Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

6 top redenen waarom we horoscopen lezen

Astrologie is beoefend door mensen voor duizenden jaren, zodat is het interessant om te denken dat het ritueel van het lezen van onze dagelijkse horoscoop zo veel gewicht draagt. Zeker, wanneer het over de nauwkeurigheid van horoscopen komt zijn er sommige sceptici daar, maar de waarheid van de kwestie is, niemand gaat alle vinkjes elke lezing raken omdat de mensen complexe individuen zijn. Maar als je kijkt naar astrologie (met inbegrip van uw astrologisch teken) als een apparaat voor zelfkennis, je zou kunnen weglopen leren iets over jezelf, met inbegrip van persoonlijke kenmerken (negatieve en positieve) en hoe de planeten onze stemming beïnvloeden.

Het is belangrijk om erop te wijzen dat de gratis horoscopen die je online of in de krant leest zijn gegeneraliseerd, dus alleen je zonneteken past in de vergelijking, wat betekent dat het advies breed is. Als je een meer gedetailleerde kijk wilt, kies dan voor een gepersonaliseerde horoscoop waarin je geboortegegevens zijn verwerkt, of nog beter, boek een horoscooplezing bij een professionele astroloog.

Terwijl sommige mensen uit pure nieuwsgierigheid naar hun horoscoop kijken, zijn hier 6 topredenen waarom toegewijde enthousiastelingen (zoals jij misschien?) naar de sterren kijken voor advies.

1. Om te zien wat de dag/week/maand/het jaar in petto heeft

Horoscopen hebben alles te maken met voorspellingen, dus is het logisch dat mensen nieuwsgierig zijn naar wat de toekomst brengt, of dat nu de volgende 12 uur of de volgende 12 maanden is. Hoewel niet alle voorspellingen uitkomen (vergeet niet dat bij een korte horoscoop alleen het zonneteken een rol speelt), kan een dagelijkse horoscoop troost en innerlijke rust bieden omdat het de angst (of anticipatie) voor het onbekende vermindert. Nogmaals, deze voorspellingen zijn uiteraard niet in steen gebeiteld en onthoud dit: alleen jij kunt je eigen lot creëren.

2. Inzicht in carrière-gerelateerde zaken

Werken is een groot deel van onze dagelijkse leven en terwijl sommige mensen zijn prima met een verblijf werkloos in hun rol, anderen willen weten of ze op het juiste pad, hoe klim op de corporate ladder of de beste tijd om te zoeken naar een nieuwe baan en plannen dat volgende interview. Een gratis dagelijkse horoscoop met betrekking tot carrière-gerelateerde kwesties zal je slechts zoveel informatie geven, en daarom is het best om met een helderziende te spreken als je een persoonlijk inzicht in deze zaken wilt.

3. Om geluk te hebben

Of het nu gaat om het ontdekken van de geluksdagen van de week of de geluksnummers om mee te spelen in de loterij, horoscopen bevatten vaak deze gouden goudklompjes en ja, veel mensen gebruiken ze ook echt! Geluksnummers worden bepaald door je astrologisch teken, met inbegrip van wat de planeten die dag aan het doen zijn. Sommige getallen zijn vast toegewezen (vier is geluk voor Steenbokken, bijvoorbeeld), terwijl andere dagelijks veranderen.

4. Om betekenis te vinden in een slechte tijd

Mensen wenden zich vaak tot horoscopen in tijden van kwelling, persoonlijk trauma, depressie en liefdesverdriet omdat ze willen voelen dat de kwestie die ze doormaken een zekere schijn van normaalheid heeft. Duidelijk, als het probleem super persoonlijk en specifiek is, is de beste manier om begeleiding en geruststelling te ontvangen door met een helderziende te spreken. Als u echter het gevoel hebt dat u door het lint gaat (bijvoorbeeld na het verlies van een dierbare), is het misschien beter om in plaats daarvan met een erkende therapeut te spreken.

5. Of het nu gaat om een potentiële nieuwe liefde of vaste partner, we willen weten of die bepaalde persoon aan ons denkt, of er een pittig weekend in het verschiet ligt of waarom we een koude schouder krijgen, en dat alles door onze horoscoop te lezen. Hoewel je misschien wat algemeen inzicht krijgt, zul je geen antwoorden krijgen op specifieke details zoals hoe je liefde kunt aantrekken, de wegversperringen die Het is dus het beste om een meer gedetailleerde lezing te laten doen door een liefdes- en relatiedeskundige.

6. Omdat het je verjaardag is

Een verjaardagshoroscoop is meestal vrolijk (om duidelijke redenen) en zet een algemene toon voor je dag, maar ook voor het komende jaar. Het is een goede horoscoop om na te denken over het afgelopen jaar en om doelen te stellen voor je volgende reis rond de maan.