Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Wees niet bang voor de doodskaart!

De lente is het seizoen van de bloei. Het voorafgaande winterseizoen kan worden gezien als het seizoen van de dood. Een van mijn favoriete kaarten in de Tarot is de kaart van de Dood. Deze kaart wordt vaak verkeerd geïnterpreteerd als een van de meest negatieve kaarten in de Tarot, terwijl hij eigenlijk staat voor positieve veranderingen, transformaties en louteringen die we ervaren. Als iets ouds sterft, groeit, bloeit en bloeit er iets nieuws voor in de plaats.

De cycli van de natuur regenereren de aarde voortdurend. De winter is voor veel dieren een periode van winterslaap. Voor mensen kan het een tijd zijn om de verloren slaap in te halen door de langere nachtelijke uren. Het nieuwe jaar, dat tijdens de winter plaatsvindt, is een tijd om te kijken naar gezondheid, dieet en gewoonten. De Lente, maanden na het uitvoeren van de Nieuwjaarsvoornemens, is de tijd om onze pracht te tonen door te bloeien, en om de energieën te gebruiken van de spirituele, emotionele en fysieke voedingsstoffen die we tijdens de herstellende processen van de Winter hebben opgenomen.

Bloeien is tonen welke pracht we bezitten, ondanks de wonden, tragedies en sterfgevallen die we hebben meegemaakt. Het is een proces dat nooit eindigt. Velen vrezen de cyclus van de Dood waarop in de Tarot wordt gezinspeeld, omdat zij niet verder kijken dan de dood van de winter om te genieten van de verjonging van de Lente. Daag uzelf vandaag uit om te vertrouwen op de kracht van het Universum om uw visie te helpen vormen. Concentreer je op het grotere geheel. Adopteer de natuurlijke cycli van het leven, zowel de goede als de slechte. Neem vandaag de beslissing om te bloeien! Over de auteur:

Esther is een professioneel paranormaal begaafde voor vijf jaar. Ze ontmoette haar mentor in 2013, die haar bestaande astrologie kennis, samen met het onderwijzen van de Tarot, en getransformeerd haar in de psychische ze vandaag is! Esther heeft meer dan twintig jaar ervaring in de gezondheidszorg voorafgaand aan haar psychische carrière, met meer dan de helft van die ervaring gewijd aan de geestelijke gezondheidszorg en psychiatrie. Haar gecombineerde ervaringen van paranormale lezingen en psychiatrie maken haar de perfecte adviseur om u te begeleiden met haar intuïtie.