Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Vier van wijzen omgekeerde tarotkaart

Trok je de Vier van Wijzen omgekeerd in aspread? De boodschap is: "Het is nog niet voorbij." Iets verhindert een situatie af te sluiten, maar blijf kalm; dat kan iets goeds zijn, net zoals het iets niet-goeds kan zijn. Je actie zou kunnen variëren van het laten doorsijpelen tot het actief aanpakken van een knelpunt, maar over het algemeen is dit een kaart die aangeeft dat je nog niet klaar bent met je werk.

De Vieren, de staven en de Toverstokvier

staven zijn de energie- en activiteitskleur en duiden op een gebeurtenis of proces. Vieren duiden op voltooiing, familie, verantwoordelijkheid en steun. De hele kaart wordt over het algemeen gezien als de huwelijkskaart vanwege de beeldspraak - een baldakijn in chuppah-stijl over een getrouwd stel of kasteel - maar het is ook een voltooiingskaart. Iets wordt voltooid en komt tot een einde, wat geen slecht einde hoeft te zijn; het is gewoon voorbij.

Aan de andere kant

Als je de kaart omdraait, ziet het er natuurlijk niet zo rooskleurig uit, althans in eerste instantie. Waar je vraag ook over gaat, die situatie is nog niet voorbij, hoe het er ook uitziet. Dat is niet noodzakelijk slecht. Als je de kaart tegen zijn "voltooiing" nominale waarde neemt, kan dat ook betekenen dat je nog een kans hebt om

Bijvoorbeeld, misschien solliciteert u naar een appartement omdat u wilt verhuizen, en alle goede plaatsen zijn al bezet voordat u zelfs maar de deur binnen kunt lopen. Het is mogelijk dat een van die plaatsen plotseling op het laatste moment een vacature heeft die u kunt grijpen, dus blijf in contact met die plaatsen - met de Omgekeerde Boogvier weet u maar nooit!

Aan een minder positieve kant kan dit wijzen op een gebrek aan afsluiting. Wees bereid om dat los te laten. Soms krijg je niet het soort afsluiting dat je wilt, en moet je er toch aan werken om het los te laten.

In zijn familiebetekenis kan het omgedraaide vierkant van Wijzen wijzen op miscommunicatie en uit elkaar drijven. Het kan technisch gezien duiden op een echtscheiding, maar trek niet te snel je conclusies uit het feit dat de kaart verschijnt. Maar het zou een goed idee zijn om te bekijken hoe u en anderen met elkaar zijn omgegaan. De sleutel tot het tot een goed einde brengen van een situatie kan liggen in hoe u en anderen met elkaar omgaan.

Als het gaat om steun, is er iets niet in orde met de situatie. Het is te vroeg. Als je deze kaart ondersteboven ziet, bevindt de grond zich nu boven de mensen en het bladerdak die als door een wonder nog net aan de hemel hangen. Je bent nog niet klaar om te trouwen, je bent nog niet klaar om te verhuizen - of misschien ben je dat wel, maar iets in de planning niet klopt. Misschien krijg je te maken met onverwachte kosten, of controleer je dingen niet grondig, en dat kan je uiteindelijk meer kosten.

Een interessante opmerking: afhankelijk van het dek dat je gebruikt, kan de omgekeerde luifel samen met de lijn die de grond markeert een beetje lijken op een waslijn waar kleren aan hangen te drogen. Met andere woorden, er is niets aan de hand; het kan alleen zijn dat u moet wachten tot alles klaar is voordat u verder gaat. Het bladerdak kan er ook uitzien als een tafelkleed dat onder de poten van de tafel is terechtgekomen, wat duidt op een precaire situatie of een situatie waarin dingen gewoon vastzitten.

Waar is dit nu?

Het combineren van de betekenis van de kaart met haar positie in de spread is heel eenvoudig. Als de omgekeerde Vier van staven op een toekomstige gebeurtenis of uitkomstpositie ligt, dan leidt je huidige pad naar iets dat niet wordt opgelost. Als de kaart in het verleden ligt, dan beïnvloedt het gebrek aan afsluiting van iets uit het verleden u nu.

U wilt misschien een professionele lezing die de omgekeerde Vier van staven gebruikt in de querentpositie om meer te weten te komen over de omringende invloeden en gebeurtenissen. Als u die kaart als querent gebruikt, krijgt u meer details die specifiek gericht zijn op de rol die

De omgedraaide Vierzijde is dus niet per se negatief, maar het is nog niet voorbij. U moet nog wat langer wachten en eventueel dingen opnieuw evalueren om de situatie naar een voor iedereen beste conclusie te loodsen. Ga ervan uit dat wat je denkt dat het einde of de conclusie is, dat in werkelijkheid niet is, en blijf uitkijken naar mogelijkheden om positieve veranderingen aan te brengen. Uw pad ligt nooit vast en u kunt altijd een ander vinden route.