Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Wat is cartomantie?

Blackjack, Go Fish, Poker, Solitaire- er is een overvloed aan kaartspellen om je te vermaken, maar ben je bekend met cartomantie? Het woord vertaalt naar "waarzeggerij" en het bestaat al sinds de 14e eeuw. Het werd door zigeuners over heel Europa verspreid, maar heeft ook wortels in het Midden-Oosten.

In een cartomantische kaartlezing gebruikt een helderziende een specifiek spel kaarten om je vragen te beantwoorden en/of inzichten over je verleden, heden of toekomst door te geven. Als het gaat om wat je moet vragen, kan alles, maar cartomantie kan vooral nuttig zijn als het gaat om zaken van het hart. Je zou kunnen zeggen dat cartomantie hetzelfde is als waarzeggerij en kaartspelen tegelijk. Laten we eens nader bekijken wat er komt kijken bij een cartomantie kaartlezing in het geval dat je er zelf een zou willen ontvangen bij een helderziende.

Het kaartspel

In tegenstelling tot tarot, waarvoor een specifiek kaartspel nodig is (waarover later meer), heb je voor een cartomantie lezing alleen een ouderwets kaartspel van 52 kaarten nodig - precies hetzelfde kaartspel dat al sinds de 14e eeuw wordt gebruikt om populaire kaartspellen zoals bridge te spelen. Elk nummer, kleur, en gezicht kaart bezit een specifieke betekenis (echter, de Joker kaart wordt niet altijd gebruikt.) Bijvoorbeeld, de Aas van Harten staat voor een nieuw begin, zoals een nieuwe relatie, huwelijk, of goed nieuws voor jezelf of iemand in je omgeving en de schoppen 7 duidt op het verlies van een vriend of een ander belangrijk persoon in je leven als gevolg van een meningsverschil of probleem.

Hoe werkt een kaartlegging

Een helderziende zal naar je spreiding kijken en je inzicht geven in je vraag of huidige situatie. In termen van de verspreiding, kan een helderziende enkele kaarten gebruiken voor snelle antwoorden; drie kaarten voor verleden, heden en toekomst; negen kaarten voor verleden, heden en toekomst lagen; en 21 kaarten voor een meer diepgaande en uitgebreide lezing-aka de Gypsy Spider Web. Het is belangrijk op te merken dat je, net als bij andere paranormale lezingen, niet oog in oog hoeft te staan met een consulent om een cartomantie kaartlezing te ontvangen.

Cartomancy Kaart Lezing VS. Tarot Kaart Lezing

Het belangrijkste verschil tussen cartomantie lezingen en tarot lezingen is dat de betekenis van cartomantie kaarten duidelijker is, terwijl tarot kaarten zoals "de Duivel" of "de Hoge Priesteres" verborgen betekenissen kunnen hebben - met andere woorden, ze zijn niet altijd letterlijk. Het goede van cartomantie lezingen is dat ze geweldig zijn voor het daadwerkelijk beantwoorden van vragen in plaats van het tonen van mogelijke uitkomsten. Het een is niet beter dan het ander, het is gewoon een kwestie van welke stijl je graag je antwoorden en informatie ontvangt.

In conclusie

Zoals Tarot lezingen, zijn cartomantie lezingen alleen succesvol als ze worden uitgevoerd door een ervaren lezer die patronen weet te zien in de spreiding en deze in verband kan brengen met de situatie en/of het leven van de ontvanger. Nieuwsgierig naar cartomantie? met een van onze adviseurs vandaag.