Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Kreeft man kreeft vrouw verenigbaarheid

Wanneer Kreeft-mannen en Kreeft-vrouwen samenkomen, kan alles gelukzalig lijken in het paradijs en, voor het grootste deel, is dat ook zo. Hun loyaliteit, emotionele behoeften en totale toewijding aan het huiselijke leven komen bijna perfect overeen. Problemen steken alleen de kop op als het niet zo goed gaat. De Kreeft is een gevoelig teken, en de stereotiepe humeurigheid van de krab gaat gewoon niet goed samen met tekens die emotioneel gevoelig zijn. In een relatie tussen twee Kreeften moet je zowel de humeurige fasen die zeker zullen verschijnen verwachten als vergeven. Als je denkt dat je niet kunt voorkomen dat je je af en toe nukkig voelt, of als je jezelf vaak de schuld geeft, dan is dit misschien niet het juiste paar voor jou. Het goede nieuws is dat er geen teken op aarde is dat zich zo goed met een Kreeft kan verbinden als een andere Kreeft dat kan. Vertrouw erop dat je in goede handen bent als je klauwen ineen slaat met een van je eigen tekens.

Basis compatibiliteit

De krab is een teken dat emotioneel behoeftig is en het niet goed doet zonder een emotioneel ontvankelijke partner. In dit opzicht is een tweevoudige Kreeft-match ideaal, omdat je erop kunt rekenen dat je vriend of partner een soortgelijke emotionele band en begrip zal delen. Het zijn veiligheid, stabiliteit en liefde die de krab het meest waardeert, en hij of zij zal elke dag van zijn of haar leven naar deze dingen streven. Beide Mannelijke en vrouwelijke Kreeften hebben een hekel aan alleen zijn en zijn een van de weinige dierenriemtekens die zich consequent toeleggen op het zoeken naar een partner tot het volledig is. Kreeft-mannen en Kreeft-vrouwen werken heel hard, want stabiliteit, zowel financieel als voor het gezinsleven, is heel belangrijk voor hen. Kleverigheid is een veel voorkomende eigenschap van Kreeften, maar gelukkig zal dat in deze relatie geen problemen opleveren, omdat het wordt weerspiegeld of gewaardeerd.

Als het op het nemen van beslissingen aankomt, kunnen Kreeftenmannen en -vrouwen moeite hebben om rationele keuzes te maken. Omdat elke keuze die een Kreeft maakt gebaseerd is op zijn of haar emoties op dat moment, is het maken van de slimme keuzes niet altijd zo eenvoudig. Een ander probleem is het aangeboren pessimisme dat vaak gepaard gaat met humeurige buien. Als beide partners op hetzelfde moment mokken, kunnen ze de slechte stemming onbedoeld herhaaldelijk verlengen omdat er niemand is om hen op te vrolijken met wat tijdig optimisme. De meeste krabben zijn huismus, meer gericht op het gezinsleven en de tijd samen dan op avontuurlijke avonden uit en over. Hoewel dit een probleem kan zijn als het wordt gekoppeld aan de wildere tekens, werkt het goed als het wordt gekoppeld aan een collega Kreeft. Over het algemeen is de compatibiliteit tussen een man en een vrouw met Kreeft zeer hoog en met een beetje begrip zullen er geen problemen uit de hand lopen.

Krijg een persoonlijke astrologische lezing op Keen om meer te leren meer.

Liefde en relaties

Krabbenmannen en -vrouwen hebben meestal een grote en diverse vriendenkring. Hoewel de krab geen sociale vlinder is, wint de vastberadenheid om mensen in nood te steunen als geen ander harten. Kreeften zijn eindeloos toegewijd aan hun vrienden, met een loyaliteit die waarschijnlijk nooit zal vervagen of worden herroepen. In ruil daarvoor wordt hetzelfde verwacht en de natuurlijke onzekerheid van de Kreeft zal tot enig aandringen aanzetten om dat te bewijzen. Mannelijke en vrouwelijke Kreeften zijn veel terughoudender in het maken van hechte vrienden en het kunnen er weinig zijn. Hechte vriendschappen worden gezien als het ultieme teken van vertrouwen en toewijding, en een teken dat hij of zij niet langer onzeker is over de loyaliteit die jullie met elkaar delen. Kreeften zijn ongelooflijk vriendelijk tegen iedereen en, helaas, wordt hier soms misbruik van gemaakt om hen te manipuleren. Of je nu een mede-kreeft bent of niet, vriendschap met dit teken zal zeker goed gaan.

Intieme relaties zijn waar het harde, beschermende schild van de krab echt tot zijn recht komt. Zowel de kreeft man als de kreeft vrouw zullen waarschijnlijk zeer terughoudend en voorzichtig beginnen, en pas na verloop van tijd steeds meer vertrouwen en alles van zichzelf geven. In deze gespiegelde relatie, het lange wachten zal geen strijd zijn, want de krab is even geduldig als toegewijd. De emotionele band die nodig is voor bevredigende seks zal er natuurlijk in overvloed zijn omdat ze beiden deze belangrijke behoefte delen. Met een Kreeft partner, zal het verminderen van gevoeligheid een lange weg naar relatiesucces gaan. Momenten van humeurigheid of bitterheid zijn gewoon een kwestie van wanneer, niet of, en u moet uw emoties dienovereenkomstig voorbereiden. Met een ware ijver voor het opvoeden van een compleet gezin en huiselijk leven, moeten intieme relaties met een collega Kreeft niet lichtvaardig worden aangegaan. Zorg ervoor dat u van uzelf houdt voordat u een gespiegelde relatie aangaat.

Samenwerken

Het spreekt voor zich dat twee Kreeften die op dezelfde werkplek werken een zegen is voor alle betrokkenen. De aangeboren bereidheid en het oprechte verlangen om iedereen te steunen is nuttig in elke werkomgeving. Kreeften hebben meestal weinig ambitie, maar werken desondanks heel hard omdat het hun troostende zekerheid brengt. Wanneer zij gedwongen worden alleen te werken, kan de productiviteit wat afnemen, maar het is onwaarschijnlijk dat een Kreeft lui wordt of het risico loopt zijn baan te verliezen. Natuurlijk presteren Kreeften het best in carrières die zijn gebaseerd op het helpen van anderen in nood, vooral kinderen of dieren. Al met al zullen Kreeft-mannen en -vrouwen zich tot het einde toe op hun taak concentreren en drama en confrontaties vermijden. op kantoor. Er zijn geen compatibiliteitsproblemen als je samenwerkt met een andere Kreeft.

De vooruitzichten voor een match tussen twee Kreeften zijn bijzonder goed. Als een van jullie of jullie beiden down is, kan het rimpeleffect het moeilijker maken om uit de sleur te komen, maar met tijd en ervaring zou dit minder een probleem moeten worden. De krab wordt volledig geleid door emoties, dus het voordeel van emotionele compatibiliteit in uw relatie kan niet worden overschat. Voor het grootste deel kunt u een kalme, liefdevolle vriend of partner verwachten die door dik en dun aan uw zijde staat. Alle uitdagingen die zich voordoen, zult u niet alleen aangaan en loyaliteit is gegarandeerd. Als u een partner zoekt die met u kan opschieten en uw waarden en doelen deelt, dan is dit een match die u niet mag missen.

Spreek met een liefdes- en relatiepsycholoog voor meer informatie over een Kreeft-man en Kreeft-vrouw koppeling.