Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Zeven van pentakels omgekeerde tarotkaart

De omgekeerde Zeven van Pentakels staat voor al je energie en middelen ergens in steken zonder er de vruchten van te plukken. Om deze frustraties en tegenslagen te boven te komen, zal er iets moeten veranderen. Of het kan tijd voor u zijn om op andere dingen over te stappen. Hier volgt een meer gedetailleerde blik op enkele interpretaties die van toepassing kunnen zijn wanneer de Zeven van Pentakels omgekeerd verschijnt in een online tarotkaartlezing.

Het vinden van uw prioriteiten

Op dit moment voelt u zich een beetje verstrooid met uw inspanningen. Volgens de omgekeerde Zeven van Pentakels bent u onzeker over hoe u uw tijd en middelen investeert. Wat ooit een goed idee leek, lijkt niet uit te werken hoe u het bedoeld had. Misschien ziet u niet de opbrengst van uw investering die u verwachtte. Of misschien levert de hele situatie u meer stress op dan ze waard is. Kijk naar alles waar u uw tijd, geld en middelen in investeert. Geef prioriteit aan wat voor u het belangrijkst is en laat dingen los die geen resultaten opleveren.

Nalatigheid om hard te werken

Aan de andere kant wijst de omgekeerde Zeven van Pentakels er misschien op dat u niet het nodige werk verzet om te slagen. Misschien stelt u het uit of voelt u zich lui. Of misschien maakt u niet de planning die nodig is om uw doelen te bereiken. Als u wilt dat er goede dingen voor u komen, dan moet u uw schouders eronder zetten en bereid zijn de nodige moeite te doen. Dat is de enige manier waarop uw doelen werkelijkheid kunnen worden.

Wanneer verdergaan

De omgekeerde Zeven van Pentakels kan een teken zijn dat het tijd is om verder te gaan. Je hebt veel moeite gedaan om iets te laten werken, maar je krijgt gewoon niet de resultaten die je wilt. Maar je aarzelt om het op te geven na al de tijd, het geld of het werk dat je erin hebt gestoken. Het lijkt misschien vreselijk om dat allemaal te laten "verspillen". Maar bekijk het eens vanuit een ander perspectief - wat gebeurd is, is gebeurd. Of je het nu laat gaan of doorgaat, wat je al geïnvesteerd hebt is verleden tijd. Door koppig door te gaan wanneer iets gewoon niet werkt, loop je alleen maar het risico nog meer tijd en middelen te verliezen. Als u er niets mee opschiet, weet dan wanneer het tijd is om uw verlies te beperken en verder te gaan met betere dingen.

Geniet van waar u bent

Het is gemakkelijk om verteerd te worden door het bereiken van uw volgende levensdoel. Hoewel het hebben van doelen en ambities voor de toekomst ongetwijfeld belangrijk is, moet je niet vergeten om ook de tijd te nemen om te genieten van waar je nu bent. Denk aan de dingen die je al hebt bereikt en vier die successen.

Stagnerende relatie

Je hebt er veel aan gedaan om je huidige relatie te verbeteren. relatie werk. U beseft dat relaties moeite kosten en u hebt er alles aan gedaan om deze relatie goed te laten verlopen. Maar ondanks uw inspanningen, merkt u dat het niet zo vlot en snel gaat als u had verwacht. Helaas zijn er momenten dat alles geven gewoon niet genoeg is. De omgekeerde Zeven van Pentakels laat zien dat hoe hard u ook uw best doet, deze relatie met moeilijkheden en problemen zal blijven kampen.

Tijd voor een pauze

De omgekeerde Zeven van Pentakels kan ook een moeilijke periode in uw relatie betekenen. Een van u of zelfs u beiden doet niet het werk dat nodig is om de relatie overeind te houden. Het is waarschijnlijk dat u zich concentreert op uw werk of andere projecten die u hebt lopen. Maar een relatie niet de aandacht geven die het nodig heeft kan leiden tot een gebrek aan groei en andere problemen. U moet beiden opnieuw evalueren waar uw prioriteiten op dit moment liggen. De relatie kan baat hebben bij een pauze. Dit geeft jullie beiden de tijd om op adem te komen terwijl jullie andere prioriteiten stellen. Dan kunt u later met een heldere geest beslissen of u de romantiek weer wilt aanwakkeren of niet.

Op zoek naar liefde

Als u single bent, verwacht dan niet dat de romantiek zal gebeuren zoals in sprookjes. Als je geen moeite doet om mensen te ontmoeten, dan zal de liefde je nu niet vinden. Je moet tijd maken voor liefde, samen met je andere prioriteiten en verantwoordelijkheden. Maar wees voorzichtig dat je dit niet te ver de andere kant op drijft. Als u te hard werkt om liefde te vinden, kan dat wanhopig en behoeftig overkomen - met een averechts effect dan u voor ogen had.

RealistischeVerwachtingen

De liefde wordt maar al te vaak te veel opgehemeld.Volgens de omgedraaide Zeven van Pentakels kunt u onrealistische verwachtingen hebben van de liefde. Dit kan van toepassing zijn op uw verlangen naar een relatie of uw band met uw huidige partner. Niemand kan ooit voldoen aan onrealistische idealen. Houd je verwachtingen realistisch en je zult ontdekken dat liefde nog steeds een prachtig iets kan zijn, zelfs als de dingen niet altijd gaan zoals je had gedroomd.

Werken aan je carrière

Als je carrière niet verloopt zoals je had gehoopt, geeft de omgekeerde Zeven van Pentakels aan dat je de hoeveelheid moeite die je erin steekt opnieuw moet evalueren. Als u er niet het nodige werk in steekt, zult u nooit komen waar u wilt zijn. Of u zou een workaholic kunnen worden, wat gemakkelijk contraproductief kan worden en ook andere gebieden van uw leven kan beïnvloeden. Beslis waar u uw carrière heen wilt zien gaan en bepaal wat u precies moet doen om daar te komen.

Onvoldoende bevredigende baan

De omgekeerde Zeven van Pentakels kan ook duiden op een ontevredenheid die u voelt in uw huidige baan. Als u zich ongelukkig voelt met uw baan, denk na over wat specifiek het probleem is. Als je de oorzaak van het probleem hebt gevonden, onderneem je stappen om het te veranderen. Dit kan betekenen dat je van baan verandert, maar het kan er ook toe leiden dat je andere taken of projecten op je neemt bij je huidige baan. De veranderingen die je aanbrengt, kunnen je helpen om je carrière weer lonend te maken.

Tijd om in vorm te komen

Slechte gezondheidsgewoonten hebben nu al een negatieve invloed op uw huidige gezondheid. Als u uw gedrag niet verandert, kunnen deze slechte gewoonten u op lange termijn beïnvloeden. Verander de levensstijl die nodig is om uw huidige en toekomstige gezondheid te verbeteren.

Heeft u het gevoel dat de dingen de laatste tijd niet gaan zoals u had gepland? Een gesprek met een van de gekwalificeerde paranormaal consulenten van Keen kan u helpen duidelijkheid te krijgen over uw huidige situatie. Onze tarot kaartleggers zijn dag en nacht bereikbaar per telefoon, e-mail of chat.