Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Zes van zwaarden omgekeerd tarotkaart

De omgekeerde Zes van Zwaarden is niet het slechtste geval van omkering. Dit is een van die omgekeerde interpretaties waar de mogelijkheden vervelender zijn dan iets anders. Zoals bij elke kaart kan de interpretatie variëren van mild tot ernstig, maar bij deze kaart kijk je waarschijnlijk naar een situatie waarin het onder ogen zien van de feiten en gewoon doorgaan met de dingen de sleutel is tot een positievere uitkomst.

Zes en Zwaarden

Het getal zes in de tarot gaat over evenwicht. Dit is het getal van geven en nemen, de andere kant van de wip die op en neer gaat, één stap terug twee stappen vooruit, het vertrouwde verlaten voor het betere onbekende, enzovoort. De zes bekers, bijvoorbeeld, gaat over prettige herinneringen aan de kindertijd of vriendschap gezien vanuit het perspectief van een volwassene; de zes Pentakels is letterlijk vrijgevigheid en geven/nemen omdat het in een van zijn interpretaties kan staan voor lenen en uitlenen.

Als je de zwaarden toevoegt, het pak van logica, lucht, denken en intuïtie, gaat de interpretatie over herstel na de dood, het verlaten van een slechte situatie voor een betere, en zelfs het verlaten van een huis voor een ander, op een heel alledaags niveau. Het is geen verrassing dat deze kaart in de kleur van lucht en logica ook wetenschap kan vertegenwoordigen, en de maatschappij ruilt het onbekende voor het meer bekende. Trouw aan de beeldspraak op de kaart, zou je een reiscomponent in de interpretatie kunnen hebben. Er is hier een zweem van uitputting door de manier waarop de figuren meestal worden afgebeeld, met sjaals om hen heen gewikkeld als een lijkwade, het hoofd voorovergebogen.

Dus als je ze omdraait....

De omgekeerde Zwaarden Zes betekent dat iets niet wordt bereikt beter of niet vooruit te komen. Misschien ziet u er tegenop om te verhuizen of een reis te maken, of misschien weigert u zelfs ronduit om te gaan. Als u de overstap of verandering maakt, kan het moeilijk zijn; problemen met verhuizers, of misschien bent u blij dat u verhuist, maar vindt u het zo jammer uw buren achter te laten dat de verhuizing psychologisch moeilijk voor u is.

Het kan ook een vertraagde of geannuleerde verhuizing of verandering betekenen. Op een lager niveau kan uw vlucht zijn geannuleerd, of het nieuwe appartement kan niet op tijd klaar zijn om in te trekken. De nieuwe baan kan vertraging oplopen, of op wetenschappelijk gebied kunnen resultaten die meer onderzoek mogelijk hadden moeten maken, niet uitpakken zoals je had gedacht. Misschien heb je fantastisch wetenschappelijk nieuws, maar heb je te maken met bijgelovige mensen die de wetenschap afwijzen.

Je zou jezelf kunnen isoleren in plaats van de hulp te accepteren die je nodig hebt. De kaart toont een moeder en kind die in een boot stappen die door een man wordt bestuurd, met alle mensen met de rug naar de toeschouwer toe. In plaats van je door iemand te laten helpen om te veranderen of vooruit te komen, heb je die hulp misschien geweigerd.

Aan de medische kant, als je hebt geprobeerd om van een ziekte te herstellen, word je misschien niet beter, of is een behandeling niet zo effectief als je had gehoopt. Dit hoeft niet per se rampzalig te zijn. Het kan bijvoorbeeld gaan om een moeder die verkouden is geworden nadat ze voor een ziek kind heeft gezorgd en die op weg is naar herstel - en dan wordt het andere kind ziek en besmet haar opnieuw. Ze komt ook wel over die verkoudheid heen, maar haar herstel en overgang naar een betere gezondheidstoestand zijn uit koers geraakt. Het kan ook betekenen dat een uitputtende De situatie zal vermoeiend blijven.

Een andere interpretatie - nee, deze is nog niet voorbij, passend - is dat u de feiten niet onder ogen ziet. De mensen op de kaart hebben hun rug naar je toegekeerd en jij hebt je rug toegekeerd naar iets belangrijks waar je voor moet zorgen. Je moet die moeilijkheden onder ogen zien om dingen beter te maken.

Op het gebied van relaties zit je misschien vast in een slechte relatie, of blijkt je nieuwe partner niet zo geweldig te zijn als je had gedacht. Misschien wilt u scheiden, maar wordt de scheiding vertraagd door onderhandelingen over alimentatie, voogdij, eigendom of huisdieren.

Interpretaties op basis van waar de kaart zich in de spreiding bevindt, zijn vrij gemakkelijk te herkennen. De omgekeerde Zes van Zwaarden kan betekenen dat je aarzeling om iets te doen een verandering zal doen ontsporen, of, als je hebt gevraagd of een medische procedure of behandeling zal werken, is er de indicatie dat het ofwel niet zal werken, ofwel niet zo effectief zal zijn. Maar maak je geen zorgen - dit betekent alleen dat je je herstel beter in de gaten kunt houden en eerder op een nieuwe behandeling kunt overschakelen als je erachter komt dat de eerste niet werkt.

Een professionele lezing kan je helpen dit allemaal op een rijtje te zetten. Met zoveel mogelijke interpretaties kan het horen van een andere persoon u helpen door de ruis heen te snijden en de echte betekenis te vinden.

Dit is geen onheilskaart, alleen een kaart van problemen en vertragingen. De meeste dingen zijn tot op zekere hoogte op te lossen met de Zwaarden Zes omgekeerd, maar je moet ze onder ogen zien. Negeer niet wat er moet gebeuren. gedaan.