Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Groen van jaloezie: omgaan met weegschaaljaloezie

Als je op zoek bent naar liefde, hebben Weegschalen de reputatie de meest charmante en relaxte partners te zijn van alle dierenriemtekens. Maar zoals iedereen weet die al eens met een Weegschaal is uitgeweest, kunnen ze ook erg jaloers en bezitterig zijn. Waar komt deze donkere kant van de Weegschaal vandaan en hoe kan een helderziende je helpen ermee om te gaan?

Het antwoord ligt in het teken dat volgt op Weegschaal in de dierenriem, het teken Schorpioen. Het is bekend dat Schorpioen een jaloers en bezitterig teken is, maar wat minder bekend is, is dat het teken Schorpioen vaak een sterke invloed heeft op Weegschaal. Als een Weegschaal geboren wordt op de cusp waar het teken Weegschaal overgaat in Schorpioen, kunnen er veel Schorpioen trekjes aanwezig zijn in de Weegschaal aard. Maar ook als een Weegschaal ver weg van de cusp wordt geboren, kunnen er andere Schorpioeninvloeden zijn. De planeten Mercurius en Venus staan dicht bij de Zon, en dat betekent dat ze nooit meer dan twee tekens van een Weegschaal Zon verwijderd zijn - een Weegschaal kan heel goed een of beide van deze planeten in Schorpioen hebben. De Maan is een ander hemellichaam dat invloed kan hebben op de geboortehoroscoop van de Weegschaal. De Maan beweegt zeer snel door de tekens elke maand en kan in Schorpioen landen bij de geboorte van een Weegschaal. Dit kan een zeer intense emotionele eigenschap toevoegen aan de Weegschaal aard.

Hoe weet u welke van deze natale aspecten het gedrag van uw Weegschaal partner beïnvloedt en intense jaloezie en achterdocht veroorzaakt? Uw Weegschaal-vragen kunnen worden beantwoord door te praten met een paragnost die ervaring heeft met astrologie. Uw paragnost zal een geboortehoroscoop voor uw partner opstellen en snel nagaan of hij of zij planeten in Schorpioen heeft, of de ascendant of de cusp is beïnvloed, en zal in staat zijn om nauwkeurig de bron van het obsessieve gedrag aan te wijzen. Als je weet wat de oorzaak is van de vlagen van groenogige jaloezie bij je Weegschaal-partner, kan dat je helpen ermee om te gaan als ze zich voordoen.

Redenen voor Weegschaal-jaloezie

  • Als de ascendant in Schorpioen staat, is je Weegschaal-partner nog sexyer en charmanter dan de gemiddelde Weegschaal, maar met de Schorpioen-capaciteiten voor verhulling. Hij zal een deel van zijn ware aard verborgen houden, en je kunt geschokt zijn als hij plotseling uitbarst. Door dit aspect te bestuderen, kan een helderziende je vertellen wat deze stemmingswisselingen teweegbrengt.

  • Mercurius in Schorpioen betekent dat de geest wordt beïnvloed door de diepe passies van de Schorpioen, en je zult niet altijd weten wat je Weegschaal-partner is denken. Met Mercurius in Schorpioen zal er een neiging zijn om geheimzinnig en piekerend te zijn en om bij elke kleine pijn stil te staan alsof het een enorm verraad is. Hoewel de Weegschaal met Mercurius in Schorpioen misschien niet echt ontrouw is, zal hij zeker een zwervende blik hebben!

  • Venus in Schorpioen heeft een verschillend effect, afhankelijk van of de partner mannelijk of vrouwelijk is. De vrouwelijke Weegschaal zal sterke Schorpioen-kenmerken vertonen in kleding en manier van doen. Ze zal een sexy vrouw zijn die alle blikken naar zich toe trekt en daar stiekem ook van geniet. Terwijl ze een zeer opwindende sekspartner zal zijn, zal ze zeer bezitterig en obsessief zijn over de trouw van haar partner. De mannelijke Weegschaal met Venus in Schorpioen zal zich aangetrokken voelen tot sterke, sexy vrouwen, maar zal koken van jaloezie omdat andere mannen zich tot haar aangetrokken voelen. Hoewel hij een goede minnaar is, heeft hij de neiging te piekeren over mogelijke ontrouw. Zowel mannelijke als vrouwelijke Weegschalen zullen hun minnaar willen controleren en alles dicteren, van je haar tot je schoenen. Ze zullen slecht reageren als je geschenken van een ander draagt en kunnen je zelfs verbieden om geschenken aan te nemen van iemand anders dan naaste familieleden.

  • De Maan in Schorpioen heeft een zeer intens effect op de beminnelijke Weegschaal. Een man met de Maan in De Schorpioen heeft waarschijnlijk een zeer intense relatie met zijn moeder en zal een minnaar naar lichaam en geest willen bezitten. Hij zal zijn emoties verborgen houden, maar zal een strakke controle uitoefenen over zijn huiselijke omstandigheden. De Weegschaal vrouw met de Maan in Schorpioen zal een seksuele krachtpatser zijn in de slaapkamer en een controlefreak overal elders. Ze is jaloers en bezitterig op alles wat ze beschouwt als alleen van haar, en dit omvat haar partner. Beide geslachten hebben diep intense passies en emoties en zullen wraak nemen als hun partner afdwaalt. Een helderziende raadplegen is noodzakelijk als deze passies de relatie dreigen te beheersen.

Het advies van uw helderziende

Maar het is niet allemaal kommer en kwel, en daarom moet u een helderziende raadplegen als uw Weegschaal-partner sterke Schorpioen-kenmerken vertoont. Een intuïtieve helderziende zal de geboortehoroscoop bestuderen om erachter te komen wat deze gevoelens teweegbrengt, de horoscoop van uw partner vergelijken met die van uzelf en u het beste advies geven over hoe u met deze stemmingen kunt omgaan.

Als de situatie er een is die niet tot geluk voor u zal leiden, zal de helderziende u hierop wijzen en u helpen een beslissing te nemen over de toekomst van de relatie. Misschien bent u sterk genoeg om te gaan met een sterke Schorpioen invloed in de horoscoop van je partner, of u kunt tot het besef komen dat dit een fundamentele fout in je relatie die je niet kunt hopen te overwinnen. In beide gevallen zal een helderziende haar intuïtie en kennis gebruiken om u te begeleiden bij het nemen van de beste beslissing.

Voor meer tips over het omgaan met jaloezie in de relatie, kijk op Hoe jaloezie uit de relatie te houden Relatie.