Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Leeuw man ram vrouw verenigbaarheid

Wanneer vuur en vuur elkaar ontmoeten, krijg je alleen maar hetere vlammen en dit is niet minder waar wanneer Leeuw-mannen en Ram-vrouwen samenkomen, in welke hoedanigheid dan ook. Beide tekens delen een rauwe en energieke vitaliteit die alles wat ze doen doordringt, waardoor ze een prachtig op elkaar afgestemd, zeer compatibel paar vormen. Zonder een partner met weinig energie die hen kan afremmen, zal het leven een stormloop van avontuur blijven voor dit duo, totdat ze een wegversperring tegenkomen. De beste hoogtepunten gaan vaak gepaard met de meest brute dieptepunten, en deze twee tekens kunnen bijzonder agressief worden als de druk op de ketel komt (Leeuw-mannen opgelet, een stel horens duwen werkt NIET). Over het algemeen kunnen deze twee tekens goed functioneren als een krachtpatser en samen hun grootste ambities waarmaken, terwijl ze worden bewonderd en benijd door de mensen om hen heen.

Basiscompatibiliteit

Rame vrouwen zijn net zo moedig en ambitieus als Leeuw-mannen, maar om een heel andere reden. Leeuw-mannen doen er alles aan om bewonderd te worden; hun onverzadigbare ego is een eindeloze zoektocht om bekeken en behaagd te worden. Als zodanig, leeuw mannen niet schelen over het nemen van kortere wegen, zolang het eindresultaat is hetzelfde: hen op een voetstuk. Voor Ram vrouwen gaat het om persoonlijk succes en trots zijn op je harde werk. Ze geven niet om de mening van anderen, zolang ze maar niet teleurgesteld zijn in zichzelf. Deze vrouwen van de ram werken hard en spelen harder. Hoewel ze van gezelligheid houdt, geniet ze ook van wat tijd alleen. Hetzelfde kan niet worden gezegd van de Leeuw die geneigd is tot luiheid wanneer hij de kans krijgt; hij gedijt Alleen in sociale situaties.

Ram en Leeuw lijken zo op elkaar, maar een belangrijk verschil is dat Ram-vrouwen een harde grens trekken tussen werk en plezier, terwijl Leeuw geen reden ziet waarom werk niet ook leuk zou kunnen zijn. Tijdens het werk geeft ze haar volledige aandacht en inspanning, maar als het tijd is voor plezier maakt ze een scherpe omslag naar regelrecht hedonisme, wat voor sommigen zowel schokkend als intrigerend kan zijn. Beide vuurtekens in dit koppel zijn agressieve doorzetters die niet passief zullen wachten tot de dingen die ze verlangen hun kant op komen drijven. Ram en Leeuw zijn sterke, dominante tekens dus kopstoten zijn niet ongewoon, en geen van beide partijen is altijd de overwinnaar. Hun gedeelde koppigheid kan het aanpakken van zelfs de kleinste problemen een berg moeite kosten en breuken veroorzaken in vriendschappen en intieme relaties. Ram vrouwen hebben geen liefde voor leeuw's drama en ze zal niet aarzelen om op zijn ego te trappen, vooral als ze boos is. Leeuw-mannen hebben er moeite mee dat ze niet mogen domineren en hun aangeboren competitiedrang maakt het ondraaglijk om een succesvollere partner te hebben - een zeer waarschijnlijke situatie met een Ram-vrouw.

Lees meer met een online astrologielezing!

Liefde en relaties

Vriendschap gaat beide tekens gemakkelijk af, waarbij Leeuw-mannen een duidelijk voordeel hebben. Het zal je niet verbazen dat leeuwen een voorkeur hebben voor vrienden die hun mening over zichzelf kracht bijzetten en hun toch al overactieve ego versterken. Ramvrouwen daarentegen sluiten graag vriendschap met opwindende en unieke individuen, mits ze geen opdringerige persoonlijkheden hebben. Voor intieme relaties en dating, kunt u verwachten dat de Ram vrouw de leiding zal nemen. Open en eerlijk zijn is belangrijk voor haar, vooral als het om de liefde gaat. Leeuw mannen zullen, zonder twijfel, trots haar vooruitstrevendheid opvatten als een teken van zijn hoge begeerlijkheidsstatus, dus het is in wezen een win-win situatie. De echte bedreiging voor deze krachtige match komt alleen met meningsverschillen. De ram en de leeuw deinzen niet terug en het wordt een uitputtingsslag die een Ram-vrouw haar partner later misschien niet zal vergeven. In tegenstelling tot haar Leeuw-partner is haar humeur kort en een wrok zou de relatie wel eens kunnen overleven.

Een Leeuw-man zal ervoor moeten zorgen dat hij meer dan genoeg vrienden heeft om zijn verlangens om aanbeden te worden te kunnen bevredigen, want een Ram-vrouw heeft hier simpelweg geen interesse in. Ram-vrouwen zijn vrij individualistisch en zullen zeker geen bewondering hebben voor de luiheid en afhankelijkheid van bewondering die Leeuw-mannen tentoonspreiden. Leeuw en Ram kunnen beide neigen naar bezitterigheid, waarbij Leeuw jaloezie aan de lijst toevoegt. Terwijl een vrouw van de ram blind is voor haar eigen uitgaande bezitterigheid, komt ze snel in opstand op het moment dat zij degene is die wordt bewaakt en gecontroleerd. Jaloezie kan de drijvende kracht zijn achter veel van de meer negatieve gedragingen van de Leeuw en kan problematische breuken in de relatie veroorzaken. Vertrouwen en loyaliteit zijn belangrijke waarden voor beide partijen en alles zou goed moeten komen als ze niet afglijden naar koppige doofheid tijdens pogingen tot communicatie.

Het vuurteken brengt alle vormen van gepassioneerde intimiteit naar de tafel, met extra om te sparen. Leeuwachtigen zijn Zeer seksuele wezens en zien seks duidelijk als meer om plezier en bevrediging met emotionele verbinding gewoon een neveneffect. Een gezond seksleven is bijna verplicht voor elke relatie met een Leeuw man om te slagen. De Ram-vrouw geeft de voorkeur aan passionele ontmoetingen met een emotioneel aspect als ze echt geïnteresseerd is in een langdurige relatie. Ze zal open en eerlijk zijn als ze gewoon uit is op een wellustig avontuurtje en in dat geval spiegelt ze de benadering van intimiteit van de leeuw. Beide tekens zijn zeer primitief van aard en seksloze relaties zullen zelden of nooit goed uitpakken.

Samenwerken

Behalve een voortdurende strijd om status, zouden Leeuw-mannen en Ram-vrouwen geen problemen moeten hebben om samen te leven op de werkvloer. Ram-vrouwen zijn vastbesloten om hard te werken en alles te verdienen wat ze willen. Luiheid bestaat gewoon niet in hen, ongeacht de situatie. Ze blinken uit als leiders en kunnen zichzelf naar de top stuwen op basis van verdiensten alleen. Leeuw-mannen werken ook hard als dat nodig is, maar zullen niet aarzelen hun charme en connecties te gebruiken om hogerop te komen, omdat het op die manier veel gemakkelijker is. Ze zijn natuurlijke leiders maar willen vaak de baas zijn alleen vanwege het respect dat dat oplevert. Ram en Leeuw zullen niet voor grote onlusten op kantoor zorgen en zullen hun voortdurende concurrentie waarschijnlijk voor zichzelf houden. Meestal kun je wat goedmoedigheid verwachten, maar in het ergste geval kan er sprake zijn van moedwillige sabotage.

Leeuw-mannen en Ram-vrouwen vormen een adrenalineprikkelend een wedstrijd die voor beide partijen een plezierig avontuur is. De ram en de leeuw hebben hun ups en downs, maar ze zijn zeker beste vrienden en soulmates in veel situaties. Ze delen veel van dezelfde waarden en doelen, ook al verschillen ze van mening over hoe ze die het beste kunnen bereiken. Het leven is echt een avontuur met deze combinatie en het vuur zal tot in de eeuwigheid blijven branden als ze eenmaal samen zijn.

Gesprek met een liefdes- en relatiepsychiater voor meer inzichten over wat er gebeurt als een Leeuw-man en een Ram-vrouw samenkomen samen!