Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Leeuw man boogschutter vrouw verenigbaarheid

De Leeuw-man en de Boogschutter-vrouw passen bij elkaar als twee druppels water. Hoewel ze niet het ultieme karmische partnerschap vormen, lijkt dit vurige paar op zoveel manieren op elkaar dat hun relaties bijna altijd positief zijn. Zowel Boogschutter als Leeuw delen de rauwe energie die de vuurtekens bieden, en zorgen ervoor dat niemand de opwindende reis door het leven vertraagt. Mensen met het vuur-element hebben een overweldigende liefde voor het leven, lachen en plezier - en deze twee tekens zijn geen uitzonderingen. Natuurlijk, wat licht maakt kan ook branden en een dubbele dosis van een element dat bekend staat om zijn koppigheid kan absolute chaos veroorzaken. Als Leeuw of Boogschutter moet je niet alleen begrijpen waar jullie paden samenkomen, maar ook waar ze uiteenlopen om een succesvolle relatie te hebben.

Basiscompatibiliteit

Een mannelijke Leeuw is een koning, misschien niet voor anderen, maar zeker voor zichzelf. Hoewel Boogschuttervrouwen zichzelf niet zo hoog achten, hebben ze er geen moeite mee om op de achtergrond te blijven bij iemand die eist te leiden. Ze geniet van haar vrijheid en heeft een absolute hekel aan plakkerige of afhankelijke mensen. Gelukkig is de behoeftigheid van een Leeuw man alleen voor adoratie en respect, dat is niet een deal breaker. Beide tekens hebben de neiging extreem vrijgevig te zijn zonder bijbedoelingen van positie of winst (hoewel een Leeuw het niet zou afslaan!). Op sociaal gebied hebben ze een explosief uitgaand karakter en delen ze genoeg optimisme met elkaar dat je zou denken dat de wereld perfect is. Er is zelden een saai moment tussen de twee, en wanneer De Boogschutter zal snel verandering eisen. Er is nooit een tekort aan passie, seks en ontspanning, en dat is te verwachten bij deze combinatie.

De compatibiliteit tussen een Leeuw-man en een Boogschutter-vrouw is weliswaar hoog, maar twee van hetzelfde is niet altijd het beste. Een compromis proberen te sluiten met twee koppige partijen is bijna onmogelijk. Leeuw-mannen zijn echt moedig en doen zichzelf vaak voor als onfeilbaar, iedereen negerend die anders zou beweren. Boogschutter vrouwen, aan de andere kant, zijn brutaal eerlijk en zullen het ego van een Leeuw niet onverdiend opbouwen. Omdat het ego van een Leeuw allesbepalend is, kan hij zich behoorlijk gekwetst voelen als degenen om wie hij geeft kritiek op hem hebben. Naast zijn harde buitenkant heeft hij een zeer zachte en emotionele kant die over het hoofd kan worden gezien door een Boogschutter die het gewoon als aanhankelijk beschouwt. Dit koppel zou er goed aan doen om hun behoeften en verwachtingen in detail te bespreken, zodat er geen verrassingen zijn.

Geef een persoonlijke astrologische lezing op Keen om meer te weten te komen!

Liefde en relaties

Met twee extreem gevende mensen bloeien romances en vriendschappen met gemak. Als een Leeuw man, kun je je partner het beste van dienst zijn door haar de ruimte te geven wanneer zij daar behoefte aan heeft. Boogschutter vrouwen zijn de verkennende zwervers van de dierenriem, en hun eerste echte liefde is de wereld, terwijl het mensen zijn om ze te bewonderen voor een Leeuw. Als een zeer fysieke en sensuele leeuw, is het fysiek tonen van je affecties gewoon hoe je communiceren. Boogschutter kan gemakkelijk overweldigd raken en weigeren als je te sterk overkomt, dus houd dat in gedachten. Boogschutter en Leeuw hechten veel waarde aan loyaliteit, respect en eerlijkheid, dus verwacht weinig of geen psychologische spelletjes. De keerzijde is dat sommige Boogschuttervrouwen nogal ongeduldig zijn en liever een nieuwe relatie aangaan dan veel tijd te besteden aan het repareren van wat kapot is.

Jaloezie en bezitterig gedrag komen vaak voor in relaties met een mannelijke Leeuw. Hun aangeboren gevoelens van recht en eigendom hebben soms ook betrekking op hun partners of vrienden, wat leidt tot verhitte ruzies en mogelijke breuken. Gelukkig komt bedrog tussen de twee minder vaak voor, en zal een Boogschutter openhartig zijn over haar gevoelens ten aanzien van haar partner die zijn onzekerheden inbreuk laat maken op haar vrijheid. Beide tekens zijn seksueel expressief en hebben behoefte aan een bevredigend seksleven vrij van eentonigheid om echt gelukkig te zijn. Een vrouw van het sterrenbeeld Boogschutter eist opwinding, en het is te veel een kwestie van trots voor haar Leeuw-partner om niet te voldoen. Passie en romantiek zijn er in overvloed tussen hen en vele jaren later branden de vuren nog net zo heet als op de dag dat ze elkaar ontmoetten.

Samenwerken

Zolang een Leeuw zich naar behoren erkend voelt voor zijn inspanningen, laat hij niets aan zijn greep ontsnappen. Zijn natuurlijke honger naar leiderschap en ambitieuze drijfveren kunnen hem naar managementposities leiden, maar vrees niet, want hij is een gracieuze en vriendelijke leider. Hoewel hij zeker de Op zijn slechtst kan hij egocentrisch en egoïstisch zijn, maar meestal is hij behulpzaam en hardwerkend. Als hij echter alle hoop op waardering en erkenning verliest, kan de leeuw afglijden naar routinematige luiheid bij gebrek aan een doel. Leeuw-mannen floreren meestal in een positie die met mensen te maken heeft en waar ze hun charme op een natuurlijke manier kunnen uitspelen.

Boogschutter-vrouwen zijn geboren om te slagen, en ze zullen elke positie aannemen en uitblinken om dat succes te bereiken. Als werknemers zullen ze nooit zeggen dat het niet kan, zelfs als ze er uiteindelijk niet in slagen om te presteren. Hun onverzettelijk optimisme en enthousiasme helpen hen bijna alles te bereiken wat ze maar willen en maken hen gewaardeerd in de verkoopbranche. Ze geven niet snel op, ze zijn niet lui, en ze weigeren iets buiten bereik te beschouwen. Kortom, de Boogschutter is idealistischer dan welk ander teken ook, en dat is te zien aan de manier waarop ze hun leven leiden.

Wanneer Leeuw-mannen en Boogschutter-vrouwen samenkomen, is alles erop gericht dat ze succesvol zullen zijn. Er zijn weinig twistpunten en beiden zijn meer dan gelukkig als ze een leven lang plezier maken en nieuwe mensen ontmoeten. Boogschuttervrouwen zijn ideaal om het ego van een Leeuw in bedwang te houden, en hij geniet van een zorgeloze partner die niet de les leest, zeurt of perfectie eist. Of het nu beste vrienden of echte zielsverwanten zijn, ze zijn moeilijk te scheiden in zowel goede als slechte tijden. Voor deze boogschutter is het vangen van een Leeuw de meest succesvolle jacht van haar leven. Deze twee vuurtekens branden zo heet dat er een wonder voor nodig is om ze te doven.

Spreek met een relatiepsychiater voor extra inzichten over het paar van een Leeuw-man en Boogschutter vrouw!