Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Zeven bekers omgekeerde tarotkaart

Als er één kaart is die wijst op de behoefte aan troost, afstand nemen, opnieuw evalueren, en echt vaak tegen jezelf herhalen dat alles wel in orde komt, dan is het de omgekeerde Zeven Bekers wel. De kaart van dromen, keuzes, en weemoedige staren is op zijn hoofd, het maken van een puinhoop van iets in je geest. En ondanks de wat rommelige start van dit artikel, kan de kaart wijzen op serieuze problemen die je misschien met hulp van anderen wilt aanpakken. Het is een kaart die aangeeft dat de hoop verloren is - maar in werkelijkheid is de hoop niet verloren en kun je je weg terug vinden naar een veel rooskleuriger situatie.

DeBouwstenen

Zevenen worden niet als ongewenst beschouwd in een spreuk, maar ze brengen wel een soort obstakel met zich mee. De Zeven van Pentakels kan bijvoorbeeld betekenen dat men moet wachten op een materiële kwestie, zoals het wachten op een loonstrookje, en de Zeven van Wijzen wijst op een situatie die moed vereist. Bekers zijn het emotionele pak, dus in de rechtopstaande versie van de Zeven van Bekers ligt het obstakel meestal in het beslissen wanneer er te veel keuzemogelijkheden zijn, of in het beter gebruiken van dagdromen (zoals het waarmaken van die dromen). Over het algemeen is er de hint dat je voorbij het obstakel zult komen.

Wanneer je de kaart echter omdraait, worden de obstakels groter. De omgekeerde Zeven Bekers verandert die dagdromen in uitstelgedrag en illusies, leugens en ontkenning. De dromen kunnen zelfs verdwenen zijn; deze kaart kan wijzen op een gebrek van dromen en creativiteit. De keuzes kunnen u nu afleiden, of u weigert te kiezen; misschien hebt u geen keuzes en lijkt u op een dood spoor te zitten. En hersenmist is een andere interpretatie, waarbij uw geest niet in staat is zich op de situatie te concentreren.

Depressie en meer

Er zijn interpretaties van de Zeven Bekers omgekeerd die kunnen wijzen op depressie, mogelijke zelfmoordgedachten en soortgelijke problemen. Dit zijn geen absolute waarden, maar de verschijning van de kaart, afhankelijk van de vraag, is een oproep om te evalueren hoe u zich werkelijk voelt, en eventueel hulp te zoeken als u dat nodig hebt. De kaart kan zowel wijzen op het gewone "down in the dumps" zijn als op klinisch depressief zijn. Als je denkt dat er iets aan de hand is, zoek dan de behandeling die je nodig zou kunnen hebben.

Een andere interpretatie is mogelijk drugsgebruik. Dit is een erg Neptuniaanse kaart met al die illusies en dagdromen en magie, en drugsgebruik wordt soms in verband gebracht met een negatief aspect van Neptunus. Het is geen veel voorkomende interpretatie, maar in zeldzame situaties kan ze van toepassing zijn.

Don'tPanic

Twee speciale opmerkingen over kaartplaatsingen die wijzen op andere mensen of een resultaat op korte of lange termijn.

Eerst, als de Zeven Bekers omgekeerd verschijnt op een positie die aangeeft dat ze van toepassing zou kunnen zijn op een andere persoon, ga er dan niet meteen van uit dat er depressie of drugs in het spel zijn en eis dat die persoon zich laat behandelen.

Tot u een duidelijk idee hebt van hoe die persoon is gerelateerd aan de situatie en wat er werkelijk aan de hand is, observeer. Wees bereid om op een redelijke manier te helpen. Maar neem niets aan, want je zou zo'n drastische actie kunnen ondernemen dat je het echt verknoeit.

Bijv. je trekt deze kaart voor een vraag over een reis die je aan het plannen bent en denkt dat deze kaart van toepassing kan zijn op je huisgenoot, die de laatste tijd erg stil en geïsoleerd lijkt. Het laatste wat je wilt doen is aannemen dat er iets heel erg mis is met je huisgenoot. Hou hem in de gaten, natuurlijk. Maar realiseer je dat er meer aan de hand kan zijn. Het is mogelijk dat uw huisgenoot gewoon overwerkt is en besluit zich terug te trekken uit de reis om meer tijd te hebben om het werk af te maken zonder opgebrand te raken.

Voor uitkomstposities geldt dat als u deze kaart trekt, u de hoop niet mag verliezen. Het enige wat de kaart op deze posities aangeeft - het enige wat elke kaart op deze posities aangeeft - is dat uw huidige pad met betrekking tot de vraag deze invloeden tot gevolg kan hebben. Ja, dat kan betekenen dat je plannen niet werken. Het kan ook betekenen dat je je pad moet veranderen om het gewenste resultaat te bereiken.

In plaats van je zorgen te maken over wat er werkelijk mis is, kun je beter een professionele tarotlezing laten doen om dieper op de situatie in te gaan.

Bedenk dat er altijd paden zijn en dat het feit dat er één op een dood spoor zit, niet betekent dat het pad en alle andere paden voor jou afgesloten zijn.

Je leven kan een kant opgaan die je niet had verwacht, of je moet misschien een tijdje afkoelen als je hoopten af te nemen. Hoe dan ook, verwacht veranderingen, en als het er niet naar uitziet dat ze vanzelf zullen gebeuren, heb je een kans om ze te maken gebeuren.