Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Zes bekers omgekeerd in tarot

Het Bekers pak vertegenwoordigt emoties in de tarot. Van de 14 kaarten in het pak, de Zes Bekers van tarot is een metafoor voor de kleine vreugden van de kindertijd. De Six of Cups omgekeerd heeft betekenissen, waarvan de meeste flip deze.

Zes van Bekers Betekenis

De Six of Cups tarot betekenis is de kaart van de kindertijd spel, creativiteit, en een loskoppeling van de verplichtingen en verantwoordelijkheden van de volwassenheid. Soms is deze kaart is een zegen in een tarot lezing wanneer het leven veeleisend is. Andere keren waarschuwt deze kaart je dat je misschien uit je competitie bent in een situatie waar volwassen wijsheid je goed zou doen.

Zes van Bekers Omgekeerd Betekenis

De Zes van Bekers Omgekeerd vertegenwoordigt een tijd van terugkijken op de manier waarop dingen vroeger waren. Deze herinneringen zijn vaak verbonden met je kindertijd. Het kan ook zijn dat de kaart verwijst naar iemand die op dit moment kind is. Als de kaart omgekeerd verschijnt tijdens een online tarot lezing, is het vaak een herinnering dat je meer aandacht moet besteden aan je heden en toekomst op verschillende gebieden van je leven.

Hier zijn enkele mogelijke betekenissen:

Kinderproblemen

Dit kan verwijzen naar een breed scala aan problemen. Het kan onvruchtbaarheid betekenen, miskramen of andere problemen met het krijgen van kinderen. Als u al kinderen hebt, verwijst het waarschijnlijk naar disciplinaire zaken.

Carrière

Wanneer u aan een nieuwe baan begint, is er vaak opwinding en trots, maar na verloop van tijd ziet u de dingen duidelijker. Dat is niet erg, maar je moet wel voorzichtig zijn. Weet wat u moet loslaten en wat u moet nastreven - zelfs als dat betekent dat u naar een andere loopbaan moet toewerken

Liefde en Relaties

De Zes Bekers Omgekeerde liefde betekent dat zaken die je hebt vermeden naar de oppervlakte komen. Misschien verveel je je, is de passie weg, of voel je je verstikt door de verbintenis. Wat het ook is, het is tijd om de muziek onder ogen te zien. Als je single bent en op zoek bent naar een relatie, neem dan de tijd om jezelf te evalueren, zodat je actie kunt ondernemen en de resultaten kunt zien die je echt wilt.

Financiën

Efficiënt met uw geld omgaan betekent dat u uw geld goed in de gaten moet houden om kostbare fouten of te hoge uitgaven te voorkomen. Vraag professioneel advies als u hulp nodig hebt om uw financiën op de rails te krijgen. Deze kaart kan ook verwijzen naar een jongere die zich voorbereidt op een belangrijke stap in zijn leven door te verhuizen en voor het eerst zelfstandig te gaan wonen.

Gezondheid en levensstijl

Het zien van deze kaart hoeft niet te duiden op een ernstige ziekte. Het kan er ook op wijzen dat u uw medicijnen niet op tijd inneemt, dat u te laat bent voor een controle of dat u uw conditie verwaarloost. Wat het probleem ook is, pak het nu aan voordat het verder ettert. Diep van binnen weet u al wat er moet gebeuren.

Realistische verwachtingen

Toen u jonger was, had u waarschijnlijk een zorgeloze, naïeve kijk op het leven - maar wat u zich toen voorstelde, weerspiegelt misschien niet uw leven van nu. Of je nu andere doelen voor ogen hebt of teleurgesteld bent dat je achterloopt op schema, bevrijd jezelf van alle oude verwachtingen en zoek nieuwe dromen om na te streven.

Wil je meer Tarot?

De Zes Bekers Omgekeerd kan je er ook aan herinneren dat je gevoel van geluk en welzijn niet van krachten van buitenaf komt. Je moet zelf Kijk in jezelf en vind je gelukzaligheid. Als je vragen hebt over je verleden, kun je nu een tarot lezing krijgen van een Keen's helderziende adviseurs.