Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Twee van wijzen omgekeerd tarotkaart

Als u zich de laatste tijd wat vastgelopen of vastgelopen voelt, en de Twee van Wijzen omgekeerd komt in uw spread voor, dan heeft u zojuist een hint gekregen over hoe u uw situatie kunt oplossen. We staan allemaal voor keuzes in ons leven, en er is een keuze die je niet maakt of die je niet kunt maken. Soms zijn die keuzes subtiel en klein, maar hebben ze grote gevolgen voor hoe je je voelt. Dit is een kaart in de kleur van de staven, dus je weet dat het tijd is voor actie als je die ziet verschijnen.

De Tweeën en staven

Tweeën duiden op evenwicht en vrede. Twee kanten, twee keuzes, twee niveaus op een schaal - de Tweeën hebben alles te maken met het bewaren van evenwicht. Voeg de actiegerichte staven toe aan de mix en je krijgt acties om dat evenwicht te bewaren en onharmonieuze situaties te corrigeren. Je moet iets doen om beide kanten gelijk te houden.

In het geval van de Twee van staven betekent dat een keuze maken of een plan. Je bent te lang op één plek gebleven (dat hoeft niet per se een fysieke locatie te zijn) en je bent klaar om aan de slag te gaan. Je plan is gemaakt en het is tijd om eraan te werken het te verwezenlijken. Je kijkt vooruit in het leven en onderneemt actie zodat je vooruitgang boekt.

De best voorbereide plannen....

Natuurlijk kunnen plannen misgaan of nooit het daglicht zien, en dat is waar de omgekeerde Twee van staven je begint te porren. Omstandigheden veranderen, en ondanks al je inspanningen, kan je niet zo snel vooruit komen als je wilde. Je plannen stagneren, of je moet ze heroverwegen. Misschien heb je U was van plan naar een andere staat te verhuizen voor een nieuwe baan en een betere levenskwaliteit, maar nu blijkt dat de kosten in de nieuwe staat drastisch zijn gestegen, waardoor de verhuizing een minder wenselijke verandering is. Of misschien bent u begonnen met een studie in een nieuw vakgebied, maar komt u erachter dat, nu het einde van de opleiding nadert, de bodem van de arbeidsmarkt in dat vakgebied is weggevallen.

Een andere mogelijke interpretatie is dat u plannen moet maken en dat niet doet. Je stelt het uit; misschien ben je niet per se bang om plannen te maken, maar je stelt het om de een of andere reden uit. De Twee van staven omgekeerd zegt dat het tijd is om aan de slag te gaan.

Een andere mogelijkheid is dat u weet dat u een keuze moet maken, maar dat u dat niet kunt. Je ziet geen verschil tussen de twee keuzes, of de gevolgen van beide zijn even goed of slecht. Misschien is er zoveel informatie in omloop dat je in de war bent en niet goed meer weet wat de beste weg is.

staven zijn meestal het energie- en het actiepakket, maar ze kunnen ook op intuïtie gebaseerd zijn, zoals het werken op basis van onderbuikgevoelens. Luistert u naar uw gevoel? Misschien ben je plannen aan het maken en lijken de zaken goed te gaan, maar heb je dat koude gevoel in je midden als je aan je plannen denkt. Luister naar dat gevoel; het vertelt je dat er iets niet klopt. Het kan zijn dat je de plannen niet echt wilt doorzetten - of misschien ben je zo nerveus dat je je innerlijke twijfels moet aanpakken voordat je verder gaat.

En wacht, er is nog meer: De Twee van staven omgekeerd kan wijzen op extra keuzes en paden

Eenduidige beeldspraak

De afbeelding op de kaart is vrij duidelijk. In plaats van een persoon die in de verte kijkt met twee staven of stafen, zie je iemand ondersteboven, omringd door die stafen. Iets heeft je plannen beperkt, en zoals bij elke kaart met een persoon erop, lijkt de omgekeerde versie op de Gehangen Man - dus er is wat opschorting en wachten aan de gang.

Die twee stafjes lijken trouwens veel op slangen die ondersteboven zijn opgehangen om te drogen. Op de meeste dekken heeft een van de bouten een beugel die hem aan de muur bevestigt, wat lijkt op de strook tape die je zou gebruiken om de steel aan de muur te bevestigen. Je plannen leken mooi, maar nu zijn ze ten einde, of je probeert ze te bewaren maar ze moeten een voorzichtige transformatie ondergaan. Of je moet ze in feite omverwerpen om dichter bij je doel te komen.

In veel decks houdt de persoon een bol vast, zoals een kristallen bol. Als de bol ondersteboven wordt gehouden, ziet hij er niet erg stabiel uit; de persoon heeft hem niet goed vast en de bol kan vallen. Met andere woorden, je plan is niet erg stabiel, of er is iets dat het dreigt te laten crashen.

De positie van de kaart verandert de betekenis niet echt, behalve dat het de tijd en het perspectief verkleint. Als de kaart op een positie verschijnt die invloed heeft op het verleden, dan is datgene waar je naar vraagt in het verleden beïnvloed door iets dat misging met plannen of doordat jij geen beslissing nam, enzovoort. Als de kaart verschijnt op een positie die andermans

Dus hoe pak je dit aan?

Als je een beslissing hebt uitgesteld of nog geen plan hebt gemaakt, is je actie duidelijk: kom van je achterste en neem een beslissing of maak een plan. Als u geen verschil ziet tussen uw keuzes, wilt u misschien met iemand praten die nieuw is in de situatie voor een frisse kijk. Een fulltarotreading kan hierbij helpen omdat de reader een interessante derde partij kan zijn om mee te praten. Hij of zij kan je niet echt vertellen wat je moet doen, maar je kunt een extra perspectief krijgen door een vraag die de lezer je stelt.

Wat er ook aan de hand is, je moet kijken waar je naartoe gaat en plannen vastleggen. Ofwel creëer je plannen, ofwel kijk je naar je huidige plannen en zie je waar je vooruitgang mogelijk op blokkades stuit. En maak je geen zorgen - dit hoort allemaal bij het leven. Doe het stap voor stap, en je zult die blokkades gewist.