Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Vier van pentakels omgekeerde tarot kaart

De omgekeerde Pentakels Vier vertegenwoordigt meestal de negatieve eigenschappen van hebzucht, materialisme en extreme hoeveelheden zelfbescherming. De kaart kan de sterke aanwezigheid van deze dingen vertegenwoordigen of de bevrijding en vrijheid van hun effecten. De interpretatie hangt vaak af van de andere kaarten die ernaast liggen in een online tarotkaartlezing.

De omgekeerde Vier van Pentakels kan erop wijzen dat je iets veel meer vasthoudt dan je zou moeten. Dit kan betrekking hebben op geld, bezittingen, mensen of situaties uit het verleden. Nu is het tijd om u te concentreren op het heden en uw eigen keuzes. U hebt geen controle over de daden van anderen, dus het is het beste om te ontspannen en het los te laten.

Materialisme

Met de omgekeerde Vier van Pentakels is het mogelijk dat u buitengewoon hebzuchtig en gierig bent geworden. U bent extreem materialistisch door uw angst voor armoede. Dit leidt ertoe dat u zeer defensief bent over al uw bezittingen.

Aan de andere kant kunt u zich op dit moment bijzonder vrijgevig voelen. Hoewel het altijd fijn is om uw geluk met anderen te delen, moet u voorzichtig zijn. Er zijn mensen die van uw vrijgevigheid zullen proberen te profiteren.

Sociale interacties

Wanneer u probeert sociaal contact met anderen te leggen, zult u het misschien moeilijk vinden om aansluiting te vinden. U bent erg beschermend tegenover uw emoties. Door deze defensieve houding bent u bang om u open te stellen voor anderen. U bent er niet zeker van dat u hen volledig kunt vertrouwen.

De kaart kan ook een teken zijn dat u bent gestopt met te proberen de controle te nemen over de

Financiële zorgen

Terwijl de omgekeerde Pentakelsvier kan betekenen dat u niet graag geld uitgeeft en een stevige greep op uw geld hebt, betekent het in veel gevallen precies het tegenovergestelde. U geeft op dit moment veel te veel uit. Het is tijd om uw financiën beter onder controle te krijgen. U hoeft niet bang te zijn voor dit proces. Hoewel u veranderingen zult moeten doorvoeren om resultaten te zien, kunt u een verschil maken in uw huidige financiële situatie.

Een andere interpretatie van deze kaart is dat het verwijst naar een recent verlies van iets zeer waardevols. Misschien bent u het kwijtgeraakt door diefstal, gokken, een snelle poging om rijk te worden, of een riskante mislukte investering. Wat de oorzaak ook is, dit kan dienen als een waarschuwing dat je op dit moment de controle kwijt bent. Het is tijd om te stoppen met roekeloos gedrag voordat u nog meer verliest.

Op zoek naar liefde

U hebt uw carrière en materiële verworvenheden lange tijd op de voorgrond geplaatst. Hoewel dit tot financiële winst heeft geleid, laat het je ook achter met een leegte.

Het ontbreekt je aan authentieke verbinding met anderen, zowel vriendschappelijk als romantisch. Je hebt jezelf ommuurd met werk en financiële verantwoordelijkheden die al je tijd en energie opslokken.

Om los te komen uit deze gevangenis die je voor jezelf hebt gecreëerd, zul je een manier moeten vinden om iets los te laten.Evalueer wat het is dat je kan opgeven. Bedenk dat je met je carrière en financiële successen niet verder komt in het leven - er zijn nog veel meer dingen om van te genieten.

De oorzaak van je problemen kan heel goed de angst zijn om verliefd te worden. Je moet gewoon jezelf zijn en echt zijn. Wees niet bang om je een beetje kwetsbaar op te stellen als je een relatie een kans wilt geven. Laat je niet tegenhouden door je angst voor afwijzing. Je moet open zijn als je mensen wilt leren kennen en een kans wilt hebben om verliefd te worden.

Relaties

Als je momenteel in een relatie zit, kan de omgekeerde Vier van Pentakels een teken zijn dat je klaar bent om op een positieve manier verder te gaan. U bent klaar om de angst en de wrok los te laten die u ervan weerhouden hebben om de volgende stap te zetten.

Als u in een giftige relatie hebt gezeten, hebt u eindelijk een punt bereikt waarop u klaar bent om deze voor eens en voor altijd los te laten. Dit is een zeer noodzakelijke stap. Het kan moeilijk zijn, maar de effecten op lange termijn zullen positief zijn.

Als het onlangs uit is gegaan, kun je het moeilijk hebben om met het verlies om te gaan. Misschien heb je zelfs nog gevoelens voor je ex. Maar u bent klaar om vooruit te gaan naar betere dingen.

Probeer eens iets nieuws

De omgekeerde Vier van Pentakels kan een geheugensteuntje zijn dat het goed is om soms buiten uw comfortzone te treden. Laat uw behoefte aan stabiliteit en zekerheid u niet tegenhouden. In het begin zal het moeilijk zijn. U zult zich waarschijnlijk beverig, angstig en nerveus voelen. Maar er is er iets groots aan de horizon op je wacht. Dit is de eerste stap in een grote reis van persoonlijke ontwikkeling.

Carrière

Tijden kunnen zwaar zijn op je werk op dit moment. Je bedrijf kan te maken hebben met verlies van banen, een falend bedrijf, of faillissement. Dit is niet het moment om een carrière of zakelijk gokje te wagen. Als u er nu voor kiest om risicovol gedrag te vertonen, kan dat ertoe leiden dat u in de toekomst waardevolle kansen misloopt die uw situatie kunnen verbeteren.

Wanneer de zaken slecht gaan, is het niet meer dan normaal dat u zich zorgen maakt over de veiligheid en zekerheid van uw werk. Helaas maakt deze bezorgdheid de zaken alleen maar erger voor u, omdat de kwaliteit van uw werk er vaak onder lijdt. In plaats van u zorgen te maken, kunt u uw energie beter richten op het produceren van het beste werk dat u kunt. Blijf doorzetten met hard werk en vastberadenheid. Als u nu kortere wegen gaat bewandelen, kan dat wel eens averechts werken.

Deze kaart kan ook betekenen dat u gul bent voor uw collega's. U besteedt tijd aan hen om te leren en te brainstormen. Wanneer u positieve feedback krijgt, deelt u graag de eer met hen.

De omgekeerde Vier van Pentakels kan ook een waarschuwing zijn voor diefstal van uw bedrijf, klanten of ideeën. Kijk goed uit en wees voorzichtig met wie u informatie, ideeën en bedrijfsgeheimen onthult.

Gezondheid

U hebt wat negatieve energie vastgehouden die uw gezondheid op een negatieve manier beïnvloedt. Maar nu bent u klaar om op een positieve en gezonde manier verder te gaan. Misschien deelt u uw angsten en zorgen met een betrouwbare vriend. Of u U hebt misschien besloten iemand te vergeven en uw woede los te laten over een situatie in het verleden waarin u ongelijk had. Deze veranderingen zullen een positieve verbetering brengen in uw algehele gezondheid en welzijn.

Spiritueel

U bent klaar om verder te gaan op uw spirituele reis. Het enige wat u hoeft te doen is uw negativiteit, spijt en angsten los te laten. Je staat op het punt om enorme vooruitgang te boeken. Blijf geaard en benader alles met een open geest en hart.

Wanneer je duidelijkheid nodig hebt, kan een online tarotreading je helpen de antwoorden op levensvragen te ontdekken. Keen biedt tarot kaartlezingen per telefoon, e-mail of chat. Onze hooggekwalificeerde paranormaal consulenten staan altijd klaar om u te helpen u.