Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Wat betekent het om een kreeft te zijn?

Krabben van de dierenriem zijn de poster kinderen van alles wat emotioneel is. Terwijl veel tekens door hun hoofd worden geregeerd, wordt de krab zeker door zijn hart geregeerd. Kreeften zijn niet alleen afgestemd op hun eigen emoties; zij bezitten ook het hoogste niveau van empathie en emotionele verbindingen met andere mensen. Deze relatief unieke eigenschap smeedt een gevoelig en aanhankelijk individu dat een groot mededogen en respect heeft voor de mensen in hun leven. Als Kreeft-man of -vrouw voel je je een weg door het leven zoals niemand anders dat kan. Emoties leiden u rond als de stroom van een rivier, en het kan gemakkelijk zijn om af te glijden naar humeurigheid en depressie wanneer tragedie of verraad zijn lelijke kop laat zien. U bent zich duidelijk bewust van uw zwakheden en bent dus voorzichtig met wie u in uw nabijheid toelaat. Dat is iets van de Kreeften. Het feit dat u weinig goede vrienden en geliefden hebt, wordt gesymboliseerd door uw harde, beschermende omhulsel dat een zacht en kwetsbaar lichaam bewaakt. Uw loyaliteit en ware toewijding aan hen die de wereld voor u betekenen kent geen gelijke, en het wordt nooit minder of faalt. U bent het kloppende hart van de wereld in menselijke vorm; dat is wat het betekent om Kreeft te zijn.

Mythologie en feiten over de Intuïtieve en Instinctieve Kreeft

De geboortewaaier van de Kreeft valt tussen de data 21 juni en 22 juli. Als u het geluk hebt om in die periode geboren te zijn, dan behoort u tot een lange rij van inspirerende en fantasierijke individuen wier vasthoudendheid niet toestaat dat ze hun dromen uit hun klauwen laten glippen. Julius Caesar, Robin Williams, Prinses Diana, en Helen Keller zijn slechts een handvol van opmerkelijk beroemde mannelijke en vrouwelijke Kreeften. Het is niet moeilijk om enkele van de meest voorkomende eigenschappen van Kreeften in deze mensen te herkennen. Velen beschouwen de gevoeligheid en emotionele intuïtie die Kreeften bezitten als een zwakte, maar dit kan niet meer onjuist zijn. De Kreeft is ondersteunend en overtuigend en krijgt met deze eigenschappen meer voor elkaar dan andere tekens met brute kracht en koppigheid.

De Griekse mythe over het debuut van de Kreeft in de dierenriem is vrij kort en meestal teleurstellend voor degenen die er voor het eerst van horen. Het begint met Zeus, de beruchte ontrouwe heerser van de Griekse goden, die zijn vrouw Hera bedriegt en uit die verbintenis een zoon baart, de beroemde Hercules of Herakles. Hera werd natuurlijk woedend over het bestaan van Hercules en stuurde een reusachtige krab om Hercules te doden terwijl hij bezig was met het bestrijden van een monsterlijke hydra. De krab viel plichtsgetrouw aan op haar bevel, maar faalde uiteindelijk en werd met relatief gemak door Hercules verpletterd. In ruil voor de moedige en toegewijde poging van de krab, plaatste Hera hem tussen de sterren en werd hij bekend als Kreeft. Het gemak waarmee de krab werd verpletterd wijst op een kwetsbaarheid van Kreeften, maar overschaduwt hun toewijding niet. Het laat perfect zien tot hoever je zult gaan om je geliefden te verdedigen, en dat is je leven riskeren, want Kreeft is een zeer beschermend teken.

Geef een online astrologie lezing voor aanvullende inzichten.

kreeft-eigenschappen en -gedrag

Nevens alle heersende emoties, hebben Kreeften-mannen en -vrouwen de neiging om vooral te verlangen naar veiligheid, stabiliteit en comfort voor zichzelf en degenen om wie ze geven. Terwijl veel andere dierenriemtekens liever buiten ronddwalen en de natuur verkennen, zijn Kreeften meestal erg blij om thuis te zijn. Zij zijn introvert en wijden zich als ouders graag aan het gezinsleven zonder spijt te hebben van tijd die zij voor andere dingen hebben verloren. Het moeder- of vaderinstinct dat bij de meeste Kreeften aanwezig is, blijkt uit de ondersteunende en zorgzame persoonlijkheid die bijna iedereen die zij ontmoeten, ondergaat. Hoewel het vinden van een egoïstische krab praktisch ongehoord is, zijn Kreeften vaak zo onzelfzuchtig dat zij gemakkelijk gemanipuleerd, gebruikt en misbruikt worden. Het kan moeilijk zijn om een evenwicht te vinden tussen het helpen van mensen in nood en het op je hoede zijn voor mensen die waarschijnlijk niets goeds in de zin hebben.

Naast de meer positieve eigenschappen zoals loyaliteit, doorzettingsvermogen en medeleven, bezitten Kreeftenmannen en -vrouwen ook minder flatteuze eigenschappen. Onzekerheid is een grote eigenschap, die vaak de grootste invloed zal hebben op je leven en op langdurige relaties. Deze onzekerheid zit niet alleen in het nemen van beslissingen, maar wakkert ook jaloers gedrag en onverdiende wantrouwen aan jegens hen die je vertrouwen verdienen. Hoewel krabben in het algemeen optimistisch kunnen zijn, kunnen humeurigheid en negatieve emoties ervoor zorgen dat u vast komt te zitten in een mist van pessimisme die onbedoeld iedereen anderen naar beneden. Op hun slechtst kunnen Kreeften misbruik maken van het effect dat hun emoties op anderen hebben om hen te manipuleren en absolute controle uit te oefenen.

kreeftbegeleiding en -behoeften

kreefts als geheel zullen altijd baat hebben bij het kiezen van een partner die hen accepteert zoals ze zijn. De drang naar troost en om geliefd te zijn kan er soms toe leiden dat je partners kiest die je dwingen om sommige van je emotionele behoeften te onderdrukken. Dit zal niet goed voor je aflopen, en het gebrek aan vervulling zal zich uiteindelijk uiten in humeurigheid waar je naasten last van hebben. Dit wil niet zeggen dat het slecht is om veranderingen aan te brengen, maar ga niet zo ver dat u een masker draagt om uzelf aantrekkelijker te maken. en Steenbokvrouwen zijn uw , maar veel krabben hebben het gevoel dat ze het het beste doen met tekens als Stier. De stier zal je sterken en je onzekerheid verdrijven, heeft een zacht hart dat bij het jouwe past, en een toewijding en liefde voor het huiselijke leven die jij ook koestert.

Hoewel je je gevoelige aard nooit zult verliezen, is het een van de gezondste dingen die je kunt doen om te verminderen hoe gemakkelijk je opgefokt raakt. De frustratie die het met zich meebrengt om op eierschalen rond iemand te moeten lopen, kan breuken in elke relatie veroorzaken en dus zal het jou net zo goed ten goede komen als je partner of vriend. Bedenk dat jij gelukkig bent met de eenvoudige dingen, maar dat veel andere mensen dat niet zijn. Denk niet minder over uw partner omdat hij of zij behoeften heeft die verder gaan dan wat voor u werkt en zorg ervoor dat u hem of haar op de hoogte brengt van uw dankbaarheid voor het respecteren van uw eigen behoeften.

Praat met een liefdes- en relatiepsychiater voor inzichten over uw specifieke situatie.

Voor de Kreeft-geborenen wordt het leven ervaren onder leiding van uw innerlijke emotionele kompas. U bent een felle verdediger, een trouwe metgezel en een tedere, troostende aanwezigheid in één. Je helpt graag anderen in nood en vraagt niets terug voor je inspanningen. Je intuïtie en verbeeldingskracht brengen je nooit op een dwaalspoor en helpen je om de zwaarste stormen te doorstaan. Wat de wereld als zwakheden beschouwt, beschouwt u als sterke punten omdat ze u zowel in het verleden als nu goed van pas zijn gekomen.

Elke Kreeft is uniek en u bent geen uitzondering. Om een persoonlijke blik te werpen op wat de toekomst in petto heeft of om begeleiding te vinden voor uw huidige problemen, kunt u een lezing door een van onze vele getalenteerde helderzienden overwegen adviseurs.