werk te maken, om zichzelf toe te staan te spelen. Gelukkig zal de Stier-vrouw uiteindelijk op hem inwerken, als hij groeit om haar te vertrouwen om alles terug te brengen tot ongerepte orde na Ze hebben samen in de modder gerold.

Krijg een online astrologische lezing voor meer inzichten over Maagd-mannen en Stier-vrouwen.

Liefde en relaties

De Maagd-man en de Stier-vrouw zijn allebei relatief introvert van aard, maar ze zijn vriendelijk en staan open voor het maken van nieuwe vrienden. Elke relatie die ze aangaan is gebouwd om de tand des tijds te doorstaan, dus je hoeft geen wisselende en frisse zee van gezichten te verwachten in de sociale groep van een van beide partijen. Wanneer een vriend hulp nodig heeft, zal hij komen aanrennen en alles laten vallen waar het op staat, wat veel zegt over de toewijding van de fel georganiseerde Maagd-man.

De overeenkomsten houden hier echter op, want de stier biedt woordeloos alleen maar hulp en emotionele steun, terwijl de analytische maagd snel zal zijn om te kastijden en de bron van problemen aan te wijzen als de situatie eenmaal is bedaard. Geen van beide zijn slechte reacties, maar voor degenen die er een hekel aan hebben te worden beoordeeld en nuchter te worden geadviseerd. Helaas zijn Maagd-mannen misschien niet de ideale vriend voor de Stier-vrouw als het op recreatie aankomt. Zoals eerder gezegd, als de werkdag voorbij is en het huis op orde, houdt de stier ervan om te luieren en speels te zijn. De maagd, aan de andere kant, ziet de dag nooit als gedaan, en kan spel vaak zien als een of andere vreemde culturele praktijk. Kortom, verwacht niet dat Maagd van uw video zal genieten spelsessies met jou.

Intieme relaties zijn waar de meeste groei zal plaatsvinden voor de Maagd-man en de Stier-vrouw. De maagd wordt alleen maar beter met relatie tijd en vertrouwen. Als strikte perfectionist verlangt hij innerlijk naar een moment waarop hij zo smoorverliefd is dat hij alle controle verliest en zich laat meevoeren op de vleugels van de liefde. Maagd staat erom bekend emotioneel onzeker en seksueel geremd te zijn, wat in zeldzame gevallen kan leiden tot een dode slaapkamer met een slechte match. De Stier vrouw elimineert deze mogelijkheid effectief met haar voorliefde voor het overspoelen van haar partner met liefde. Ze is een die-hard romanticus en zoekt seks niet alleen voor de bevrijding. In plaats daarvan is ze sensueel en geduldig, wat echt de seksuele kant van de Maagd-man naar boven brengt. Seks is een tijd waarin de stier de meeste emotie, genegenheid en overdadige aandacht toont en het is een verplicht aspect voor het geluk van elke Stier, ongeacht het geslacht. Hoewel gekke kronkels onwaarschijnlijk zijn, is bevrediging voor beide partijen zo goed als gegarandeerd.

Samenwerken

Maagd-mannen zijn net zo hardwerkend als Taurus-vrouwen, ook al verschillen hun einddoelen. De Stier-vrouw werkt hard om haar dromen van luxe en het hoge leven te vervullen. Ze verwacht niets van en zal weigeren om een kortere weg te nemen. Zij wacht geduldig op de dag waarop zij zich voorgoed kan ontspannen als een draak op een stapel goud, zich volledig overgevend aan een leven van genot. Maagd-mannen werken voor hun aangeboren behoeften van perfectie en orde. Er is geen echt einddoel, maar ze zijn enorm trots op wat ze hebben weten te voltooien. Er is geen liefde verloren tussen collega's en Maagd in de afwezigheid van de laatste, want hij is notoir controlerend, bazig en een perfectionist. Stier-vrouwen hebben de neiging om in elke positie uit te blinken en zijn geliefd als manager of supervisor. Samen zullen ze goed functioneren, want geen van beiden is een luilak.

Maagd-mannen en Stier-vrouwen vormen een geweldige match, en er hoeven geen problemen te worden verwacht. Hun gelijkenissen overweldigen vaak alle verschillen die kopstoten en onenigheid kunnen veroorzaken. Praktisch en eenvoud kunnen worden verwacht zonder facades of onverzadigbare verlangens die in de mix worden gegooid. Geluk is te verwachten, en het zal niet lang duren voordat de zachtere eigenschappen van de stier overslaan op de maagd, en dat is altijd een goede zaak. Als je op zoek bent naar een relatie die duurzaam is en zich in een rustig tempo ontwikkelt, dan zou dit je eerste stop moeten zijn.

Praat met een liefdes- en relatiepsychiater op Keen om meer te leren meer!