Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Leeuw man maagd vrouw verenigbaarheid

Leeuw mannen en Maagd vrouwen vinden een verrassend succesvol evenwicht wanneer hun tekens elkaar ontmoeten. De leeuw die leeft voor aanbidding en de analytische maagd staan zo tegenover elkaar dat het moeilijk kan zijn om je een succesvolle relatie voor te stellen. Het antwoord op de vraag waarom ze goed samen functioneren is niet te verklaren door het simplistische opposites attract fenomeen. De echte reden voor compatibiliteit tussen Leeuw-mannen en Maagd-vrouwen is dat de opvallende zwakheden van beiden worden verzacht door de sterke punten van de andere partij. In tegenstelling tot de meeste leiderschap gedreven tekens, is de mannelijke Leeuw geen slechte jongen in hart en nieren. Hij is zorgzaam, vriendelijk en gul, wat past bij de waardering van de vrouwelijke Maagd voor al het goede. De eigenschappen van deze twee tekens zijn zo diep geworteld dat geen van beide partijen mag verwachten dat hun partner in de loop van de tijd zal veranderen. Als je leert hoe je met je altijd wilde leeuw of gracieuze maagd kunt functioneren, kun je al een heel eind op weg zijn om de vrede te bewaren.

Basiscompatibiliteit

De rauwe kracht van de mannelijke Leeuw is in zichzelf heerlijk in balans door zijn hang naar goedheid. Met een Maagd-partner die zichzelf vaak bestookt met haar eigen kritiek, kan zijn overweldigende warmte heel wat goeds doen. Haar natuurlijke verlegenheid en onzekerheid worden tegengegaan door de dappere, en opschepperige leeuw. Hoewel zijn sterkere kwaliteiten niet op haar zullen overslaan, is het gemakkelijk troost te vinden in de man die haar zal afschermen van degenen die het op haar zwakheden gemunt hebben. Op zijn beurt, zal de directe en brutaal eerlijke Maagd geen ego strelen als het onverdiend is. Zijn natuurlijke trots kan moeilijk te verkopen zijn totdat zij vindt dat hij het echt verdient. Leeuw-mannen zijn creatief en vastberaden als het op erkenning aankomt, dus hij zal het niet zonder slag of stoot opgeven.

Met drastisch verschillende persoonlijkheden en tegengestelde voorkeuren en antipathieën, is deze combinatie misschien niet de beste optie als je verwacht dat je partner 24/7 aan je zijde staat. Vrienden, hobby's en zelfs algemene interesses zullen waarschijnlijk niet hetzelfde zijn, dus een onafhankelijke inslag is het beste. Omwille van de vrede, zullen de verwachtingen moeten worden afgezwakt, en een Maagd zal zich moeten afvragen of ze een Leeuw kan liefhebben en tolereren. De zorgeloze en luie benadering van het leven van een mannelijke Leeuw kan moeilijk te begrijpen zijn voor de hardwerkende en methodische Maagd-vrouw en vice versa. Het is duidelijk dat het communiceren van grenzen tussen partners ervoor kan zorgen dat ruzies zeldzaam blijven.

Liefde en relaties

In de liefde is waar Leeuw-mannen echt schitteren. Ze hebben de neiging om te charmeren en te verleiden met weinig inspanning, gewoon door zichzelf te zijn. Een Leeuw-man is altijd vrolijk, hartstochtelijk en grappig en hij overlaadt zijn partner of date graag met geschenken. Het is helemaal niet verwonderlijk dat de zorgelijke Maagd zich graag in zijn armen laat verliezen. Omarmd door haar enthousiaste en liefdevolle leeuw, is het gemakkelijk om alle problemen die ze misschien heeft gehad te vergeten. Maagd vindt de gevoelige kant die ze nodig heeft in haar partner en hij bewaakt haar kwetsbaarheden waar ze zich voor schaamt, wat hem vertederend voor haar maakt. In het begin lijkt ze afstandelijk, maar als ze eenmaal in een liefdevolle relatie zit, is ze onbaatzuchtig met haar tijd en aandacht.

Natuurlijk zijn relaties niet altijd rozengeur en maneschijn, en verschillen in reactiestijlen veroorzaken hun deel van de breuk. Op de eerste plaats komt de bezitterigheid van de Leeuw-man. Jaloezie en bezitterigheid over wat hij als het zijne beschouwt, komt vaak voor. Gelukkig zal een Maagd hem aanspreken op dit probleem als het te veel wordt. Wanneer problemen zich voordoen, pakken Leeuw-mannen ze aan zoals ze het leven aanpakken - met een mix van kracht, flair, en luidruchtigheid. De rustige en praktische Maagd-vrouw geeft gewoon niet de reactie die hij verwacht van zijn angst-opwekkende vertoon. Ze zal hem wijzen op zijn gebreken, haar intelligentie als wapen gebruiken, en hem op een andere manier in de verdediging drukken. Helaas kan haar kritische en analytische eerlijkheid een doodsteek zijn, want de leeuw kan geen kritiek verdragen. De vrouw met de maagd tolereert geen egoïst, en haar oogrollen zullen langzaam overgaan in beledigingen en een breuk als haar Leeuw de subtiele hints niet begrijpt.

In intimiteit is de passie van de Leeuw genoeg om iedereen te overdonderen, maar op een goede manier. Het is een kwestie van trots voor hem om goed te presteren in bed, dus het is onwaarschijnlijk dat hij haar onbevredigd achterlaat. Hij is avontuurlijk en wellustig, hecht veel belang aan goede seks en doet zeker zijn deel om aan die verwachting te voldoen. De Maagd is trouw aan haar sterrenbeeld, verlegen maar open voor de honger van haar minnaar. De maagd is zeer sensueel van aard, en dat gaat goed samen met de uitstorting van passie die ze zal ontvangen. In het algemeen gaat het om eigenwaarde; ze geniet ervan begeerd te worden en zal meer en meer experimenteren naarmate haar zelfvertrouwen toeneemt.

Geef een online astrologische lezing op Keen voor meer inzichten!

Samenwerken

De loyale Leeuw is een geboren leider, maar zijn oprechte medeleven met anderen zorgt ervoor dat hij geen tiran zal zijn als hij een leidinggevende positie bekleedt. Als collega kan hij wrevel opwekken door voortdurend te willen schitteren, soms ten koste van anderen. Jammer genoeg is een Leeuw zonder een schare bewonderaars helemaal geen Leeuw. Over het algemeen hoeft u alleen maar op te passen voor zijn potentiële luiheid, want hij is echt aardig in hart en nieren. Integendeel, een Maagd in een machtspositie kan voor velen een nachtmerrie zijn. Ze is streng met routine en extreem kritisch op zichzelf en degenen die geen hoge prestaties kunnen volhouden. Aan de positieve kant is ze een aanwinst voor elk team en altijd een harde werker die niet veel fouten zal maken.

Maagd vrouwen met Leeuw mannen zijn een interessante en unieke match die waarschijnlijk absoluut zal verrukken of eindeloos zal frustreren. Alle kaarten moeten op tafel liggen om dit te laten werken vanwege hun standvastige tegenpolen. Op hun best is deze combinatie liefdevol, vervullend met een passie die geen grenzen kent. De koninklijke koning helpt zijn jonkvrouw het zelfvertrouwen te krijgen dat ze nodig heeft met hem aan haar zijde. Zij, op haar beurt, houdt zijn uitpuilende ego in toom en iedereen is gelukkig. Genieten van de goede tijden is gemakkelijk. Het is het overleven van de bittere momenten die een uitdaging blijken te zijn voor Leeuw-mannen en Maagd-vrouwen.

Gesprek met een relatie-psychiater om meer te weten te komen over deze koppeling!