Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Leeuw man vissen vrouw verenigbaarheid

Hij is vuur en zij is water. Het mengen van deze twee elementen kan twee kanten op gaan. De juiste hoeveelheid water toegevoegd aan vuur kan een relatie tussen een Leeuw-man en een Vissen-vrouw naar een serieus broeierig niveau tillen, maar te veel water zal de vlam doven en niets dan zompige as achterlaten.

Leeuw-mannen en Vissen-vrouwen delen hetzelfde gevoel voor loyaliteit en idealisme. Ze zijn ook van nature creatievelingen en hun verbeeldingskracht kan hun relatie naar een niveau tillen waar anderen alleen maar van dromen. Maar, ze delen eigenschappen die hen aan tegenovergestelde kanten van het spectrum plaatsen. Dit kan hun compatibiliteit beïnvloeden, maar in het beste geval zijn deze verschillen complementair en gunstig als ze leren de juiste balans te vinden.

De dominante beschermer

Je zult zelden een Leeuw ontmoeten die niet zelfverzekerd en onbevreesd is. Sterker nog, dit is waarschijnlijk het eerste wat mensen aan hem opmerken, naast zijn charisma. Hij straalt kracht uit, maar hij heeft ook een heel zachtaardige en gevoelige kant als het gaat om mensen om wie hij geeft. Zijn gevoelens kunnen zo gemakkelijk gekwetst worden, vooral door degenen die het dichtst bij hem staan.

Als je met leeuw bent, vergeet dan niet dat hij zich geliefd en gewaardeerd moet voelen. Dit wordt wel eens over het hoofd gezien, vooral door zijn rol als leider en beschermer. Hij is altijd blij om zijn tijd, energie of zelfs geld te geven aan degenen in zijn innerlijke kring, maar hij verwacht wederkerigheid. Als een Leeuw zich verwaarloosd voelt, is dat soms moeilijk te zien vanwege zijn van nature vrolijke persoonlijkheid.

Eén van de grootste uitdagingen bij een Leeuw is het temmen van zijn ego. Je zult merken dat hij er niet van houdt dat men hem zegt wat hij moet doen, en als hij kritiek krijgt, kan hij agressief en confronterend worden. Hij heeft ook de neiging veeleisend en overheersend te zijn. Dit is een verlengstuk van zijn instinctmatige dominantie, maar de juiste persoon zal weten hoe hij de leeuw kan temmen.

De vredelievende introvert

Als het op confrontatie aankomt, is Vissen precies het tegenovergestelde van Leeuw. Als een Vissen-vrouw zich ergens aan stoort, kan het lang duren voordat ze haar mond open doet. Ze zal zwijgen om conflicten te vermijden. Als je met een Vissen vrouw bent, helpt het om op haar non-verbale signalen te letten. Als je denkt dat ze zich ergens druk over maakt, dan heb je waarschijnlijk gelijk.

Vissen is ook een dromer met een aura van mysterie dat haar zo aantrekkelijk maakt. Ze voelt zich aangetrokken tot de kunsten en tot creatievelingen net als zij, en ze stelt zich een leven voor dat kleurrijk is en vol verwondering. En alleen omdat ze rustig leeft, moet je niet denken dat ze niet verlangt naar reizen en avontuur. Ze is het gelukkigst in situaties en op plaatsen die haar verbeelding en artistieke energie kunnen voeden.

Een deel van haar mysterie is haar vermogen om haar psychische kant aan te spreken. Als ze dingen over mensen aanvoelt en situaties, en meestal heeft ze gelijk. Ze pikt onuitgesproken gevoelens op en is een van de meest empathische tekens van de dierenriem. Haar stemmingen worden soms beïnvloed als ze de gevoelens van anderen in zich opneemt, dus ze is het best in de buurt van mensen die positieve energie brengen.

Vraag een persoonlijke astrologische lezing over Keen voor meer inzichten.

Op kantoor en als vrienden

Op het werk is Leeuw het vaakst de leider en is hij degene die kalm blijft als er problemen ontstaan. Hij is het gelukkigst als hij waardering krijgt voor een goed uitgevoerde taak of voor zijn bijdrage aan het bedrijf. Over het algemeen vindt iedereen op kantoor hem aardig, behalve degenen die zijn competitieve instelling en zijn behoefte om altijd als winnaar uit de bus te komen, niet op prijs stellen.

Dit stoort Vissen niet en zij voelt zich aangetrokken tot zijn krachtige energie. Als ze samen aan een project werken, zal ze zijn voorbeeld volgen en hem voeden met creatieve ideeën. Op kantoor is er nauwelijks gevaar voor botsende ego's tussen Vissen-vrouwen en Leeuw-mannen. Meng haar verbeeldingskracht met zijn gedrevenheid en ze vormen een winnend team.

Als vriendin is een Vissen-vrouw misschien wel de eerste persoon die je belt als je iemand nodig hebt om naar je te luisteren of je gevoelens te bevestigen. Ze is een geweldige luisteraar, maar in bepaalde situaties moet ze voorzichtig zijn om het daarbij te laten. Ze is een meelevende gever en een redder, en mensen maken daar misbruik van soms. Met leeuw aan haar zijde heeft Vissen een loyale beschermer die ervoor zal zorgen dat ze nooit voor verrassingen komt te staan wanneer ze anderen probeert te helpen.

Avontuur, in de wereldse zin van het woord, zal altijd een constante zijn in een vriendschap tussen Leeuw en Vissen. Hij zal het initiatief nemen voor de plannen, en zij vindt het meestal niet erg als hij in het middelpunt van de belangstelling staat. Ze rekent erop dat haar Leeuw-man de nieuwste plekken kent om te dineren en te spelen en zal hem als eerste bellen als ze een zonnestraal nodig heeft.

Taking it Further

Als er meer aan de hand is in die vriendschap, zal de Vissen dat meestal als eerste voelen, gezien haar paranormale gaven. Ze zal misschien niet meteen op die gevoelens reageren en wachten tot leeuw het voortouw neemt. En als hij dat doet, kan ze verwachten overladen te worden met geschenken en genegenheid. Hij zal haar op een voetstuk plaatsen en zij zal alles geven. Ze zullen het heerlijk vinden om verliefd te zijn en hun loyaliteit jegens elkaar zal vertienvoudigen.

In de slaapkamer kun je rekenen op onmetelijke vonken tussen deze twee. Ja, hij is echt wild en machtig als een leeuw! Tot groot genoegen van de Vissenvrouw, zal haar Leeuw-minnaar er altijd naar streven om te behagen. En, met haar verbeelding om zijn seksuele dapperheid bij te houden, zal hij net zo tevreden zijn. Beiden zullen ook genieten van momenten van plagen en speelsheid. Voor Vissen, kan de opwinding in de spanning en de en een Leeuw-man zal graag sensuele avances maken.

Als Leeuw en Vissen samen een leven willen, dan hebben ze al wat nodig is. Ja, er zullen conflicten zijn, gezien hun tegengestelde persoonlijkheden. Maar hun sterke loyaliteit kan hen helpen om elk obstakel te overwinnen. Als zij hem de vrijheid kan geven om te leiden en te genieten van de schijnwerpers, en als zijn dominantie haar niet tot nadelige onderdanigheid brengt, kan hun toekomst gevuld zijn met eindeloze mogelijkheden. Voeg daar wederzijds respect en begrip aan toe en er is een reële kans dat het gaat lukken.

Om meer te weten te komen over Leeuw-mannen en Vissen-vrouwen als het op leven en liefde aankomt, maak je contact met een paranormaal adviseur op Keen. Zij hebben eerlijke antwoorden op de belangrijkste vragen in het leven, en ze houden alles professioneel, eerlijk, en vertrouwelijk.