Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Leeuw vrouw maagd man verenigbaarheid

Doe het rustig aan, Leeuw en Maagd! In het begin lijkt het misschien alsof jullie niet met elkaar kunnen opschieten, maar als je het de tijd geeft, zou je kunnen ontdekken dat die verschillen vooral aan de oppervlakte blijven of gemakkelijk te overwinnen zijn met wederzijds respect en begrip. Jullie tekens staan vlak naast elkaar in de dierenriem, en dat betekent dat jullie een aantal botsende kwaliteiten hebben - maar jullie kunnen die verschillen gebruiken om elkaars leven te verrijken.

Moderende invloeden

Dus nog even over die verschillen. Leeuw is de leider, de doorzetter, de vrouw die altijd een extraverte kant lijkt te hebben, ook al verklaart ze introvert te zijn. De gelukkige Leeuw verwacht de leiding te hebben, en energie is een constante metgezel.

Een Maagd-man daarentegen is de perfectionist die zich vaak concentreert op gezondheid, netheid, routine en stabiliteit. Hij kan stil of luidruchtig zijn, maar hij zal altijd gedetailleerd zijn en bewijs leveren voor zijn beweringen.

Dus hier heb je een Leeuw-vrouw die graag de leiding heeft en die gaat en krijgt wat ze wil, tegenover een Maagd-man die wil dat zijn leven bepaalde regels volgt - die hij zelf heeft gemaakt. Je hebt ook iemand die zich graag aan routines houdt en iemand die op het laatste moment kan besluiten een compleet andere richting in te slaan.

Dat klinkt op het eerste gezicht niet zo ondersteunend, maar wacht even. Als een Maagd-man en een Leeuw-vrouw kunnen erkennen dat ze deze basisverschillen in hun persoonlijkheden hebben, kunnen ze deze verschillen gebruiken als compatibiliteitssterkten om elkaars leven voller te maken. Maagd kan profiteren van een beetje meer improvisatie, terwijl Leeuw kan profiteren van het leren om meer geduldig volhardend te zijn. Een Leeuw vrouw heeft er geen probleem mee om volhardend te zijn, maar het is vaak een energieke volhardendheid die alleen duurt zolang ze geïnteresseerd is in het resultaat. En terwijl een Maagd man kan zeker hebben een ongestructureerde dag en goof off, zelfs zijn goofing off heeft de neiging om een routine te volgen. Jullie twee kunnen elkaars leven meer afgerond maken, dat is zeker.

(Verbazingwekkend is dat Leeuw het vaste teken is - je weet wel, de stabiele, neus-grill-kwaliteit - terwijl Maagd het veranderlijke teken is, dat bewerkt en verfijnt. Dus jullie kunnen veel beter samenwerken dan anderen misschien denken!)

Houd hierbij je elementen in gedachten. Leeuw is vuur en Maagd is aarde. Aarde kan vuur smoren, en vuur kan alles verschroeien wat aarde probeert te laten groeien. Geen van jullie moet proberen het leven van de ander over te nemen of de ander te dwingen te leven volgens jouw waarden en manier van doen. Wederzijds respect en afstand bewaren (en je mond houden) wanneer je de ander wilt dwingen om dingen op jouw manier te doen is van cruciaal belang.

Gesprek met een liefdes- en relatiepsychiater voor meer inzichten over compatibiliteit.

Als het niet één teken is, dan is het wel een ander....

Maagd komt vlak na leeuw in de dierenriem. Dat betekent dat wanneer een planeet klaar is met een van de huizen van Leeuw te doorkruisen, hij naar dat huis in Maagd gaat. Met andere woorden, wanneer Saturnus, bijvoorbeeld, het eerste huis van Leeuw verlaat en naar het tweede huis gaat, gaat de planeet eigenlijk het eerste huis van Maagd binnen. En dit is waar voor alle planeten en huizen.

Dat betekent dat als er een bijzonder problematische transit is, zoals Saturnus of Mars (die niet altijd slecht zijn, maar gewoon heel duidelijk zijn zolang ze er zijn, wat moeilijk kan zijn), je partnerschap lange tijd met vergelijkbare effecten te maken zal hebben. Dit kan goed en slecht zijn.

Aan de ene kant krijg je die invloeden uit de weg in je relatie. Saturnus in het eerste huis kan bijvoorbeeld invloed hebben op je identiteit, dus toen Saturnus een aantal jaren geleden in Leeuw stond en daarna naar Maagd verhuisde, kon een Leeuw-Virgopartnerschap gedurende een goede vijf tot zes jaar identiteitscrises hebben gehad. Maar toen Saturnus eenmaal verder bewoog, waren deze problemen voor beide partners verleden tijd.

Deze onmiddellijke invloed laat Maagd ook profiteren van de wijsheid van Leeuw over de transit, iets waar Leeuw-vrouwen graag over zouden praten. De transit zou uiteindelijk minder stressvol kunnen zijn voor Maagd-mannen.

Maar aan de andere kant zouden deze nieuwe kwesties voor Maagd de pogingen van Leeuw om verder te gaan kunnen belemmeren als de transit echt verraderlijk blijkt te zijn voor Maagd. Dus Maagd, je moet voorzichtig zijn met hoeveel geklaag je doet of hoeveel advies je vraagt. Leeuw zal altijd bereid zijn om te helpen, maar ze moet ook omgaan met haar nieuwe transits. En leeuw, besef alsjeblieft dat Maagd niet het voordeel van ervaring heeft dat jij hebt - wuif alle klachten of vragen niet weg.

Partners in zaken, vriendschap en liefde

Het maakt niet uit wat voor soort relatie het is, het zal alleen zo goed zijn als je het zelf maakt. Dit kan een geweldige, geweldige koppeling zijn, maar er is er is niets magisch aan - al het goede komt van jullie twee die leren hoe jullie leven en houding op elkaar af te stemmen. Dat is heel goed te doen, trouwens. Echt, jullie hebben allebei uitstekende kansen als jullie het wat rustiger aan doen en onthouden dat er veel meer in de ander schuilt onder dat oppervlakkige uiterlijk.

Zakelijke partners zouden het goed doen. De energie van de Leeuw kan de zaken op een gestage manier vooruit helpen - nogmaals, ze is zeer volhardend als ze een doel nastreeft - terwijl Maagd de detailgerichte persoon is die problemen kan opmerken en oplossen. Leeuw moet oppassen voor de neiging om te veel een leider te zijn, want Leeuw kan een beetje, nou ja, tiranniek worden. En Maagd, zorg ervoor dat die details die je aan het verfijnen bent je niet opslokken. Probeer de samenwerking zo gelijk mogelijk te houden wat betreft verantwoordelijkheid en krediet.

Vrienden zouden het prima kunnen vinden. Nogmaals, leeuw moet niet altijd de leiding nemen, en Maagd kan het wat rustiger aan doen met betrekking tot wat leeuw eet (ja, Maagd, we weten dat je een gezondheidsfreak bent). Zorg voor een goede balans tussen jullie activiteiten, zodat jullie allebei dingen kunnen doen die jullie leuk vinden.

Wat de liefde betreft: dit kan een heel warme en zorgzame relatie zijn. Het is eigenlijk heel lief! Jullie zijn allebei loyaal en toegewijd aan elkaar. Een Lo vrouw's zelfvertrouwen kan ondersteunen Virgo's af en toe behoefte aan geruststelling, en vice versa; een Maagd man's praktische aard kan leeuw helpen om haar af en toe vluchten van fantasie niet te veel uit de hand te lopen. Dit is een gezonde, gevarieerde relatie die heel

Zoals gebruikelijk spelen ascendanten en andere natale factoren een rol. Jullie zouden er allebei baat bij hebben om jullie volledige horoscoop te laten maken door middel van een persoonlijke astrologielezing. De astrologielezer kan je helpen om andere invloeden te ontdekken die het leven gemakkelijker of interessanter kunnen maken.

Dus hé, zelfs als geen van jullie beiden in het begin kan ontdekken wat jullie in hemelsnaam tot elkaar aantrekt, geef het de tijd. Jullie hebben een aantal geweldige kwaliteiten gemeen en als jullie dat evenwicht kunnen bewaren, kan jullie relatie gewoon slagen. prima.