Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Zeven van zwaarden omgekeerd tarotkaart

De omgekeerde Zeven van Zwaarden is een waarschuwing dat uw dagen van jongleren met vaardigheid, sluwheid, en zelf-vertrouwen misschien ten einde lopen. Net als zijn rechtopstaande tegenhanger, kan het een licht schijnen op een positief aspect van je leven, of een echt negatief. Voor degenen die deelnemen aan snode daden is dit het moment om schoon schip te maken. Uw slechte daden zullen waarschijnlijk spoedig aan het licht komen, en u wordt aangespoord om eerlijk te zijn en de consequenties te aanvaarden. Als u heeft geprobeerd een overweldigende situatie zorgvuldig in evenwicht te brengen dan moet u op uw hoede zijn. De vele zwaarden zullen neerstorten en u wilt geen schade oplopen in de chaotische nasleep. Boven alles eist de omgekeerde Zeven van Zwaarden van u dat u eerlijk bent tegenover uzelf en anderen. Doorgaan op je huidige pad zal leiden tot verdere problemen voor jou of je dierbaren. Er zijn maar weinig tarotkaarten die zo treffend kunnen worden omschreven als "het teken aan de wand" als de omgekeerde Zeven van Zwaarden dat kan. De vraag is alleen of u er naar zult luisteren. Hier volgen enkele van de meest voorkomende interpretaties van de Zeven van Zwaarden omgekeerd.

Heed The Warning Signs

De verschijning van een tarotkaart is zelden de eerste en enige waarschuwing die je krijgt voor een mogelijk schadelijke gebeurtenis. De Zeven van Zwaarden omgekeerd kan dienen als een teken dat u andere waarschuwingssignalen met betrekking tot een situatie over het hoofd ziet. U kunt gemanipuleerd, bedrogen of op een andere manier gedupeerd worden in uw relatie of nieuwe vriendschap. Wij zijn cultureel zo gedreven om een boek niet op zijn kaft te beoordelen en om consequent te overwegen dat veel mensen positieve redenen hebben om de dingen te doen die zij doen. Hoewel dit waar is, kan het leiden tot een weigering om rode vlaggen te herkennen voor wat ze werkelijk zijn. Je hoeft niet voortdurend achterdochtig of aanmatigend te zijn met je verwachtingen van de mensen om je heen, want dat zal hen wegjagen.

Als u iets vreemds ziet, hebt u het volste recht om voorzichtig te zijn en mag u niet toestaan dat de potentiƫle dader u een schuldgevoel aanpraten omdat u vragen hebt. Misschien wilt u uw huidige relaties nog eens kritisch bekijken op tekenen van bedrog of andere achterbakse tactieken die u manipuleren, zelfs emotioneel. De verschijning van de omgekeerde Zeven van Zwaarden kan de laatste kans zijn die u krijgt om relatief ongeschonden uit een situatie te ontsnappen. Hoewel het niet het einde van de wereld zal zijn als u faalt, kunnen de emotionele pijn en frustratie zeker hun tol eisen, vooral als u zich volledig heeft ingezet voor iets of iemand die belangrijk voor u is.

Een tijd om schoon schip te maken

Heeft u onlangs nagedacht over uw betreurenswaardig gedrag en bent u gedreven om het goed te maken? Misschien hebt u zich voorgedaan als iemand of iets dat u niet bent, of hebt u uw partner bedrogen. De verleiding om geen extra pijn te veroorzaken door uw bedrog voort te zetten en uzelf te beloven dat u niet het weer laten gebeuren is sterk, maar het is niet het antwoord. Zulk onrecht zal zwaar op je ziel drukken en hoe langer een onrecht verborgen blijft, hoe meer het het slachtoffer zal schaden. Rationaliseer het blijven liegen niet als het sparen van pijn voor een ander. Wees trots op jezelf dat je geweten heeft ingegrepen en dat het schuldgevoel over je gedrag laat zien dat het je niet ontbreekt aan het vermogen om je zorgen te maken.

Als je alleen maar bang bent om gepakt te worden, dan moet je eens goed naar jezelf kijken en nagaan wat de oorzaak is van je gebrek aan empathie en wroeging. De taak om schoon schip te maken kan erg ontmoedigend zijn, en er is niets mis mee om het stap voor stap te doen. Het gedrag staken is altijd een goed begin, maar laat het niet de enige actie zijn. Als het toegeven van een daad te moeilijk is om in levende lijve te doen, overweeg dan het typen van een brief of het sturen van een e-mail, want dat is misschien gemakkelijker te verdragen. Het allerbelangrijkste is dat je blijft werken aan het doel om helemaal schoon schip te maken.

Beheers je angsten

De omgekeerde Zeven van Zwaarden kan wijzen op het probleem dat je je gedrag laat beheersen door je angsten. Dit wordt vaak over het hoofd gezien of genegeerd omdat het geen aangeboren negatief of schadelijk gedrag is, het verhindert alleen vooruitgang. Je loopt weg van het slagveld met een zwaard in de hand, ondanks dat je volledig in staat bent om deel te nemen aan de verdediging. Je kan gewoon bang zijn om hulp te vragen in een situatie van grote nood, en deze lafheid leidt tot onnodige lijden. Neem het jezelf niet kwalijk dat je hulp nodig hebt, want iedereen heeft wel eens hulp nodig. Erken uw zegeningen dat er hulp beschikbaar is, want veel mensen zijn niet zo fortuinlijk.

Er is trots en waardigheid om onvermijdelijk lijden te doorstaan als het op uw pad komt, maar er is geen trots en waardigheid om koppig in de regen te blijven staan als iemand u een reserveparaplu aanbiedt. Als je angst te maken heeft met naar voren komen, denk dan eens aan de opluchting van het feit dat de last uiteindelijk van je schouders valt. Waarom voor altijd een last met u meedragen? Als je eenmaal schoon schip hebt gemaakt en het goed hebt gemaakt, is je taak volbracht, en degenen die je blijven veroordelen hebben hun eigen problemen. Soms komen je grootse plannen niet uit en het vergt een dappere man of vrouw om dat toe te geven. De beste beslissingen zijn zelden de gemakkelijkste, maar hou vol; alles zal beter worden.

Wanneer de omgekeerde Zeven van Zwaarden opduikt in je tarotspreiding, wees dan bereid om actie van jouw kant te ondernemen. Of je nu eindelijk moet reageren op waarschuwingen die je hebt genegeerd, of dat je je verleden moet toegeven, niets doen is niet langer een optie. Vuile daden en verborgen zaken zullen aan het licht komen en u kunt nu uw verantwoordelijkheid nemen, of domweg wachten tot u betrapt wordt, wanneer het nog veel erger zal zijn. Eerlijkheid, dapperheid en nederig genoeg zijn om hulp te accepteren zijn zeer belangrijke kenmerken van deze tarotkaart. Bepalen hoe de omgekeerde Zeven van Zwaarden betrekking heeft op uw persoonlijke situatie kan worden bereikt met een live online tarot lezing.

Onze ervaren tarotlezers kunnen u de begeleiding geven die u nodig hebt om het effect te begrijpen dat de omgekeerde Zeven van Zwaarden vandaag op uw leven heeft.