Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Wat is uw favoriete tarotkaart?

De tarot is zo'n verbazingwekkend avontuur omdat ze gemaakt is om ons door het leven te leiden en ons te helpen de juiste keuzes te maken wanneer we met tegenslag of verscheidenheid geconfronteerd worden. We hebben allemaal de neiging om de voorkeur te geven aan een pad dat we goed vinden voor onze energie. Misschien hou je van het veilige pad? Of misschien het meer avontuurlijke? Hoe zit het met het rijden op de middenlijn en je veilig voelen? De tarot zorgt voor al onze opties; dus, welke is jouw favoriet? Er zijn 78 kaarten in de Tarot: 22 Grote Arcana, 12 Hofkaarten, en 44 Kleine Arcana. Er zijn zo veel keuzes en combinaties! De Grote Arcana zijn de kaarten met de sterkste boodschappen; de meesten van ons richten zich daar op omdat dat ons richting geeft. De Kleine Arcana volgen daaronder en vertegenwoordigen lessen die we kunnen leren. Het is belangrijk te onthouden dat onze wensen en behoeften in de loop van de tijd veranderen, dus terwijl we ons in het ene stadium aangetrokken voelen tot een kaart, zal dat veranderen naarmate we ons verder ontwikkelen in het leven. Sta open voor verandering, want dat is waar het leven echt om draait; het is geen race maar een avontuur.

0 - Dwaas - 0

1 Magiër - I

2 Hogepriesteres - II

3 Keizerin - III

4 Keizer - IV

5 Hiërofant - V

6 Geliefden - VI

7 Wagen - VII

8 Kracht - VIII

9 Kluizenaar - IX

10 Rad van Fortuin - X

11 Gerechtigheid - XI

12 De gehangene - XII

13 De dood - XIII

14 Matigheid - XIV

15 Duivel - XV

16 De toren - XVI

17 De Ster - XVII

18 De Maan - XVIII

19 De Zon - XIX

20 Oordeel - XX

21 De Wereld - XXI

De tarot begint bij nul, wat mensen vaak in verwarring brengt omdat we allemaal vanaf één tellen, maar onthoud dat het levensavontuur van de tarot bij onze geboorte begint; We zijn allemaal onwetend en groeien van daaruit. Daarom is de kaart van de Dwaas genummerd op nul, voor ons om het canvas te vullen en door de verschillende stadia van het leven te gaan. Het nummer op de kaarten neemt toe naarmate we groeien en doelen bereiken. Veel van deze kaarten zullen ons leven slechts kort raken, veel zullen een enorme invloed hebben omdat we steeds opnieuw moeten proberen om de les van de kaart te leren, maar we zullen allemaal een kaart hebben die ons leven raakt.

Een tarotlezer staat klaar om je op je reis te begeleiden. Laat je vandaag nog lezen!

Films en TV maken ons allemaal bang voor De kaart van de Dood en De kaart van de Toren, maar toch streven we elke dag naar veranderingen en nieuwe hoofdstukken. De veranderingen kunnen ook goed zijn, dus onthoud dat de kaarten er zijn om je te leiden. Soms krijgen we niet altijd wat we willen, maar we moeten de les begrijpen van iets willen versus iets nodig hebben.

Elke tarotkaart deelt een les, en je kunt met hen meegroeien door hun lessen te leren, zodat je ze in je leven kunt toepassen. Zie hoe De Kracht-kaart je leert geduld te hebben voor je doelen; De Ster-kaart herinnert je eraan in je dromen te geloven en ze waar te maken; De Maan-kaart waarschuwt je voor de gevaren die voor je liggen en dat je altijd voorzichtig en behoedzaam te werk moet gaan omdat angsten het slechtste naar boven kunnen brengen; De Geliefden herinnert ons er natuurlijk aan goed te kiezen tussen ondeugd en deugd. De kaart van de Hoge Priesteres geeft aan hoe belangrijk het is om op je instinct te vertrouwen.

Het leven is een reis waarvan we kunnen genieten, zelfs ondanks de uitdagende hobbels en obstakels. Het belangrijkste is dat we groeien en leren wat we nodig hebben in ons leven. De tarot kan ons naar het beste pad leiden. Het kan ons onze doelen brengen, maar vergeet niet dat het beste pad niet altijd het meest gladde is, dus overweeg dat als je je keuzes maakt. Onthoud dat vaak de hobbeligste paden ons het meeste leren voor het beste resultaat in onze toekomst.

Gebruik de tarot als gids om je bij je keuzes te helpen. Neem de tijd om naar de boodschappen van de tarot te luisteren. Kijk hoe de kaart op uw leven van toepassing is en hoe ze u kan helpen om de eerste keer de juiste keuze te maken. Op deze manier hoef je niet steeds dezelfde keuzes te maken die tot dezelfde uitkomst leiden. Geniet van het plezier dat de tarot je biedt; zie dat de tarot vele mogelijkheden biedt die heilzaam en leuk zijn, zoals de zonnekaart, de wereldkaart en de kaart van de tovenaar.

Wat staat er voor jouw toekomst in de kaarten? Klik hier om een tarot lezing te krijgen!>

Elke dag zal de tarot nuttig zijn in je leven. Door dagelijks een tarotkaart te trekken kun je elke dag de les van die kaart leren, of gewoon de kaart vinden die op dit moment bij je leven past en de energie van de kaart vasthouden om te leren en te groeien. Je zult de energie en de kracht van je levenskracht en keuzes voelen.

Om de rest van de tarot te helpen begrijpen: Hofkaarten zijn zowel acties als weerspiegelingen van mensen in ons leven. Ze kunnen je vaak vertellen wie je kan helpen, wie je kunt vertrouwen en wie er in je leven zal komen; maar onthoud dat ze soms willen dat je acties en aspecten ziet, dus wees voorzichtig bij het kiezen van deze kaarten, zodat je zeker weet dat je het grote geheel volledig begrijpt. Wanneer de acties of kwaliteiten zijn wat het lot wil dat je leert, neem dan niet zomaar aan dat het een persoon is. Nogmaals, kijk naar het grote geheel.

De Kleine Arcana zijn de alledaagse handelingen. Het leven draait vaak om de kleine dingen, dus kunnen ze een troef zijn om je beste opties te leren kennen. Neem de tijd om je er gewoon mee te amuseren, want er zit veel variatie in hun boodschappen. Omdat de kleine dingen er in het leven toe doen, kun je ze bij elkaar optellen om een verandering teweeg te brengen.

De Tarot kan een grote invloed op je leven hebben als je ervoor kiest om te luisteren, dus maak tijd vrij om naar de lessen van de kaarten te luisteren. Je zult merken dat je meer plezier beleeft aan de avonturen, omdat ze in het grote geheel meer betekenis voor je zullen hebben.

Dus, wat kaart is uw favoriet?

Over de auteur:

Arriana is sinds 2001 een toegewijde Keen-lezeres. Tarot is haar specialiteit, evenals pendel en droomverkenning, getrouwd met 3 standaard poedels. Ik beleef veel avonturen in Canada en de VS en ben gezegend dat ik deel mag uitmaken van de Keen familie.